Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα... Καλη χρονια...Προσπαθω να ανοιξω τον υπολογιστη και μου βγαζει αυτο το μηνυμα. Τι παιζει; Τι μπορω να κανω; Ευχαριστω...

post-254641-0-43218100-1483301360_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπερα... Καλη χρονια...Προσπαθω να ανοιξω τον υπολογιστη και μου βγαζει αυτο το μηνυμα. Τι παιζει; Τι μπορω να κανω; Ευχαριστω...

για αρχή τσέκαρε το bios και βάλε να ξεκινάει με επιλογή αυτόν τον δίσκο τώρα εάν δεν το βλέπει και εκεί θέλει αντικατάσταση. Για τα αρχεία σου βαλ΄τον σε άλλον pc ή εξωτερική θήκη  εάν τον βλέπει και δεν έχει καεί η χτυπήσει 

Δημοσ.

Ελα..Πως θα τον δω απο το bios.. Πως φαιινεται; Οντως εχει λιγο θεμα ο σκληρος εκει που βαζω το καλωδιο sata...

Δημοσ.

Ελα..Πως θα τον δω απο το bios.. Πως φαιινεται; Οντως εχει λιγο θεμα ο σκληρος εκει που βαζω το καλωδιο sata...

τι μητρική έχεις ? boot device priority εάν δεν φαίνεται και εκεί ο δίσκος χάλασε δεν μόνο εάν μπορείς να πάρεις τα δεδομένα σου βάζοντας τον σε άλλο pc 

Δημοσ.

Καλημερα... Πως θα δω στο bios  αν φαινεται ο σκληρος δισκος που εχω στον υπολογιστη μου; Σε ποια  καρτελα του bios...Δεν μπαινει καθολου στα windows..

Δημοσ.

Η μητρική είναι 775...Στο bios θα πρέπει να φαίνεται;

Καλημερα... Πως θα δω στο bios  αν φαινεται ο σκληρος δισκος που εχω στον υπολογιστη μου; Σε ποια  καρτελα του bios...Δεν μπαινει καθολου στα windows..

775 δεν είναι η μητρική σου αυτή είναι το socket της κοίτα πάνω στην μητρική τη μάρκα είναι και ποιο μοντέλο η κατά το ποστ γράφει σίγουρα επίσης γράφει και με ποιο κουμπί μπαίνεις στο bios 

Δημοσ.

Ελα.. Ειμαι μεσα στο bios...Το εχω ανοιξει..

στην καρτελα boot δες εαν εμφανιζει τον δισκο ή ποιες συσκευες εμφανιζει αλλα δισκος ειναι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...