Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά κ χρόνια πολλά σε όλους.

Εδώ κ 2-3 εβδομάδες το κινητό σταμάτησε να λαμβάνει mobile data. Ουτε 2G, 3G, 4G τίποτα, σαν να τα έχεις απενεργοποιημένα.

Έκανα clear cache με το security app, έκανα restore apn, έκανα και factory reset και πάλι τίποτα. Δοκίμασα άλλη SIM κ πάλι τίποτα.

Το αγόρασα από vickmal κ δεν με ψήνει να το στείλω για service, τουλάχιστον όχι ακόμα.

Τι άλλο να κάνω; Τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Καλή χρονιά κ χρόνια πολλά σε όλους.

Εδώ κ 2-3 εβδομάδες το κινητό σταμάτησε να λαμβάνει mobile data. Ουτε 2G, 3G, 4G τίποτα, σαν να τα έχεις απενεργοποιημένα.

Έκανα clear cache με το security app, έκανα restore apn, έκανα και factory reset και πάλι τίποτα. Δοκίμασα άλλη SIM κ πάλι τίποτα.

Το αγόρασα από vickmal κ δεν με ψήνει να το στείλω για service, τουλάχιστον όχι ακόμα.

Τι άλλο να κάνω; Τι μπορεί να φταίει;

Το είχε πάθει και μια φίλη μου. Ξαναπέρασε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις mobile internet που βρίσκεται στις ρυθμίσεις APN (αφού τις διαγράψεις πρώτα) και λογικά θα στρώσει.
  • Like 1
Δημοσ.

Ξαναπέρασε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις APN του παροχου σου.

Μετα κανε μια επανεκκινηση

Τσεκαρε και το imei για καλο και για κακο.

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα τα πάντα τελικά και μόνο οι χειροκίνητες ρυθμίσεις APN έπιασαν! Τώρα έχω data κανονικά.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Έκανα τα πάντα τελικά και μόνο οι χειροκίνητες ρυθμίσεις APN έπιασαν! Τώρα έχω data κανονικά.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Έμ, στα είπαμε ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...