Chrisgs Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας!Θέλω φέτος τις γιορτές να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου και αποφάσισα να αγοράσω ένα κάπως πιο καλόsmartphone ( εν συγκρίσει με την μπακατέλα μου ).Δεδομένου του budget μου κατέληξα σε αυτά τα 2 κινητά Site: HKWarehouse UMI Super Android Site: XiaomiRedmi 4 Prime Αλλά επειδή δεν σκαμπάζω και πάρα πολλά δεν μπορώ να αποφασίσω ποιό απο τα 2 αξίζει πιο πολύ να πάρωΣε επιδόσεις φαίνονται να είναι κομπλέ αλλα κυρίως εμένα με ενδιαφέρει τι θα κάνουν μετά απο 2 χρόνια σε απλές εφαρμογές ( messenger,browsing,instagram αντε και κανα παιχνίδι)Έτσι ρωτάω το εξής,ποιό απο τα 2 αξίζει?Είναι η umi μια αξιόπιστη μάρκα και έχει και αντιπροσωπεία στην Ελλάδα?(Νομίζω η xiaomi έχει). Δείτε το και σαν ένα μίνι γκαλοπ :ΡΣας ευχαριστώ πολύ και καλή χρονια ΥΓ. ελπίζω να μην το έβαλα σε λάθος κατηγορία,αν έκανα κάποιο λάθος παρακαλώ διαγράψτε/μετακινήστε το!
ziaba Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 κανένα που κοιτάς δεν έχει σέρβις εδώ + μακριά από το super και γενικά από umi παρουσιάζουν αρκετά προβλήματά χτυπά το xiaomi
Chrisgs Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μαλλον αυτο θα κανω,μονο και μονο επειδη ειναι πιο γνωστο το xiaomi σαν μαρκα.
ziaba Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μαλλον αυτο θα κανω,μονο και μονο επειδη ειναι πιο γνωστο το xiaomi σαν μαρκα. και τα umi είναι πολύ γνωστά ... για τις βλάβες τους
Chrisgs Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 και τα umi είναι πολύ γνωστά ... για τις βλάβες τους Βαβουρα να παρεις κινητο με λιγα λεφτα,αγνωστες μαρκες,παραγγελιες απο την Κινα..Αστα :Ρ Ααα και κατι αλλο,εχετε κανα καλο site για θηκες?Εβαλα κ μια αγγελια εδω αν εχει κανεις καποια θηκη για να αγορασω αλλα δεν βλεπω πολυ μελλον :Ρ
saruman123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Βαβουρα να παρεις κινητο με λιγα λεφτα,αγνωστες μαρκες,παραγγελιες απο την Κινα..Αστα :Ρ Ααα και κατι αλλο,εχετε κανα καλο site για θηκες?Εβαλα κ μια αγγελια εδω αν εχει κανεις καποια θηκη για να αγορασω αλλα δεν βλεπω πολυ μελλον :Ρ http://www.themrgadget.gr/index.php?act=viewCat&catId=642
Chrisgs Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 http://www.themrgadget.gr/index.php?act=viewCat&catId=642 Κυριε σαρουμαν σας αγαπω.Ευχαριστω πολυ για ολη την βοηθεια παιδια!
saruman123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Εχων παρει και γω απο εκει. Ειναι καλο μαγαζι. Οπως επισης και το stoucky
ziaba Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Πήρα 2 θήκες από το mrgatget για iPhone και δεν εφάρμοζαν σωστά αλλά ίσως να έτυχε
panos- Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Πήρα 2 θήκες από το mrgatget για iPhone και δεν εφάρμοζαν σωστά αλλά ίσως να έτυχε Δεν φταίει το κατάστημα αλλά η θήκη που πήρες.
ziaba Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δεν φταίει το κατάστημα αλλά η θήκη που πήρες. λες το κατάστημά να μην γνωρίζει για την ποιότητά των προϊόντων που πουλάει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα