Tetrabitos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Kαι πως απενεργοποιησαν τους αλλους πυρηνες/thread? Μέσα απο BIOS?
emulatin Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Χρόνια πολλά όλη ι ι7 είναι τέρατα έχω Skylake 5+ ώρες gaming θερμοκρασία στους πυρήνες 35°c-38°c 1
Angelcrow Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Εδω τα windows 10 θα τρεχουν σε arm κινητα τηλεφωνα σε 1 χρονo και εσεις ασχοληστε με το μαρκετινγκ της intel... Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια! 3
Kostas.karras Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Kαι πως απενεργοποιησαν τους αλλους πυρηνες/thread? Μέσα απο BIOS? Και μέσα από τα Windows γίνεται.. Έτσι γίνονται οι διαγωνισμοί o/c, απενεργοποιεις τους άλλους και μένουν με 1 πυρήνα.
vagos405 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Τσουρουλια παει το εργαλειο. Αντε να δουμε και ποσο θα παει το μαλλι με τους oc'ed sky lake..εεεε, σορυ ,stock kaby lake εννοω 1
rednez Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι έχεις κάνει κακή επιλογή με την αγορά Ι7 6700Κ αυτο ακριβως σκεφτομουν
rednez Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καλά το overclock με άζωτο έχει μηδενική χρησιμότητα Το μόνο που θα έχει ενδιαφέρον είναι αν μπορεί για καθημερινή χρήση να πλησιάσει ή να αγγίξει τα 5 ο 6700κ μου παει χαλαρα 4.7 με 4.8, ζεστενεται βεβαια αλλα μια seidon 120v εχω
Giannis_kan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μου φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένω λίγο ακόμα μέχρι να δω τι κάνουν στην πραγματικότητα και να μην προχωρήσω σε αγορά τώρα στα μέσα Γενάρη για αγορά επεξεργαστη.
AggelosTz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 άζωτο 7 γκιγκα overclocking ... μια χαρά μάρκετινγκ κοντεύει να ξεπεράσει το ινοβεϊσιον της apple στην διαφήμιση.
nickolerosA Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καλά το overclock με άζωτο έχει μηδενική χρησιμότητα Το μόνο που θα έχει ενδιαφέρον είναι αν μπορεί για καθημερινή χρήση να πλησιάσει ή να αγγίξει τα 5 κυκλοφορουν φημες οτι ο ζεν επιασε 5 μονο με αερα...αλλα θα δουμε σε κανα μηνα...
Matrix7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Τον δικό μου κλείνω όλους τους πυρήνες και τρέχει στα 57ghz.Έχω βάλει τη μητρική στο καταψύκτη και τρέχει ένα δευτερόλεπτο τη μέρα για να δείχνει τη θερμοκρασία του ψυγείου.Γατάκια!Χρόνια πολλά 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 στην ελλαδα ποτε τα ερθει? Την ίδια μέρα που θα βγει και στο εξωτερικό... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα