Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχω ένα πρόβλημα και χρειάζομαι την βοήθειά σας

Η κοπέλα μου έχει ένα iphone με τα πολλά και τις χαζομάρες βάζαμε κωδικούς και καταφέραμε να το κλειδώσουμε για 15 λεπτά ...Μετά η κοπέλα μου έβαζε το σωστό και πάλι δεν το έπαιρνε ..Και κλείδωνε για ακόμη περισσότερο μέχρι που κλείδωσε τελείως ....υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει χωρίς να χάσει τα αρχεία της ? Ευχαριστώ πολύ ..

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχω ένα πρόβλημα και χρειάζομαι την βοήθειά σας

Η κοπέλα μου έχει ένα iphone με τα πολλά και τις χαζομάρες βάζαμε κωδικούς και καταφέραμε να το κλειδώσουμε για 15 λεπτά ...Μετά η κοπέλα μου έβαζε το σωστό και πάλι δεν το έπαιρνε ..Και κλείδωνε για ακόμη περισσότερο μέχρι που κλείδωσε τελείως ....υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει χωρίς να χάσει τα αρχεία της ? Ευχαριστώ πολύ ..

μπαίνεις στο icloud.com κάνεις( login με το apple id) κάνεις σβήσιμο του κινητό και μετά κατά την εκκίνηση αφού συμπληρώσεις τον λογαριασμό icloud να κάνεις ανάκτηση και δεν θα χάσεις τίποτα θα κατέβουν και οι εφαρμογές και όλα στο τελευταίο back up 

post-291247-0-34128600-1483303001_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν δεν έχει κάνει backup..

Αφήστε το να περάσει το μπλοκ και μετά κάντε μία επανεκκίνηση, ανοίξτε το πάλι και μπείτε με το Apple ID της από έναν υπολογιστή και κάντε μέσω της εύρεσης το κλείδωμα συσκευής. Μπείτε μετά στο κινητό και ξεκλειδώστε το με τον κωδικό που βάλατε πριν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...