sotiris123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, και καλή χρονιά. Συγγνώμη αν γράφω το θέμα σε λάθος σημείο αλλά δε βρήκα πιο κατάλληλο. Έχουμε στην οικογένεια ενα συμβόλαιο καρτοπρόγραμματος το οποίο λήγει σε 8 μήνες απλά επειδή δε το χρειαζόμαστε πλέον θέλουμε να το διακόψουμε. Επιδότηση δεν είχαμε παρει και στο ποσό έκπτωσης εξοπλισμού είμαι 0. Το θέμα είναι ότι και στο κατάστημα και στο τηλέφωνο μου λένε ότι δεν μπορεί να διακοπή αλλά μόνο για θάνατο το οποιόο μπυ φαίνεται παράλογο. Στο συμβόλαιο γράφει ότι μπορώ να σπάσω το συμβόλαιο πληρώνοντας τον εξοπλισμό σύμφωνα με την απόσβεση αλλά όπως προανέφερα δεν έχουμε πάρει εξοπλισμό. Πως μπορώ να κινηθώ ώστε να σπάσω το συμβόλαιο; εννοείται οτί θα πληρώσω μέχρι το τελευταίο ευρώ που χρωστάω σε ευρώ για λογαριασμούς.
panos- Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Κάλεσε στο 13830, φυσικά και γίνεται απλά θα πληρώσεις ένα πέναλντι γύρω στα 80 ευρώ νομίζω, το οποίο αναγράφεται στο συμβόλαιο σου.
sotiris123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Καλεσα απο το καταστημα και μου ειπαν οτι το αιτημα που εχω κανει για διακοπη απορριφθηκε αλλα δεν μπορουν να δωσουν εγγραφος την απορριψη. Επισης στο αυμβολαιο μου δε γραφει πουθενα οτι πληρωνω 80 πεναλτι. Λεει οτι πενλτι πληρωνω συμφωνα με τον εξοπλισμο που εχω παρει και με την αποσβεση συμφωνα με τους μηνες. Που το κοστος εξοπλισμου ειναι 0 ευρω. Για αυτο θελω να μαθω τι αλλο Μπορω να κανω για να τους εκβιασω.
panos- Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Όχι πληρώνεις ένα πέναλντι σταθερό ανάλογα με τους μήνες που απομένουν η με την διάρκεια του συμβολαίου, κατι τέτοιο. Πάρε στο 13830 και ρώτησε.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Eίναι πολύ απλό. Παρέ στο 13897 (από το καρτοπρόγραμμα είναι δωρεάν) ή πήγαινε σε ένα κατάστημα COSMOTE και κάνε φορητότητα σε καρτοκινητό της COSMOTE (WU, COSΜΟΚΑRTA ή FROG. Σε ελάχιστες ημέρες το καρτοπρόγραμμα στη VODAFONE θα διακοπεί.
dali13gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Όχι πληρώνεις ένα πέναλντι σταθερό ανάλογα με τους μήνες που απομένουν η με την διάρκεια του συμβολαίου, κατι τέτοιο. Πάρε στο 13830 και ρώτησε. Αυτό ισχύει μόνο στην σταθερή τηλεφωνία. Στην κινητή, αν δεν έχεις πάρει συσκευή και δεν έχεις κάποια έκπτωση στο πάγιο, κάνεις αίτημα διακοπής και σε 30 μέρες κλείνει. Τώρα, στη συγκεκριμένη περίπτωση, μάλλον έχεις κάποια έκπτωση στο πάγιο. Πόσο πληρώνεις τον μήνα; Αν έχεις έκπτωση στο πάγιο, πρέπει κατά την αίτηση διακοπής, να πληρώσεις 15€ για την διακοπή και το ποσό της έκπτωσης που έχεις πάρει μέχρι τώρα. Αν ας πούμε έχουν περάσει 12 μήνες και κάθε μήνα παίρνεις 5€ έκπτωση, πρέπει να πληρώσεις 60€ αναπόσβεστο ποσό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα