satafaka Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καλή χρονιά κ χρόνια πολλά σε όλους. Εδώ κ 2-3 εβδομάδες το κινητό σταμάτησε να λαμβάνει mobile data. Ουτε 2G, 3G, 4G τίποτα, σαν να τα έχεις απενεργοποιημένα. Έκανα clear cache με το security app, έκανα restore apn, έκανα και factory reset και πάλι τίποτα. Δοκίμασα άλλη SIM κ πάλι τίποτα. Το αγόρασα από vickmal κ δεν με ψήνει να το στείλω για service, τουλάχιστον όχι ακόμα. Τι άλλο να κάνω; Τι μπορεί να φταίει;
vchristod84 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καλή χρονιά κ χρόνια πολλά σε όλους. Εδώ κ 2-3 εβδομάδες το κινητό σταμάτησε να λαμβάνει mobile data. Ουτε 2G, 3G, 4G τίποτα, σαν να τα έχεις απενεργοποιημένα. Έκανα clear cache με το security app, έκανα restore apn, έκανα και factory reset και πάλι τίποτα. Δοκίμασα άλλη SIM κ πάλι τίποτα. Το αγόρασα από vickmal κ δεν με ψήνει να το στείλω για service, τουλάχιστον όχι ακόμα. Τι άλλο να κάνω; Τι μπορεί να φταίει; Το είχε πάθει και μια φίλη μου. Ξαναπέρασε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις mobile internet που βρίσκεται στις ρυθμίσεις APN (αφού τις διαγράψεις πρώτα) και λογικά θα στρώσει. 1
satafaka Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ναι αλλά είχα mobile data κανονικά και απλά σταμάτησε ξαφνικά... Μπορεί να φταίει κάποιο update; Κάποιο app;
saruman123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ξαναπέρασε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις APN του παροχου σου. Μετα κανε μια επανεκκινηση Τσεκαρε και το imei για καλο και για κακο. 1
satafaka Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Έκανα τα πάντα τελικά και μόνο οι χειροκίνητες ρυθμίσεις APN έπιασαν! Τώρα έχω data κανονικά. Σας ευχαριστώ πολύ.
vchristod84 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Έκανα τα πάντα τελικά και μόνο οι χειροκίνητες ρυθμίσεις APN έπιασαν! Τώρα έχω data κανονικά. Σας ευχαριστώ πολύ. Έμ, στα είπαμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα