Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω το παρακάτω ρούτερ  

ZTE H108NS

Εδώ και αρκετό καιρό , μου γίνονται πολλές καθημερινές αποσυνδέσεις από το ίντερνετ και το τηλέφωνο μερικές φορές δεν λειτουργεί καθόλου.

Όταν έβαλα την γραμμή ήταν όλα μια χαρά αλλά μετά από λίγο καιρό άρχισε να γίνεται αυτό.

Τα στατιστικά του ίντερνετ μου είναι τα εξής

1301085c7c2f46b7ad31e970181d2422.png

Επειδή είμαι λίγο άσχετος, αν μπορείτε λίγο να είστε αναλυτικοί σε αυτά που λέτε.

Τι μπορεί να φτάει?

Μπορεί να είναι το ρούτερ? γτ δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για αυτά που δίνει ο οτέ.

Δημοσ.

το ρουτερ δνε ειναι οτι καλυτερο αλλα και παλι δεν στεκει να μην παιζει το τηλεφωνο.αν θες κανε δοκιμη χωρις φιλτρα σπλιττερ τηλεφωνα μονο με το ιντερνετ και δες τι γινεται .αν και παλι το να μην εχεις τηλεφωνο που βρωμαει καποιο προβλημα με καλωδιωση ειτε μεσα ειτε εξω απο το σπιτι.

γραφει και καπου αλλου τα στατιστικα της γραμμης που εχει και το attenuation για να δουμε ποσο μακρυα εισαι.αλλα 11 mbit γενικως δεν ειναι ασχημη ταχυτητα.εκτος αν εχει παθει τιποτα κανα σπλιττερ ή κανα καλωδιο ειναι στα τελευταια του και  κανει διακοπες.

Δημοσ.

b932c80a0fae4100a572dc15894f6103.png

Όταν εννοείς σπλίττερ εννοείς το πράγμα που δίνει την γραμμή του ίντερνετ στο ένα βύσμα και στο άλλο του τηλεφώνου? (σορρυ για την ασχετη ερώτηση αλλα .. :)

Δημοσ.

το βασικο ειναι να μεινεις χωρις σπλιττερ ή να βαλεις αλλο σπλιττερ για να δεις αν εχεις το ιδιο προβλημα.γιατι τα χαρακτηριστικα της γραμμης δεν δικαιολογουν προβλημα.βεβαια με παραξενευει που εχεις τοσο μεγαλο Margin στο upload οπως και ο οτε επρεπε

να σε κλειδωνει με 9 Margin αντι για 11 γιατι θα κερδιζες σε ταχυτητα.

δεν εχεις αφησει κανα τηλεφωνο ή κανα συναγερμο χωρις φιλτρο?

Δημοσ.

Ακόμα κάνει διακοπές, και χωρίς σπλιττερ.

Όλα τα τηλέφωνα έχουν φίλτρα ..(συναγερμό δν έχω,):)

Θα δοκιμάσω με κανα άλλο ρούτερ να δω αν γίνεται τίποτα, όσο για το margin , τι να σου πω δεν ξέρω, θα μιλήσω μαζί τους και θα ενημερώσω.

Δημοσ.

δοκιμασε για αρχη με αλλο ρουτερ και αφου φτιαξει μετα παρε να σου κατεβασουν το margin για να παρεις και αλλο ταχυτητα

Δημοσ.

Δηλαδή όταν λες να τους πω να μου το κατεβάσουν τι εννοεις?

Πόσο να το κατεβάσουν? και τι ακριβώς κερδίσω ? (σορρυ για τις ερωτήσεις αλλά μην πάω και αδιάβαστος)

Δημοσ.

ναι ενα ενα τα πραγματα.πρωτα να δουμε τι φταιει και μετα το Margin.γιατι αμα ειναι προβλημα γραμμης το πιο χαμηλο margin θα τα κανει χειροτερα ολα.επισης δες και με αλλο σπλιττερ γιατι οπως σου ειπα με παραξενευει που χανεις και το τηλεφωνο που εφοσον δεν ειναι voip δεν εχει σχεση με το ρουτερ.ειδικα αμα χανεις και ιντερνετ και τηλεφωνο μαζι σιγουρα δεν φταιει το ρουτερ αν και το zte θα ελεγα να το αλλαζες με ενα καλυτερο ετσι και αλλιως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...