Προς το περιεχόμενο

[Xbox one s] Microsoft Xbox one s 1tb + fifa 17 - 239€@mediamarkt.gr [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ε

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έδωσα χθες την παραγγελία, ο κωδικός κουπονιού λειτούργησε κανονικά, έλαβα και email επιβεβαίωσης αλλά σήμερα η παραγγελία λείπει από το προφίλ μου στη σελίδα του mediamarkt. Υπάρχει κανείς άλλος που έχει κανει παραγγελία να επιβεβαιώσει οτι δεν θα πέσουν άκυρα?

δεν εχει σημασια .θα σε ενημερωσουν με mail ποτε θα παραλαβεις.Τυπωνεις και εφυγες

• Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τυπωνεις και εφυγες

Χαζή ερώτηση, αλλά αν δεν έχεις εκτυπωτή φαντάζομαι αρκεί να γράψεις τον αριθμό παραγγελίας, σωστά;

Δημοσ.

Χαζή ερώτηση, αλλά αν δεν έχεις εκτυπωτή φαντάζομαι αρκεί να γράψεις τον αριθμό παραγγελίας, σωστά;

Σωστά, ο αριθμός παραγγελίας αρκεί

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έδωσα χθες την παραγγελία, ο κωδικός κουπονιού λειτούργησε κανονικά, έλαβα και email επιβεβαίωσης αλλά σήμερα η παραγγελία λείπει από το προφίλ μου στη σελίδα του mediamarkt. Υπάρχει κανείς άλλος που έχει κανει παραγγελία να επιβεβαιώσει οτι δεν θα πέσουν άκυρα?

Επειδή στα ρεβυθιαΜαρκτ είναι Yolo αν δεις ότι περνάνε οι μέρες και δε λάβεις ειδοποίηση επικοινώνησε μαζί τους

Δημοσ.

Επειδή στα ρεβυθιαΜαρκτ είναι Yolo αν δεις ότι περνάνε οι μέρες και δε λάβεις ειδοποίηση επικοινώνησε μαζί τους

Μου αρέσει που έβαλα παραλαβή σε κατάστημα που φαινόταν διαθέσιμο. αλλά το email δεν το βλέπω να έρχεται σύντομα...

Ίσως τελικά να ήταν πιο σοφό να έβαζα παράδοση στο σπίτι, βλέπεις ήθελα να κάνω και βόλτα τρομάρα μου... 

Τώρα να το ρισκάρω και να τους στείλω email για να το φέρουν στο σπίτι ή είναι τόσο yolo που θα χάσω και την παραγγελία;  :mrgreen:

Δημοσ.

Το πήρα κι εγώ με τον αριθμό παραγγελίας. 

Όμως το fan κάνει αυτόν τον ήχο

Βέβαια υπάρχουν και χειρότερα... όπως αυτό εδώ

Δημοσ.

Το πήρα κι εγώ με τον αριθμό παραγγελίας.

Όμως το fan κάνει αυτόν τον ήχο https://www.youtube.com/watch?v=mgaj-218mRM

Βέβαια υπάρχουν και χειρότερα... όπως αυτό εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=I3-q9jlnJGM

Το πηρε φιλος χθες απο media και ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ silent. Whisper - 0 - τιποτα. Πρωτη φορα ακουσα πως πρεπει να ακουγεται φυσιολογικα αυτη η αηδια που εχουν φτιαξει οι αχρηστοι. Και η απαντηση ειναξ απολυτα silent σαν ενα πολυ καλο φανακι pc. Ουτε γρατζουνισματα ουτε κακα bearing ουτε τιποτα.

Πανε στο media και απαιτησε αμεση αντικατασταση ως DOA. Θα σου προτεινα να ελεγξεις και την καινουρια κονσολα επιτοπου στο service τους για να μην πηγαινοερχεσαι. Οσες χρειαζεται μεχρι να βρεις μια απολυτα silent.

Πραγματικα απορω πως την εχει γλυτωσει η ms και δεν εχει γινει παγκοσμιως ρεζιλι με το φιασκο απο αυτες τις τοστιερες που κυκλοφορει.

• Like 1
Δημοσ.

Ποπο αυτό το θέμα με το φανάκι των S που το βλέπω παντού με κάνει να νοιώθω λιγότερο άσχημα για το γκούμούτσι το απλό που μου έχει φάει ένα ολόκληρο τραπεζάκι για να κάτσει και δε μπορεί και να σταθεί κάθετα.

Καλά ξεμπερδέματα, και φροντίστε να το επιστρέψετε αμεσα μέσω DOA μη σας λένε μα μου. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το θέμα με τον θόρυβο το είχαν τα αρχικά S?

Η είναι όπου πέσεις?

Όπου πέσεις. Μπορείς να έχεις και launch S πλήρως αθόρυβο. Όσο έχω δεί τα MFR date απο τον Αυγουστό και μετά είναι πιο safe αλλα με τη microsoft ποτέ δεν είσαι σίγουρος.

Δημοσ.

Το πηρε φιλος χθες απο media και ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ silent. Whisper - 0 - τιποτα. Πρωτη φορα ακουσα πως πρεπει να ακουγεται φυσιολογικα αυτη η αηδια που εχουν φτιαξει οι αχρηστοι. Και η απαντηση ειναξ απολυτα silent σαν ενα πολυ καλο φανακι pc. Ουτε γρατζουνισματα ουτε κακα bearing ουτε τιποτα.

Πανε στο media και απαιτησε αμεση αντικατασταση ως DOA. Θα σου προτεινα να ελεγξεις και την καινουρια κονσολα επιτοπου στο service τους για να μην πηγαινοερχεσαι. Οσες χρειαζεται μεχρι να βρεις μια απολυτα silent.

Πραγματικα απορω πως την εχει γλυτωσει η ms και δεν εχει γινει παγκοσμιως ρεζιλι με το φιασκο απο αυτες τις τοστιερες που κυκλοφορει.

Στη δική μου περίπτωση ακούγεται αν υπάρχει απόλυτη ησυχία στο χώρο κι αν πας κάπου στο μισό μέτρο μακριά.

Το κατάλαβα αμέσως γιατί ήμουν υποψιασμένος από τα posts, διαφορετικά ίσως και να μην το είχα πάρει χαμπάρι τόσο γρήγορα. Αυτός μπορεί να είναι και ο λόγος που την έχει γλιτώσει η M$ π.χ. ένας πιτσιρικάς δε θα κάτσει να ασχοληθεί αν το φαν κάνει τρίκι τρίκι (lol) αφού ανάβει η κονσόλα και παίζει μια χαρά...

Το γαμώτο στην υπόθεση είναι πως μένω εκτός Αθήνας και το κοντινότερο mediamarkt είναι 1 1/2 ώρα δρόμος με συγκοινωνίες, δηλ με περιμένει μεγάλη ταλαιπωρία να το κουβαλάω πήγαινε/έλα και λόγω υποχρεώσεων δε μπορώ να πάω άμεσα... 

Από αυτά που διάβασα ως τώρα δε φαίνεται να είναι τόσο σοβαρό ώστε να σταματήσει ξαφνικά το φανάκι και να χαλάσει η κονσόλα, οπότε σκέφτομαι να το αφήσω ως έχει, κι αν παρουσιάσει κάτι σοβαρότερο μέσα στον 1 χρόνο της εγγύησης τότε θα αναλάβω δράση. 

Επειδή πιάνουν τα χέρια μου σε ότι έχει σχέση με επισκευές σε hardware & modding μετά τον 1 χρόνο θα βάλω ένα PWM fan από γνωστές και αξιόπιστες μάρκες για να τελειώσει εκεί το θέμα με το OCD μου  :-D

Εύχομαι σε όλους καλά ξεμπερδέματα με τους μακάκες και το άθλιο quality control τους... τι να πεις...

Ας μη ξεχνάμε και το παρελθόν της M$ με τα αμέτρητα rings of death του 360...

Δημοσ.

Μπορεί να μην είναι θέμα του ανεμιστήρα αλλά του κυκλώματος γραφικών, όπως για παράδειγμα να μην είναι καλά τοποθετημένη η θερμαγώγιμη πάστα, και έτσι να ανεβάζει θερμοκρασίες και στροφές ο ανεμιστήρας.

Δημοσ.

Στη δική μου περίπτωση ακούγεται αν υπάρχει απόλυτη ησυχία στο χώρο κι αν πας κάπου στο μισό μέτρο μακριά.

Το κατάλαβα αμέσως γιατί ήμουν υποψιασμένος από τα posts, διαφορετικά ίσως και να μην το είχα πάρει χαμπάρι τόσο γρήγορα. Αυτός μπορεί να είναι και ο λόγος που την έχει γλιτώσει η M$ π.χ. ένας πιτσιρικάς δε θα κάτσει να ασχοληθεί αν το φαν κάνει τρίκι τρίκι (lol) αφού ανάβει η κονσόλα και παίζει μια χαρά...

Το γαμώτο στην υπόθεση είναι πως μένω εκτός Αθήνας και το κοντινότερο mediamarkt είναι 1 1/2 ώρα δρόμος με συγκοινωνίες, δηλ με περιμένει μεγάλη ταλαιπωρία να το κουβαλάω πήγαινε/έλα και λόγω υποχρεώσεων δε μπορώ να πάω άμεσα... 

Από αυτά που διάβασα ως τώρα δε φαίνεται να είναι τόσο σοβαρό ώστε να σταματήσει ξαφνικά το φανάκι και να χαλάσει η κονσόλα, οπότε σκέφτομαι να το αφήσω ως έχει, κι αν παρουσιάσει κάτι σοβαρότερο μέσα στον 1 χρόνο της εγγύησης τότε θα αναλάβω δράση. 

Επειδή πιάνουν τα χέρια μου σε ότι έχει σχέση με επισκευές σε hardware & modding μετά τον 1 χρόνο θα βάλω ένα PWM fan από γνωστές και αξιόπιστες μάρκες για να τελειώσει εκεί το θέμα με το OCD μου  :-D

Εύχομαι σε όλους καλά ξεμπερδέματα με τους μακάκες και το άθλιο quality control τους... τι να πεις...

Ας μη ξεχνάμε και το παρελθόν της M$ με τα αμέτρητα rings of death του 360...

Με registration στο site έχεις κανονικότατα 2 χρόνια εγγύηση με το s/n απο τη microsoft και άσε τους καθυστερημένους εδώ στην ελλάδα να λένε οτι θέλουνε.

Προσωπική εκτίμηση είναι αν σε βγάλει ο δρόμος μέσα στην επόμενο χρονικό διάστημα να το αλλάξεις για να μη το έχεις στο μυαλό σου. Η λύση του custom fan προφανώς είναι η καλύτερη αλλα θεωρώ οτι πρέπει να είμαστε λιγο ανόητοι (γιατί και εγώ το σκέφτηκα αυτό) να καθόμαστε να πληρώνουμε έξτρα και να φτιάχνουμε τα σπασμένα της κάθε εταιρίας.

Καλά ξεμπερδέματα Indeed. Εγώ για το παραπάνω θέμα έχω αυτή τη στιγμή δεσμευμένα 900€ απο τη microsoft χωρίς την παραμικρή υπερβολή και είμαι ακόμα με κονσόλα τρακτεράκι. Κάποια στιγμή θα το γράψω το βιβλίο μου που θα πάει.

Μπορεί να μην είναι θέμα του ανεμιστήρα αλλά του κυκλώματος γραφικών, όπως για παράδειγμα να μην είναι καλά τοποθετημένη η θερμαγώγιμη πάστα, και έτσι να ανεβάζει θερμοκρασίες και στροφές ο ανεμιστήρας.

Είναι καθαρά και αποδεδειγμένα απο πολλές πηγές το κάκιστο κινέζικο bearing του ανεμιστήρα. Όχι κάτι πιο χοντρό. Σε περίπτωση overheat (αν ξεχάσεις πάνω στο Output ένα dvd ας πούμε) ακούγεται διαολεμένα πολύ. Τεσπα μη χαλάμε το τόπικ. Η προσφορά ήταν καλή. Προσοχή όσοι παραλαμβάνετε να έχετε σωστές κονσόλες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με registration στο site έχεις κανονικότατα 2 χρόνια εγγύηση με το s/n απο τη microsoft και άσε τους καθυστερημένους εδώ στην ελλάδα να λένε οτι θέλουνε.

Προσωπική εκτίμηση είναι αν σε βγάλει ο δρόμος μέσα στην επόμενο χρονικό διάστημα να το αλλάξεις για να μη το έχεις στο μυαλό σου. Η λύση του custom fan προφανώς είναι η καλύτερη αλλα θεωρώ οτι πρέπει να είμαστε λιγο ανόητοι (γιατί και εγώ το σκέφτηκα αυτό) να καθόμαστε να πληρώνουμε έξτρα και να φτιάχνουμε τα σπασμένα της κάθε εταιρίας.

Έχεις δίκιο το είχα ξεχάσει το registration για τα 2 έτη, ακόμα καλύτερα λοιπόν. Δεν θα το πειράξω καθόλου πριν τη λήξη της εγγύησης μην έχω θέμα με κάτι άλλο πιο σοβαρό στο hardware και χρειαστεί να το στείλω πίσω. 

Έτσι κι αλλιώς σκόπευα κάποια στιγμή να το ανοίξω και να του βάλω μεγαλύτερο δίσκο, γιατί έχω πάρα πολλά παιχνίδια από το 360 που παίζουν στο ONE + τα free games από το gold κάθε μήνα, ενώ η λύση του εξωτερικού δίσκου δεν μου αρέσει για σαλονάτη κονσόλα. Ο σκοπός είναι να ελαττώνουμε τα καλώδια και τα κουτιά, όχι να προσθέτουμε κι άλλα!

Πάντως από αυτά που διάβασα είναι να φρικάρει κανείς, π.χ. ένας άλλαξε 3 κονσόλες και όλες είχαν το ίδιο θέμα...

Ακόμα κι ένα κόκκινο με τα 2ΤΒ έκανε τα ίδια! 

Όταν αποφασίσεις να το γράψεις το βιβλίο πες μου κι εμένα για να προσθέσω ιστορίες για... αγρίους σχετικές με PC hardware (για να μη μας τη λένε οι PC Master Race!!!)  :mrgreen:

Επεξ/σία από johnpap21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...