marinos1992 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά και του χρόνου. Mέσα στην βδομάδα αγόρασα μια gigabyte rx470 και μου έβγαλε το έξεις πρόβλημα μόλις την έβαλα πάνω στον υπολογιστή δεν μου δίνει εικόνα αλλά στα Windows μπαίνει κανονικά στην αρχή σκέφτηκα ότι είναι χαλασμένη η κάρτα και τν πήγα σε έναν φίλο και η κάρτα έπαιξε κανονικά... το έψαξα λίγο στο ίντερνετ και λέγαν για update του bios το έκανα και αυτό αλλά τπτ ακόμα και φορμάτ έκανα που διάβασα αλλά και πάλι τ μπορεί να είναι; Τροφοδοτικό: corsair vs550 +80 Ram: ddr3 10GB 667 Cpu: intel i5-34500 3.10Ghz 3.50Ghz Motherboard: GIGABYTE Ga-h61m-ds2
+~CyBeR~+ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μπες στο bios χρησιμοποιώντας την onboard κάρτα γραφικών και βρες την επιλογή init display first στα peripherals και αλλαξέ την απο auto σε pci
marinos1992 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δεν μου έχει επιλογή pci μόνο auto,igfx,peg
+~CyBeR~+ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Εικόνα δεν δίνει καθόλου ουτε στο boot να φανταστώ ? Δοκίμασε και αυτά τα 2 καμιά φορά δεν ξέρεις...
marinos1992 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Όταν βάλω τν 470 δν μου δείχνει ούτε το βιος αλλά το σύστημα μου παίζει κανονικά τα έχω δοκιμάσει αλλά και πάλι τπτ... Update, Έβαλα στο init display first το peg που είναι το pci και έκλεισα integrated graphics όταν βάζω τν ρχ 470 κάνει πιπ ότι δεν έχει κάρτα πάνω ενώ όταν βάζω τν παλιά μου (asus gtx 660) δεν κάνει τπτ και μπαίνει κανονικά είναι θέμα μητρικής; η παίζει να είναι τροφοδοτικό;
+~CyBeR~+ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασε μια να αλλάξεις καλώδιο και αν έχεις την δυνατότητα δοκίμασε και άλλη οθόνη...Πάντως με ένα γρήγορο search στο γοογλε είδα πολλούς με το ίδιο πρόβλημα αλλά με άλλες κάρτες...
marinos1992 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 ενημερωση στο ΒΙΟΣ της μητρικης ?Έχω κάνει αλλά τπτ και πάλιΔοκίμασε μια να αλλάξεις καλώδιο και αν έχεις την δυνατότητα δοκίμασε και άλλη οθόνη...Πάντως με ένα γρήγορο search στο γοογλε είδα πολλούς με το ίδιο πρόβλημα αλλά με άλλες κάρτες...Έχω αλλάξει και οθόνη και καλώδια έχω 2 οθόνες κανονικά πάνω στο πσ φυσικά προσπαθώ με μια τώρα
+~CyBeR~+ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 ενημερωση στο ΒΙΟΣ της μητρικης ? Καλησπέρα παιδιά και του χρόνου. Mέσα στην βδομάδα αγόρασα μια gigabyte rx470 και μου έβγαλε το έξεις πρόβλημα μόλις την έβαλα πάνω στον υπολογιστή δεν μου δίνει εικόνα αλλά στα Windows μπαίνει κανονικά στην αρχή σκέφτηκα ότι είναι χαλασμένη η κάρτα και τν πήγα σε έναν φίλο και η κάρτα έπαιξε κανονικά... το έψαξα λίγο στο ίντερνετ και λέγαν για update του bios το έκανα και αυτό αλλά τπτ ακόμα και φορμάτ έκανα που διάβασα αλλά και πάλι τ μπορεί να είναι; Τροφοδοτικό: corsair vs550 +80 Ram: ddr3 10GB 667 Cpu: intel i5-34500 3.10Ghz 3.50Ghz Motherboard: GIGABYTE Ga-h61m-ds2 Εγώ πάντως ξέμεινα απο ιδέες περίμενε μήπως σου προτείνει κάτι άλλο κανείς άλλος...
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Κατι παιζει με το ψηφιακο σημα και δεν γινεται αμεσως η αναγνωριση. Κι εγω το ειχα παλιοτερα αυτο κι απ ο,τι θυμαμαι τελικα απ οταν εβαλα vga ειναι ολα οκ. Απλα τελικα δεν εχω καταλαβει αν φταιει η καρτα γραφικων η΄ αν αν φταιει σε συνδιασμο με την οθονη-τηλεοραση που συνδεεται. Περιεργη φαση και σπαστικη γιατι καποια στιγμη θα χρειαστει να μπεις και στο bios..
marinos1992 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Κατι παιζει με το ψηφιακο σημα και δεν γινεται αμεσως η αναγνωριση. Κι εγω το ειχα παλιοτερα αυτο κι απ ο,τι θυμαμαι τελικα απ οταν εβαλα vga ειναι ολα οκ. Απλα τελικα δεν εχω καταλαβει αν φταιει η καρτα γραφικων η΄ αν αν φταιει σε συνδιασμο με την οθονη-τηλεοραση που συνδεεται. Περιεργη φαση και σπαστικη γιατι καποια στιγμη θα χρειαστει να μπεις και στο bios..Πόση ώρα περίπου δλδ; vga δεν έχει η κάρτα πάνω όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα