Προς το περιεχόμενο

Samsung HW-J355 ή LG LAS454B

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ψάχνω για ενα υποτυπώδες soundbar μεχρι τα 140 ευρω κα μεχρι στιγμής έχω βρεί αυτά τα 2 στα 130.

Ποιό απο τα 2 να προτιμήσω, και αν έχετε καποια άλλη προταση στα ίδια λεφτά, είμαι όλος αυτια  :-D

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ψάχνω για ενα υποτυπώδες soundbar μεχρι τα 140 ευρω κα μεχρι στιγμής έχω βρεί αυτά τα 2 στα 130.

Ποιό απο τα 2 να προτιμήσω, και αν έχετε καποια άλλη προταση στα ίδια λεφτά, είμαι όλος αυτια :-D

Εγώ πήρα το las454b πρόσφατα, και είναι μία χαρά και πολύ δυνατό για τα λεφτά του.ΠΡΟΣΟΧΗ όμως η συσκευασία ΔΕΝ έχει μέσα τη βάση στήριξης για τον τοίχο όπως διαφημίζει στο site το media markt πχ. Η LG μου είπε ότι η βάση περιλαμβάνεται για άλλη αγορά (US).

Γίναμε μαλλιά κουβάρια πάλι με ΜΜ και LG.

Δεν βάζουμε μυαλό με τίποτα δεν.ουστη μου στην Ελλάδα!

Κατά τα άλλα μία χαρά το sound bar όπως σου είπα.

Δημοσ.

Έχω και εγώ την LG. Είναι εξαιρετική για τα λεφτά της, ΠΟΛΥ δυνατή και με αξιοπρεπέστατο μπάσο. Το woofer είναι ασύρματο (πράγμα που νομίζω δεν ισχύει στην Samsung, οπότε τσέκαρέ το) πράγμα που σου δίνει την δυνατότητα να το τοποθετήσεις όπου θέλεις στον χώρο σου.

Δημοσ.

Μάλλον θα παω για το samsung. Σε διαφορα site το βλεπω με μια καταληξη /ZN (HW-J355/ΖΝ) ή /EN (HW-J355/ΕΝ)  ξέρει κανείς περι τινος προκειται;

Δημοσ.

Πάντως το Samsung είναι με wired sub και 120w ενώ το lg είναι ασύρματο και 300w.

Οι διαφορές στις καταλήξεις συνήθως έχουν να κάνουν με την αγορά που προορίζονται τα προϊόντα.(ευρώπη,Αμερική κλπ)

Δημοσ.

Πάντως το Samsung είναι με wired sub και 120w ενώ το lg είναι ασύρματο και 300w.

Οι διαφορές στις καταλήξεις συνήθως έχουν να κάνουν με την αγορά που προορίζονται τα προϊόντα.(ευρώπη,Αμερική κλπ)

Προοριζεται για δώρο και δεν είμαι σιγουρος αν η τηλεοραση εχει οπτικη.

Better safe than sorry που λεμε και στο χωριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...