Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μετακινήσει κανείς το "πιάτο" του και να το βάλει σε άλλη τοποθεσία, είναι κάτι που γίνεται έυκολα ή θέλει μηχάνημα για να πιάσει το σήμα;

Δημοσ.

Γίνεται και χωρίς το ειδικό μηχάνημα (πεδιόμετρο). Υπάρχουν εφαρμογές στο κινητό σου που σε βοηθάνε να στοχεύσεις, όπως επίσης και ο δορυφορικός σου δέκτης μπορεί να σου 'πει' πόσο καλά έχεις πιάσει τον δορυφόρο.

Δημοσ.

Για να μετακινήσει κανείς το "πιάτο" του και να το βάλει σε άλλη τοποθεσία, είναι κάτι που γίνεται έυκολα ή θέλει μηχάνημα για να πιάσει το σήμα;

γινεται και χωρις απλα με τον αποκωδικοποιητη να βλεπεις ποσο καλα εισαι.βεβαια θα πρεπει να πιανουν λιγο τα χερια σου.απλα αν αλλαξεις τελειως μερος θα αλλαξουν και λιγο οι μοιρες στην κλιση κτλ.αν ειναι να μπει απλα σε αλλο τοιχο λιγο πιο περα εκει ειναι λιγοτερες αλλαγες.προσοχη γιατι πχ ο δορυφορος που παιζει το οτε tv ειναι σε μικρη διαφορα με τον δορυφορο που παιζει η forthnet οποτε θα πρεπει να δεις αν αυτο που πιανεις ειναι το σωστο.

Δημοσ.

Καλή χρονιά, χρόνια πολλά!

Υπάρχει και αυτό το site. Γενικά, υπομονή, καφεδάκι και καλή διάθεση!  :-)

Δημοσ.

Καλή χρονιά, χρόνια πολλά!

Υπάρχει και αυτό το site. Γενικά, υπομονή, καφεδάκι και καλή διάθεση!  :-)

ή καποιον φιλο με πεδιομετρο για να τελειωσει σε 10 λεπτα 

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα άστο εκεί που είναι μην το πειράζεις.
Δημοσ.

Γινεται με μια πυξίδα (τα κινητα ειναι επιεικώς απαράδεκτα) και με ενα φθηνο sat-finder. H μικρη TV και τον δεκτη στην ταρατσα. Να ξερεις θελει πολυ υπομονή και στοχευση .Αν ακολουθησεις με ακριβεια το γεωστατικο τοξο, γνωρίζοντας τι δορυφόρος ακολουθει θα βρεις αυτον που θες σχετικα γρηγορα. (παρε ενα περιοδικό Δορυφορικα νεα να δεις συχνοτητες και transporder).

Βαβαια την ακριβεια ενος πεδιομετρου δεν θα την εχεις ποτε.

Δημοσ.

τις συχνοτητες συνηθως τις γραφουν και στο ιντερνετ.με την πυξιδα στο κινητο οσο και να θες να βρεις ακριβως τις μοιρες δεν μπορεις.απλα καποιος που δεν ξερει μπορει απλα να δει προς τα που ια κοιταξει περιπου το πιατο.

Δημοσ.

20€ μου ειχε παρει ο τελευταίος τεχνικος που ειχα παρει για να το επανατοποθετήσει μετα τη μετακόμιση μου, μικρό το κακό...

και φαντασου εχω ήδη ρυθμίσει 2-3 πιατα και εχω sat finder+πυξιδα αλλα βαριεμαι τη διαδικασία και επιπλέον πρεπει να βγάλουν και οι τεχνικοι ενα μεροκαματο...

Δημοσ.

το ενοχλητικο ειναι να ανοιξεις τις τρυπες αν ειναι να στερεωθει στον τοιχο παρα να calibration που ειναι κατι ωραιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...