bill27 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα και Καλη Χρονια με υγεια σε ολους σας .Λοιπον εχω ενα packard bell ixtreme x2712 αγορασμενο το 2007,το προβλημα το οποιο μολις μου παρουσιασε ειναι πως οταν εχω και τα 2 σλοτ μνημης με μνημη ραμακουγονται συνεχομενα μπιπ απο την μητρικη (περισσοτερα απο 19)και δεν δειχνει τιποτα η οθονη.Αλλαξα μνημες ραμ (ειχε μια 2αρα και μια με 1 gb),οταν εβαζα και τις 2 μου εκανε τα μπιπ,τις εβαλα μετα μια μια καιτο pc επαιζε κανονικα...Μηπως εχει προβλημα η μητρικη?μηπως τα σλοτ?Δεν ξερω και αν αξιζει να το ''φτιαξω''(γιατιτο χρησιμοποιω μονο για browsing με ανοιγμενες εως 10 καρτελες)Μεχρι στιγμης με τα 2GB ψιλοκαλα παει Θελω να ρωτησω ,αν αγορασω μια 4 GB RAM και την κουμπωσω σε ενα σλοτ θα πιανει 4 GB (3,8 για την ακριβεια γιατι εχω 32 bit λειτουργικο)???Η θα βλεπει μονο 2? Οποιαδηποτε αποψη ,γνωμη η καποια λυση ευπροσδεκτη
BlueBlood7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Την μνήμη που έχεις τώρα αν την βάλεις και στα δύο σλοτ δουλεύει κανονικά ή σε κάποιο από τα δύο ακους μπιπ?
bill27 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Την μνήμη που έχεις τώρα αν την βάλεις και στα δύο σλοτ δουλεύει κανονικά ή σε κάποιο από τα δύο ακους μπιπ? Ειναι περιεργο....πριν που εκανα δοκιμη την μια δουλεψε και την αλλη οχι και μετα ξαναδουλεψε
BlueBlood7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δοκίμασε την κάθε μνήμη μόνη της σε κάθε σλοτ. Πότε στο ένα και πότε στο άλλο και πες σε ποια περίπωση λειτουργεί και σε ποια όχι.
bill27 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 ευχαριστω φιλε θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω
bill27 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 update,μετα απο περιπου 2 μηνες που χρησιμοποιουσα το pc με 2 GB RAM διοτι λογου χρονου δεν μπορουσα να ασχοληθω,σημερα αποφασισα να δοκιμασω ξανα 2 σλοτ μνημης,ενα με 1 GB kai ενα με 2 GB οπως ηταν και πριν.... Τελικα παλι δεν δουλεψε και εκει που ημουν ετοιμος να τον παρατησω λεω ας μπω στο BIOS.... εκει εγραφε κανονικα πως εχω 3 gb ram και λεω ας κανω ενα load to default settings..... εεεε??? και δουλεψε....προσπαθω να καταλαβω ποιο ηταν το προβλημα και πως δημιουργηθηκε, καποια ιδεα καποιος?
bill27 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Επανερχομαι διοτι το προβλημα ξαναδημιουργηθηκε.... μου διαβαζει μονο την μια μνημη,αν την βαλω μονη της δουλευει κανονικα.... εβγαλα και την μπαταρια της μητρικης κ την ξαναεβαλα αλλα τιποτα καποια γνωμη καποιος?
penny_gr Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Επανερχομαι διοτι το προβλημα ξαναδημιουργηθηκε.... μου διαβαζει μονο την μια μνημη,αν την βαλω μονη της δουλευει κανονικα.... εβγαλα και την μπαταρια της μητρικης κ την ξαναεβαλα αλλα τιποτα καποια γνωμη καποιος? Αυτό που σου πρότειναν παραπάνω το κανες? Να βαλεις τη καθε μια ξεχωριστα και στα 2 slot να δεις αν δουλευει και στα δυο? Αν εχει προβλημα όταν βαζεις οποιαδήποτε ραμ σε μια συγκεκριμένη slot, φταίει αυτη. Αν συμβαίνει σε οποιαδήποτε slot με μια συγκεκριμενη ραμ, φταιει η ραμ. Τωρα αν ειναι κατι αλλο, καποιος ειδικός μπορει να ξερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα