takoulou Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα... Καλη χρονια...Προσπαθω να ανοιξω τον υπολογιστη και μου βγαζει αυτο το μηνυμα. Τι παιζει; Τι μπορω να κανω; Ευχαριστω...
corsair04 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα... Καλη χρονια...Προσπαθω να ανοιξω τον υπολογιστη και μου βγαζει αυτο το μηνυμα. Τι παιζει; Τι μπορω να κανω; Ευχαριστω... για αρχή τσέκαρε το bios και βάλε να ξεκινάει με επιλογή αυτόν τον δίσκο τώρα εάν δεν το βλέπει και εκεί θέλει αντικατάσταση. Για τα αρχεία σου βαλ΄τον σε άλλον pc ή εξωτερική θήκη εάν τον βλέπει και δεν έχει καεί η χτυπήσει
takoulou Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ελα..Πως θα τον δω απο το bios.. Πως φαιινεται; Οντως εχει λιγο θεμα ο σκληρος εκει που βαζω το καλωδιο sata...
corsair04 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ελα..Πως θα τον δω απο το bios.. Πως φαιινεται; Οντως εχει λιγο θεμα ο σκληρος εκει που βαζω το καλωδιο sata... τι μητρική έχεις ? boot device priority εάν δεν φαίνεται και εκεί ο δίσκος χάλασε δεν μόνο εάν μπορείς να πάρεις τα δεδομένα σου βάζοντας τον σε άλλο pc
takoulou Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Η μητρική είναι 775...Στο bios θα πρέπει να φαίνεται;
takoulou Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα... Πως θα δω στο bios αν φαινεται ο σκληρος δισκος που εχω στον υπολογιστη μου; Σε ποια καρτελα του bios...Δεν μπαινει καθολου στα windows..
corsair04 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Η μητρική είναι 775...Στο bios θα πρέπει να φαίνεται; Καλημερα... Πως θα δω στο bios αν φαινεται ο σκληρος δισκος που εχω στον υπολογιστη μου; Σε ποια καρτελα του bios...Δεν μπαινει καθολου στα windows.. 775 δεν είναι η μητρική σου αυτή είναι το socket της κοίτα πάνω στην μητρική τη μάρκα είναι και ποιο μοντέλο η κατά το ποστ γράφει σίγουρα επίσης γράφει και με ποιο κουμπί μπαίνεις στο bios
takoulou Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ελα.. Ειμαι μεσα στο bios...Το εχω ανοιξει..
corsair04 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ελα.. Ειμαι μεσα στο bios...Το εχω ανοιξει.. στην καρτελα boot δες εαν εμφανιζει τον δισκο ή ποιες συσκευες εμφανιζει αλλα δισκος ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα