N-Void Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα φίλοι μου και χρόνια πολλά σε όλους!Θέλω να αγοράσω ένα Xiaomi, με 5άρα οθόνη, από Ελλάδα.Πριν λίγες μέρες πήρα δώρο στην κοπέλα μου το Redmi 3s (16 gb) και μας άρεσε πολύ σαν τηλέφωνο.Σκεφτόμουν για μένα να πάρω ένα Redmi 4 Prime. Φαίνεται πολύ καλό, αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν έχει global ROM ακόμα. Θα μπορούσα εναλλακτικά να πάρω το Redmi 3s Prime (32 gb).Ποια είναι η άποψή σας;Θα συμπληρώσω και την φόρμα έτσι για το καλό... 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέχρι 250 ευρώ. 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): GPS, Photos, Games, Browsing. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5 ίντσες. 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Όχι. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Καλό είναι να υπάρχει. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι απαραίτητα. 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Όχι. 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; Όχι. 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Όχι. 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android. 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι, πολύ. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Θα προτιμούσα από Ελλάδα. 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Σκέφτομαι μάλλον από Mygad. Έμεινα ευχαριστημένος από την προηγούμενη αγορά. 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο μόνο.Ευχαριστώ πολύ!!!
kodorevi8ulis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 και γιατί να μη το πάρεις π.χ. από τον Κωτσόβολο (στα ίδια λεφτά από ότι βλέπω) οπότε θα έχει σίγουρα την Global (Ελληνικά) και την 800αρα άσχετα αν σε ενδιαφέρει ή όχι ;
saruman123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Για μενα παρε το redmi note 3 pro στα 230€ απο το You.gr που εχει 2 χρονια εγγυηση και με την υποστηριξει τις infoquest http://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_3-7863.php Το Mygad εχει 1 χρονο εγγυηση και χωρις υποστηριξει της infoquest
Chrysostomos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 όπως προείπαν τα παιδιά,πάρε ένα από εδώ με επίσημη υποστήριξη,Ελληνικά κομπλέ χωρίς να τρέχεις και όλα καλά.
N-Void Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!Κάποιοι μου προτείνατε κινητά 5.5 ιντσών. Υπάρχουν πολύ καλά τηλέφωνα σε αυτή την κατηγορία,αλλά δε θα ήθελα κάτι τόσο μεγάλο. Νομίζω ότι θα μου ήταν άβολο.Για αυτό και ανέφερα αρχικά τις συγκεκριμένες δύο συσκευές, που είναι με 5 ιντσών οθόνες.Επίσης το να είναι το μενού στα Ελληνικά δε με ενδιαφέρει. Το προτιμώ στα Αγγλικά.Όπως το βλέπω μέχρι στιγμής και με αυτά τα δεδομένα μάλλον το Redmi 3s είναι μονόδρομος.Ήθελα κάτι λίγο πιο power σε επεξεργαστή κλπ, αλλά τι να κάνεις; Κάπου πρέπει να συμβιβαστείς
saruman123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ήθελα κάτι λίγο πιο power σε επεξεργαστή κλπ, αλλά τι να κάνεις; Κάπου πρέπει να συμβιβαστείς Παρε το Huawei P9 Lite 16GB 3GB RAM στα 254€
barbasg Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 δεν ξερω και πολλα απο κινητα ,αλλα ειδα που λες οτι θες κατι δυνατο, ισως σου κανει ενα δεκαπυρηνο στα 2.5 ghz ,ειναι xiaomi στα 200 ευρω
saruman123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 δεν ξερω και πολλα απο κινητα ,αλλα ειδα που λες οτι θες κατι δυνατο, ισως σου κανει ενα δεκαπυρηνο στα 2.5 ghz ,ειναι xiaomi στα 200 ευρωΜεχρι 5" θελει οχι 5.5"
N-Void Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Με βοήθησε και αυτή η σύγκριση να αποφασίσω.Αν τα λέει σωστά, το 4 Prime είναι καλύτερο σε cpu και σε κάποια άλλα χαρακτηριστικά, αλλά δεν είναι καλύτερο από το 3s σε όλα.Περίμενα ότι θα ήταν βελτιωμένο σε όλους τους τομείς.Λέω να πάω για το 3s Prime τελικά.Είναι διαθέσιμο σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος, εδώ Θεσσαλονίκη.Έχω κάνει κράτηση και λέω να πάω αύριο, να το πάρω από εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα