Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενημερώνω ότι με παραλαβή από καταστημα στον Κωτσόβολο, παίρνουμε κουπόνι 10 ευρώ. Έρχεται μύνημα στο κινητο.

• Like 2
Δημοσ.

Tην παρέλαβα σήμερα απο MM. Στα 91€ που μου βγήκε είναι λουκούμι! Ευχαριστώ πολύ τον Ts και τον συνφορουμίτη που ανέφερε την έκπτωση με το κουπόνι. :)

Δημοσ.

Tην παρέλαβα σήμερα απο MM. Στα 91€ που μου βγήκε είναι λουκούμι! Ευχαριστώ πολύ τον Ts και τον συνφορουμίτη που ανέφερε την έκπτωση με το κουπόνι. :)

Καλορίζικη! Τα τσακάλια εδώ στο Insomnia είναι σωτήρες τσεπών , τι να λέμε τώρα...  

Αύριο μου είπαν ότι θα ενημερώσουν για το πότε θα έχουν απόθεμα ( περιμένουν απάντηση από την LG ).  

Δημοσ.

10ευρη ο Κωτσοβολος δινει σε συγκεκριμενα προιοντα που εχουν την σχετικη σημανση. ΜΟΝΟ σε εκεινα. Και γινεται σε επομενη αγορα 5-1 εως 8-1 και ανω των 75 ευρω, η εξαργυρωση της. Ισχυει εδω και αρκετες ημερες. Αν υπαρχει σχετικη αναφορα στο θεμα, κακως γραφτηκε οτι η τηλεοραση του θεματος δινει δωροεπιταγη. ΔΕΝ δινει.

Τελικά πήρα 10εύρη. Για 89 Ε είναι πολύ καλή αγορά.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τελικά πήρα 10εύρη. Για 89 Ε είναι πολύ καλή αγορά.

Ειχε σημανση οταν εκανες παραγγελια μηπως; Αν δεν ειχε εξαρχης, εχει πλακα το πραγμα. ;)

Δημοσ.

Ειχε σημανση οταν εκανες παραγγελια μηπως; Αν δεν ειχε εξαρχης, εχει πλακα το πραγμα. ;)

Όχι δεν είχε καμία σήμανση. Το banner που έχει στην πρώτη σελίδα ο κώτσος δεν θέτει θέμα σήμανσης. [http://www.kotsovolos.gr/site/promocontent.jsp?cmsid=17012]

αυτό σας έλεγα από χτες. ότι αγορά κάνεις με παραλαβή από κατάστημα άνω των 75 Ε έχει δωροεπιταγή 10 Ε

Δημοσ.

γνωριζει κανεις ποτε θα ξεκινησει να στελνει παραγγελιες  ο κοτσοβολος ?

ο κοτσοβολος μου στελνει tracking Number 7 το πρωι , το site της taxydromikhs δεν δουλευει , στις παραγγελιες μου γραφει ακομα υπο εκτελεση.. ελλας το μεγαλειο σου .... χαρουμενο 2017

Δημοσ.

Εχω δει και χειροτερα να το χουνε σε σταδιο συσκευασιας καμια βδομαδα βλεπε πλαισιο και μετα να σκαει η αργια και παει next week νησια .

Δημοσ.

ο κοτσοβολος μου στελνει tracking Number 7 το πρωι , το site της taxydromikhs δεν δουλευει , στις παραγγελιες μου γραφει ακομα υπο εκτελεση.. ελλας το μεγαλειο σου .... χαρουμενο 2017

Το ότι θες να κάνεις ακύρωση και καλείς τηλεφωνικά (ε ναι, πως αλλιώς; ) και σου λένε στείλε μήνυμα στο τάδε μειλ; - ενώ ας πούμε δεν μπορούν να κάνουν την ακύρωση επιτόπου εκείνοι.

Στέλνεις μήνυμα, δεν το κοιτάζει κανείς ποτέ (ποτέ όμως, πάνω από 4 φορές μου έχει τύχει αυτό). Σκάει μύτη ο κούριερ, η παραγγελία σας, λέει. Τρώει άκυρο ο άνθρωπος χωρίς να φταίει.

Αγαπάμε Κωτσόβολο.

Δημοσ.

εμενα η δικη μου παραγγελια γραφει ακομη "υπο εκτελεση", και δεν εχει σταλει κανενας αριθμος μεταφορικης σε μεηλ ή κατι τετοιο. Να ανησυχω??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...