jimaras1994 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα σε ολη την κοινοτητα και καλη χρονια. Εχω το εξης προβλημα και ειπα να το γραψω σαν ερωτημα γιατι πραγματικα δεν ξερω τι να κανω. Εχω εναν pentium g 3258 και μεχρι προχθες τον ειχα με μια πολυ φθηνη μητρικη των 50 ευρω ωσπου που αποφασισα να παρω μια z97 συγκεκριμενα την ASRock Z97 Anniversary. Παιρνω την μητρικη και την εγκαθιστω στο pc ..αρχικα μαζι με ολα τα parts..( σκληρους δισκους , cd drive , καρτα γραφικων , καρτα wifi, καρτα ηχου κτλ κτλ..)..αφου τα εχω ενωσει ολα και παταω να ανοιξω τον υπλογιστη. Το παταω λοιπον και δεν ανοιγει και κανει χαρακτηριστικα απο το ηχειο που εχει πανω η μητρικη συνεχομενα και διακεκομενα beep. Αφου ψαχνω ψαχνω ψαχνω καταληγω στο οτι φταιει η καρτα ηχου. ΧΩΡΙΣ την καρτα ηχου ( 3 σκληροι δισκοι , cd drive , καρτα γραφικων , καρτα wifi ) δουλευει ΤΖΑΜΙ.. Ουτε φορματ δεν χρειαστηκε να κανω.. ολα μονο του τα βρηκε..εκανα και overclock τον επεξεργαστη ολα μελι γαλα. ΑΝ βαλω την καρτα ηχου πανω και τον ανοιξω ..beep beep beep beep beep ασταματητα και μαυρη οθονη δεν ανοιγει καν.. Λεω θα φταιει η καρτα ηχου μπορει να μην ειναι συμβατη γιατι ειναι λιγο παλια (pci m-audio 2496 του 2003).βαζω τους τελευταιους drivers της μητρικης, Τιποτα. Παιρνω μια αλλη καρτα ηχου (asus xonar 5.1 dg pci) αγορασμενη περυσι..την βαζω πανω στην μητρικη.. beep beep beep beep beep και δεν ανοιγει καν..επαναλαμβανω οτι χωρις την καρτα ηχου ο υπολογιστης ειναι ΤΖΑΜΙ. Με overclock πολυ σταθερος διαβαζει τα παντα κτλ κτλ. Και το θεμα ειναι οτι χρειαζομαι οπωσδηποτε πανω την maudio γιατι την χρησιμοποιω για ηχογραφησεις. Εχει κανεις καποια ιδεα?
benign Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα σε ολη την κοινοτητα και καλη χρονια. Εχω το εξης προβλημα και ειπα να το γραψω σαν ερωτημα γιατι πραγματικα δεν ξερω τι να κανω. Εχω εναν pentium g 3258 και μεχρι προχθες τον ειχα με μια πολυ φθηνη μητρικη των 50 ευρω ωσπου που αποφασισα να παρω μια z97 συγκεκριμενα την ASRock Z97 Anniversary. Παιρνω την μητρικη και την εγκαθιστω στο pc ..αρχικα μαζι με ολα τα parts..( σκληρους δισκους , cd drive , καρτα γραφικων , καρτα wifi, καρτα ηχου κτλ κτλ..)..αφου τα εχω ενωσει ολα και παταω να ανοιξω τον υπλογιστη. Το παταω λοιπον και δεν ανοιγει και κανει χαρακτηριστικα απο το ηχειο που εχει πανω η μητρικη συνεχομενα και διακεκομενα beep. Αφου ψαχνω ψαχνω ψαχνω καταληγω στο οτι φταιει η καρτα ηχου. ΧΩΡΙΣ την καρτα ηχου ( 3 σκληροι δισκοι , cd drive , καρτα γραφικων , καρτα wifi ) δουλευει ΤΖΑΜΙ.. Ουτε φορματ δεν χρειαστηκε να κανω.. ολα μονο του τα βρηκε..εκανα και overclock τον επεξεργαστη ολα μελι γαλα. ΑΝ βαλω την καρτα ηχου πανω και τον ανοιξω ..beep beep beep beep beep ασταματητα και μαυρη οθονη δεν ανοιγει καν.. Λεω θα φταιει η καρτα ηχου μπορει να μην ειναι συμβατη γιατι ειναι λιγο παλια (pci m-audio 2496 του 2003).βαζω τους τελευταιους drivers της μητρικης, Τιποτα. Παιρνω μια αλλη καρτα ηχου (asus xonar 5.1 dg pci) αγορασμενη περυσι..την βαζω πανω στην μητρικη.. beep beep beep beep beep και δεν ανοιγει καν..επαναλαμβανω οτι χωρις την καρτα ηχου ο υπολογιστης ειναι ΤΖΑΜΙ. Με overclock πολυ σταθερος διαβαζει τα παντα κτλ κτλ. Και το θεμα ειναι οτι χρειαζομαι οπωσδηποτε πανω την maudio γιατι την χρησιμοποιω για ηχογραφησεις. Εχει κανεις καποια ιδεα? Η μητρικη εχει 2 slots για pci. Δοκιμασες και στις 2 και δεν δουλευει?
boombastik Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Η motherboard αυτη χρησιμοποιει ενα pci to pcix bridge chip για τα pci σλοτ. To asmedia 1083. Αν ειναι revision κατω απο 4 εχι προβλημα με καρτες ηχου.
jimaras1994 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Η μητρικη εχει 2 slots για pci. Δοκιμασες και στις 2 και δεν δουλευει? Kαι αυτο το δοκιμασα ναι . Η motherboard αυτη χρησιμοποιει ενα pci to pcix bridge chip για τα pci σλοτ. To asmedia 1083. Αν ειναι revision κατω απο 4 εχι προβλημα με καρτες ηχου. Λοιπον το πρωτο μου λεει REV_D0 και το δευτερο REV_03...οποτε μαλλον ειναι αυτο?? Και πρακτικα αυτο σημαινει οτι δεν μπορω να βαλω σε καμια περιπτωση πανω καρτα ηχου? Δηλαδη δεν μπορω να κανω τιποτα για αυτο?
jimaras1994 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Την onboard την απενεργοποιησες? Και αυτο επισης. Παλι το ιδιο πραγμα.
Kazeta Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Κάνε bios update και μετα επαναφορά ρυθμίσεων
boombastik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Σε περίπτωση πoυ το συναντήσει κάποιος άλλος το πρόβλημα: Αν έχεις pci κάρτα στο slot 1 μη χρησιμοποιήσεις to πρώτο pcie slot(πανω από την gpu). φαντάζονται ότι o jimaras1994 είχε την wifi κάρτα στο πρώτο pcie.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα