Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλοκαίρι φίλη μου αγόρασε ένα κινητό LG με 8GB δίσκο. Επειδή τραβάει φωτογραφίες και βίντεο σε μία φάση είχε ελεύθερο χώρο μόνο 100MB. Έτσι της είπα να βάλουμε SD. Πριν 2 μήνες βάλαμε μια 32GB SD που ήταν το ανώτερο που έπαιρνε. Από adroid δεν ξέρω και πολλά αλλά βρήκα πως να το θέσω να αποθηκεύει αυτά που ήθελα στην SD. Ευτυχώς που ήμουν προνοητικός και έβαλα να αποθηκεύονται μόνο φωτογραφίες-βίντεο για αρχή και μετά θα της το διαμόρφωνα πιο πολύ.

Εχτές έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορεί να γράψει φωτογραφίες στην SD. Έτσι ξαφνικά, χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι. Κλείσαμε το κινητό, το ανοίξαμε και βγάλαμε και ξαναβάλαμε την SD.

Το κινητό τότε βρήκε την SD αλλά θα έπρεπε να την φορμάρει. Μικρό το κακό μιας κι ευτυχώς φωτογραφίες και βίντεο ήταν όλα αποθηκευμένα σε facebook και onedrive.

Σας έχει τύχει η μόνο αυτή είναι η τυχερή;  

Εγώ πάντως έχω χάσει παντελώς την εμπιστοσύνη μου στην επέκταση με SD πέρα από φωτογραφίες/βίντεο μέχρι να τα περάσεις στο cloud για να τα έχεις 100%.

Ρ.S. δεν δοκιμάσαμε την SD σε υπολογιστή να δούμε αν την βλέπει μιας και είχαμε όλα σε backup όπως είπα στο cloud.  

Δημοσ.

Η κάρτα το πιθανότερο έχασε το file system(είτε απο βιαιη επανεκκίνηση,είτε έμεινε απο μπαταρία πχ ενώ εγραφε κάτι κλπ κλπ)

γενικότερα για αποθηκευτικό μέσο δεν ειναι σπάνιο το φαινόμενο να γίνει η στραβή και να ψάχνεσαι.

Η αλήθεια ειναι όμως οτι ΜΟΝΟ 1 αποθηκευτικό μέσο δεν είναι ποτέ ασφαλές,συνεπώς και την καλύτερη καρτα μνήμης να έχεις δεν ειναι να τα εμπίστευεσαι ΜΟΝΟ εκεί και να μην υπάρχει και δεύτερο αντίγραφο.

Δημοσ.

για φωτογραφίες google photos βάλτο στον απεριόριστο χώρο και είσαι κομπλέ!! δεν κρατάω ποτέ εικόνες στο κινητό μου όλες οι φωτό ανεβαίνουν αυτόματα στο google photos Και μπορώ να τις παίρνω και από το λάπτοπ μου χωρίς να μπλέκω με καλώδια κτλ κτλ ή να φοβάμαι μήπως τις χάσω

Δημοσ.

Οταν περνουμε καινουρια καρτα παντα κανουμε στην αρχει ενα format.

Τωρα μαλλον για το file system το κοβο και γω.

Δημοσ.

Οταν περνουμε καινουρια καρτα παντα κανουμε στην αρχει ενα format.

Τωρα μαλλον για το file system το κοβο και γω.

έχω δει σε κάρτα που ηταν οκ σε ολα(φορματ κλπ)και να δουλευει κανονικά για καιρό να γίνεται corrupt Πάνω σε εγγραφή βίντεο.

Δε ΄λέμε τι βρισίδι ακουσε μετά :-D

Δημοσ.

έχω δει σε κάρτα που ηταν οκ σε ολα(φορματ κλπ)και να δουλευει κανονικά για καιρό να γίνεται corrupt Πάνω σε εγγραφή βίντεο.

Δε ΄λέμε τι βρισίδι ακουσε μετά :-D

Εγω την εχω πατησει σε Sandisk

Απο τοτε δεν ξανα πηρα.

Δημοσ.

Εγω την εχω πατησει σε Sandisk

Απο τοτε δεν ξανα πηρα.

προσωπικά επιλέγω Kingston σε ότι αφορά μνημες(ραμ,sd κλπ)

βέβαια πηρα μια adata UHS-I για δωρο σε κοπέλα,την έχει ξεσκίσει(φωτο,βιντεο κλπ εδω και ενα χρόνο και κάτι)κανένα παράπονο.

Επίσης σε βιντεοκάμερα εχω βάλει μια samung evo+,ούτε αυτη κανενα πρόβλημα,θα δειξει βέβαια.

Δημοσ.

προσωπικά επιλέγω Kingston σε ότι αφορά μνημες(ραμ,sd κλπ)

βέβαια πηρα μια adata UHS-I για δωρο σε κοπέλα,την έχει ξεσκίσει(φωτο,βιντεο κλπ εδω και ενα χρόνο και κάτι)κανένα παράπονο.

Επίσης σε βιντεοκάμερα εχω βάλει μια samung evo+,ούτε αυτη κανενα πρόβλημα,θα δειξει βέβαια.

Ναι και εγω μετα απο αυτο Kingston+evo αν και τωρα ποια δεν χρησιμοποιο(αφου εσωτερικη εχω 32gb)

Στο αλλο κινητο που εχω,μια 32αρα Kingston εχει που την εχω απο τοτε που ειχα το S3,"Αθανατοι".......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...