SoftGamer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, Έχω το παρακάτω ρούτερ ZTE H108NS Εδώ και αρκετό καιρό , μου γίνονται πολλές καθημερινές αποσυνδέσεις από το ίντερνετ και το τηλέφωνο μερικές φορές δεν λειτουργεί καθόλου. Όταν έβαλα την γραμμή ήταν όλα μια χαρά αλλά μετά από λίγο καιρό άρχισε να γίνεται αυτό. Τα στατιστικά του ίντερνετ μου είναι τα εξής Επειδή είμαι λίγο άσχετος, αν μπορείτε λίγο να είστε αναλυτικοί σε αυτά που λέτε. Τι μπορεί να φτάει? Μπορεί να είναι το ρούτερ? γτ δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για αυτά που δίνει ο οτέ.
poulinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 το ρουτερ δνε ειναι οτι καλυτερο αλλα και παλι δεν στεκει να μην παιζει το τηλεφωνο.αν θες κανε δοκιμη χωρις φιλτρα σπλιττερ τηλεφωνα μονο με το ιντερνετ και δες τι γινεται .αν και παλι το να μην εχεις τηλεφωνο που βρωμαει καποιο προβλημα με καλωδιωση ειτε μεσα ειτε εξω απο το σπιτι. γραφει και καπου αλλου τα στατιστικα της γραμμης που εχει και το attenuation για να δουμε ποσο μακρυα εισαι.αλλα 11 mbit γενικως δεν ειναι ασχημη ταχυτητα.εκτος αν εχει παθει τιποτα κανα σπλιττερ ή κανα καλωδιο ειναι στα τελευταια του και κανει διακοπες.
SoftGamer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Όταν εννοείς σπλίττερ εννοείς το πράγμα που δίνει την γραμμή του ίντερνετ στο ένα βύσμα και στο άλλο του τηλεφώνου? (σορρυ για την ασχετη ερώτηση αλλα ..
poulinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 http://limerickcomputers.ie/store/wp-content/uploads/2014/10/Limerick_Computers_Ireland_ADSL_Filter.jpg ναι αυτο εννοω.η γραμμη ναι ειναι σε φυσιολογικα με βαση το 9 margin.ουτε η καλυτερη γραμμη ουτε η χειροτερη
SoftGamer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Έβγαλα το τηλέφωνο και το σπλιττερ. Αυτές ειναι οι φωτο χωρις το τ 2) Παρατηρείς κάποια διαφορά?
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 το βασικο ειναι να μεινεις χωρις σπλιττερ ή να βαλεις αλλο σπλιττερ για να δεις αν εχεις το ιδιο προβλημα.γιατι τα χαρακτηριστικα της γραμμης δεν δικαιολογουν προβλημα.βεβαια με παραξενευει που εχεις τοσο μεγαλο Margin στο upload οπως και ο οτε επρεπε να σε κλειδωνει με 9 Margin αντι για 11 γιατι θα κερδιζες σε ταχυτητα. δεν εχεις αφησει κανα τηλεφωνο ή κανα συναγερμο χωρις φιλτρο?
SoftGamer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ακόμα κάνει διακοπές, και χωρίς σπλιττερ. Όλα τα τηλέφωνα έχουν φίλτρα ..(συναγερμό δν έχω,) Θα δοκιμάσω με κανα άλλο ρούτερ να δω αν γίνεται τίποτα, όσο για το margin , τι να σου πω δεν ξέρω, θα μιλήσω μαζί τους και θα ενημερώσω.
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 δοκιμασε για αρχη με αλλο ρουτερ και αφου φτιαξει μετα παρε να σου κατεβασουν το margin για να παρεις και αλλο ταχυτητα
SoftGamer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδή όταν λες να τους πω να μου το κατεβάσουν τι εννοεις? Πόσο να το κατεβάσουν? και τι ακριβώς κερδίσω ? (σορρυ για τις ερωτήσεις αλλά μην πάω και αδιάβαστος)
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 να το πανε στο 9 το Margin και θα κερδισεις σε ταχυτητα. Θα παρεις κανα 1,5mbit Πανω κατω.
SoftGamer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ωραία. Θα δοκιμάσω ρούτερ και θα σου απαντήσω.
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 ναι ενα ενα τα πραγματα.πρωτα να δουμε τι φταιει και μετα το Margin.γιατι αμα ειναι προβλημα γραμμης το πιο χαμηλο margin θα τα κανει χειροτερα ολα.επισης δες και με αλλο σπλιττερ γιατι οπως σου ειπα με παραξενευει που χανεις και το τηλεφωνο που εφοσον δεν ειναι voip δεν εχει σχεση με το ρουτερ.ειδικα αμα χανεις και ιντερνετ και τηλεφωνο μαζι σιγουρα δεν φταιει το ρουτερ αν και το zte θα ελεγα να το αλλαζες με ενα καλυτερο ετσι και αλλιως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα