Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως τότε με το ανέκδοτο.. Το θυμάστε ?

Που ήταν ένας και πάει στον Θεό και του λέει Θεέ μου θέλω να πηδαω την ημέρα και ο Θεός του έδωσε μια σύζυγο.. Μετά πάει και του λέει θέλω να πηδαω και την νύχτα και του έδωσε μια ερωμένη. Και ξαναπάει και του λέει.. Τωρα θέλω να πηδιεμαι μέρα νύχτα. Και του έδωσε τα windows

• Like 6
Δημοσ.

δηλαδη εγω που εχω τα 10 θα κανω update μια πρασινη οθονη και ενα game mobe ? σοβαρα τωρα ?

"...μια πρασινη οθονη και ενα game mobe ?"

Από ότι καταλαβαίνω κάπου εκεί κρύβεται και ένα " Μόνο " στην πρόταση.

Ενημερώνεστε μόνο από το insomnia για νέα τεχνολογίας ε;

• Like 4
Δημοσ.

18 σχόλια μέχρι τώρα 1-2 το πολύ διάβασαν το θέμα.

Πάμε σιγά-σιγά:

1) Δεν αλλάζει το μπλε απλά το πράσινο θα είναι για τους insider ωστέ να υπάρχει διαφορά.

2) Δεν ξέρουμε καν τι θα έχει η καινούρια έκδοση μιας και ΔΕΝ έχει ανακοινωθεί οπότε όχι δεν ξέρουμε ακόμα αν το update θα έχει "μόνο game mode και green screen of death"

Υ.Γ Πρώτο σχόλιο για το 2016 7.

Καλή χρονιά!

• Like 9
Δημοσ.

Καλυτερα να αλλαζαν την bsod σε gsod για τις "καταναλωτικες" εκδοσεις. Να χαρουμε και εμεις οι χρηστες με μια αλλαγη. Ασε τις μπλε στα αλλα που δεν ενδιαφερονται για τα χρωματα. Παντως η επιλογη rgb για τις screen of death που εγραψε ο φιλος παραπανω ειναι top.

• Like 1
Δημοσ.
Τους είπαν ότι το μπλέ παραπέμπει στο βάψ'το μπλέ και πέτατο και μετά από εκατομμύρια αιτήσεις το αλλάξανε....

Όχι εκατομμύρια , δισεκατομμύρια, αιτήσεις χρηστών. Να καταλαβαίνουμε και τις πλυθισμιακες αναλογίες των λειτουργικών συστημάτων ...

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν το έβγαλε σαν promote η Ms ότι έγινε πράσινο. Το γεγονός είναι ότι απλά γουαταραν να αλλάξουν χρώμα και έγινε είδηση. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για αυτό. Επίσης τα windows 10 δουλεύουν μία χαρά και τα περισσότερα bsod φταινε τα drivers από τις κατασκευάστριες εταιρίες του hardware.

Επίσης ο άλλος λέει λύση osx εγώ που γουστάρω να παίζω παιχνίδια για πες μου ρε μάστορα πως θα τα παίξω στο osx??? Άιντε μας έχετε τρελάνει

• Like 1
Δημοσ.

Παρε ενα PS4. Εγω δεν παιζω παιχνιδια, χρησιμοποιω για επαγγελματικο σκοπο τα mac μου και ειμαι ευχαριστημενος στο 100%. Ουτε καταναλωνω χρονο για μπλε-πρασινες-κιτρινες οθονες, ουτε ψαχνω drivers , ουτε σε καθε update αλλαζει ολη η φιλοσοφια του λειτουργικου, ουτε...ουτε...ουτε.... ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ & ΑΠΛΟΤΗΤΑ.

• Like 1
Δημοσ.

Παρε ενα PS4. Εγω δεν παιζω παιχνιδια, χρησιμοποιω για επαγγελματικο σκοπο τα mac μου και ειμαι ευχαριστημενος στο 100%. Ουτε καταναλωνω χρονο για μπλε-πρασινες-κιτρινες οθονες, ουτε ψαχνω drivers , ουτε σε καθε update αλλαζει ολη η φιλοσοφια του λειτουργικου, ουτε...ουτε...ουτε.... ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ & ΑΠΛΟΤΗΤΑ.

2k για Mac απλά για να αράζω στι FB και στο insomnia και άλλα 400 για κονσόλα που δε με βολεύει και το controller θέλω ποντίκι. Έδωσα 1000 και έχω όλα σε ένα. Εκεί που θέλω να καταληξω είναι ότι για κάποια πράγματα ένα desktop με, windows είναι μοξοδρομος, ας μην είμαστε απόλυτοι.

Υ.Γ: Έχω καθαρή εγκατάσταση windows 10 εδώ και 1.5 χρόνο και δεν έχω ούτε bsod ούτε τιπορα, άρα μία χαρά σταθερό είναι το σύστημα μου,άσε που και κάνα bsod να κάτσει θα αλλάξω ένα driver με την πολύ δύσκολη διαδικασία next next next.

• Like 6
Δημοσ.

2k για mac? Μαλλον εισαι εκτος αγορας. Δεν σου ειπα να πας να αγορασεις το latest mbp με την touchbar. Υπαρχουν mpb, imac αλλα καπ mac mini του 2013 ή ακομα και παλιοτερα οπου με εναν ssd θα εχουν καλυτερες επιδοσεις και μεγαλυτερη διαρκεια ζωης απο ενα windows pc του 2017. Δεν συνεχιζω την κουβεντα φιλε γιατι απλα θεωρω οτι οσοι εχουν "κολλημα" με τα windows εχουν πολυ διαφορετικο -για να μην πω λαθος- τροπο σκεψης απο το δικο μου. Καλη χρονια

• Like 1
Δημοσ.
2k για mac? Μαλλον εισαι εκτος αγορας. Δεν σου ειπα να πας να αγορασεις το latest mbp με την touchbar. Υπαρχουν mpb, imac αλλα καπ mac mini του 2013 ή ακομα και παλιοτερα οπου με εναν ssd θα εχουν καλυτερες επιδοσεις και μεγαλυτερη διαρκεια ζωης απο ενα windows pc του 2017. Δεν συνεχιζω την κουβεντα φιλε γιατι απλα θεωρω οτι οσοι εχουν "κολλημα" με τα windows εχουν πολυ διαφορετικο -για να μην πω λαθος- τροπο σκεψης απο το δικο μου. Καλη χρονια

Και 2Κ να μην δώσεις και πάλι 1k να δώσεις σου είπα σε κάποια πράγματα δεν βολεύει. Καλή χρονιά επίσης .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...