villasg Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα και χρονια πολλα .Ενας φιλος εχει την Gigabyte GA-B85M-HD3 (rev. 1.x) dual bios και εβαλε μια vga ( ωsτε να καταργησει την Onboard ) τελος παντων , εκανε διαφορα και στο τελος πειραξε το bios , απο οτι μου ειπε απενεργοποιησε την OnBoard vga απο εκει .Απο τοτε το μηχανημα δεν ξανα δουλεψε .Πατας ξεκινα και μετα απο λιγο σβηνει ( ουτε post ουτε beep ουτε τιποτα δεν προλαβαινει να κανει ) και ξαναπαιρνει μονη , ξανασβηνει κοκ ..... δλδ πεφτει σε bootloopΜου το εφερε εδω , εβγαλα την vga και το δοκιμασα με την onboard, δοκιμασα με το cmos clear jumper , αλλα τα ιδιαΕβγαλα την μπαταρια και το αφησα αλλα παλι τα ιδια ...Καποια ιδεα ? ? ? ?
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Η ρύθμιση που έκανε δεν δικαιολογεί το bootloop. Κάτι άλλο πείραξε/έκανε π.χ. update στο BIOS ή έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό ή κάποιο καλώδιο δε πατά καλά.
villasg Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Οχι δεν εκανε καποιο update . Ολα τα καλωδια τα εβγαλα και τα ξαναβαλα , το τροφωδοτικο ειναι οκ , ξεχασα να πω οτι επειδη καιγοταν πηρε αμεσα απο το κιτρινο μαγαζι την GA-B85M-HD3 R4 που του την περασα και ειναι ΟΚ το pc .
panos0100 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 εγγύηση έχει; πηγενε την να την κοιτάξουν αν είναι, ισως ομως κατι να πειράχτηκε από τις ρυθμίσεις, για corrupted bios μου κανει παντως
villasg Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 εγγύηση έχει; πηγενε την να την κοιτάξουν αν είναι, ισως ομως κατι να πειράχτηκε από τις ρυθμίσεις, για corrupted bios μου κανει παντως Δεν εχιε δυστηχως ειναι απο μηχανημα "info quest" αγορασμενο 7/2014 , οποτε εχουν ληξει τα 2 χρονια εγγυησης
villasg Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Το μονο που μενει ειναι μπας και μπορεσει να βρεθει καποια αποδειξη / τιμολογιο απο κανα φιλο να γινει αλλαγη μεσω εγγυησης .......*** Εαν μπορει καποιος να βοηθησει *****
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα