Joshua21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Εγώ ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα έβαλα παραγγελία στα mediamarkt, σήμερα μου ήρθαν 2 μηνύματα στο κινητό με διαφορά 1 λεπτού: 1. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΑΣ ΩΣ 10.1. ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2112117700 2. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΑΣ ΩΣ 9.1. ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2112117700
turbat0s Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Εγώ ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα έβαλα παραγγελία στα mediamarkt, σήμερα μου ήρθαν 2 μηνύματα στο κινητό με διαφορά 1 λεπτού: 1. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΑΣ ΩΣ 10.1. ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2112117700 Και μένα μου ήρθε αυτό σήμερα. Οπότε μάλλον πάει από βδομάδα η παράδοση.
nikos_se Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Εγω κυριακη κατα τις 11.30 το βραδυ που παραγγειλα απο mediamarkt,παρελαβα Τριτη πρωι.Πολυ καλο monitor φαινεται,αν και σαν μετρο συγκρισης χρησιμοποιω ενα παναρχαιο TN monitor της LG.
turbat0s Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασες μήπως αν μπορεί ταυτόχρονα να προβάλλει τηλεοπτικό σήμα και σήμα από το pc?
giantpow Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 εμενα η δικη μου παραγγελια γραφει ακομη "υπο εκτελεση", και δεν εχει σταλει κανενας αριθμος μεταφορικης σε μεηλ ή κατι τετοιο. Να ανησυχω?? απλα ειναι απαραδεκτοι γιατι ο κοτσοβολος ποτε δεν ηταν e-shop. Και στην τελικη ουτε ορεξη εχω να περιμενω παραγγελιες αλλα εδω στην επαρχια οι κοτσοβολοι ειναι ολοι franchise με τιμες προ κρισης και 0 διαθεσιμοτητα. Και φυσικα καμια υποστηριξη σαν κοτσοβολος στα franchise που στην τελικη νομιζω τον κοτσοβολο περισσοτερο τον συμφερει να πουλαει χονδρικη παρα να ασχολειται με online παραγγελιες 1
pita_kontosouvli Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Υπαρχει κανενας να θελει απο τον Κώτσο στα 100ευρω; προτού φάει άκυρο ο κουριερ. - αν και απο εβδομάδα λογικά παραλαμβάνω.
fastnq2 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 στην επαρχια οι κοτσοβολοι ειναι ολοι franchise με τιμες προ κρισης και 0 διαθεσιμοτητα. Και φυσικα καμια υποστηριξη σαν κοτσοβολος στα franchise που στην τελικη νομιζω τον κοτσοβολο περισσοτερο τον συμφερει να πουλαει χονδρικη παρα να ασχολειται με online παραγγελιες +1000
history Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μια και την αγόρασα είπα να την ανοίξω σήμερα να τη συνδέσω, αλλά διαπίστωσα ότι αφενός το monitor δεν έχει vga, αφετέρου ο υπολογιστής μου δεν έχει έξοδο hdmi...μπορείτε να με βοηθήσετε τι να κάνω; Μάλλον δεν υπολόγισα ότι είναι tv-monitor...
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μια και την αγόρασα είπα να την ανοίξω σήμερα να τη συνδέσω, αλλά διαπίστωσα ότι αφενός το monitor δεν έχει vga, αφετέρου ο υπολογιστής μου δεν έχει έξοδο hdmi...μπορείτε να με βοηθήσετε τι να κάνω; Με την ελπιδα οτι το πισι σου εχει dvi αγοραζεις ενα καλωδιο τετοιο και εισαι ΟΚ: http://www.skroutz.gr/s/7218604/Powertech-Cable-DVI-D-male-HDMI-male-1-5m-CAB-H023.html
Joshua21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Το ίδιο θέμα έχω και εγώ, ο υπολογιστής που θα βάλω την οθόνη έχει μόνο VGA και DVI-D, οπότε παράγγειλα αυτό: http://www.e-shop.gr/natec-nka-0417-extreme-media-adapter-hdmif-to-dvi-dm18-1-single-link-p-PER.572192
history Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Με την ελπιδα οτι το πισι σου εχει dvi αγοραζεις ενα καλωδιο τετοιο και εισαι ΟΚ: Καταρχάς, σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου...βλέπω τώρα στο PC δίπλα στη VGA μια έξοδο με 25 pin και μια πιο πάνω με 9 pin...να υποθέσω ότι είναι αυτή με τα 25; http://www.skroutz.gr/s/7218604/Powertech-Cable-DVI-D-male-HDMI-male-1-5m-CAB-H023.html
Joshua21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 @history: Στην παρακάτω φωτογραφία με μπλέ είναι η αναλογική DVI και με λευκό η ψηφιακή: http://kb.stonegroup.co.uk/kb_upload/image/dq77mkdvi.png Δες καλύτερα στα χαρακτηριστικά της μητρικής σου αν έχει ψηφιακή έξοδο και ποια ακριβώς.
history Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 @history: Στην παρακάτω φωτογραφία με μπλέ είναι η αναλογική DVI και με λευκό η ψηφιακή: http://kb.stonegroup.co.uk/kb_upload/image/dq77mkdvi.png Δες καλύτερα στα χαρακτηριστικά της μητρικής σου αν έχει ψηφιακή έξοδο και ποια ακριβώς. Σ ευχαριστώ για τη βοήθεια...αν κατάλαβα καλά δεν έχει...έχω την Asus P5g41t-mlx...Πάει για πούλημα...
Joshua21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Σωστά, δεν έχει. Για να τη συνδέσεις πρέπει ή να βάλεις μια κάρτα γραφικών με ψηφιακή έξοδο, ή έναν μετατροπέα αναλογικού σήματος σε ψηφιακό.
history Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Σωστά, δεν έχει. Για να τη συνδέσεις πρέπει ή να βάλεις μια κάρτα γραφικών με ψηφιακή έξοδο, ή έναν μετατροπέα αναλογικού σήματος σε ψηφιακό.Σ ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει το μπέρδεμα...θα τη βάλω σε αγγελία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα