Mario-Gothic Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα που πόλοι άνθρωποι απ’ ότι διάβασα στο internet σε διάφορα forums έχουν. Λόγο του ότι δεν ξέρω πολύ καλά αγγλικά δεν κατάλαβα αν τελικά βρέθηκε κάποια λύση. Το πρόβλημα λοιπόν είναι με τα windows 10 που ξαφνικά παγώνουν και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι restart από τον πύργο. Δεν δουλεύει δηλαδή keyboard, mouse κ.τ.λ. Το pc το έφτιαξα κομμάτι κομμάτι και είναι σχεδόν καινούριο, δεν υπάρχει πρόβλημα σε κάποιο κομμάτι. (Σας γράφω κάτω τα κομμάτια που έβαλα) Τα Drivers είναι όλα εγκατεστημένα κανονικά και δεν επηρεάζει κανένα πρόγραμμα όπως antivirus κ.τ.λ. επειδή το έχω δοκιμάσει και χωρίς οποιοδήποτε πρόγραμμα να τρέχει. Το pc δουλεύει κανονικά σε windows 8.1. Μήπως έχει κανένας ακουστά αυτό το πρόβλημα και ξέρει αν βρέθηκε τελικά λύση ; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων, Μάριος. CPU = AMD FX-6350 3.9GHZ 6-CORE GPU = VGA GIGABYTE NVIDIA GEFORCE GTX750 TI GV-N75TOC-2GI 2GB GDDR5 MOTHERBOARD = GIGABYTE GA-970A-DS3P PSU = THERMALTAKE W0392RE HAMBURG 530W RAM = CORSAIR CMZ8GX3M2A1866C9R VENGEANCE 8GB (2X4GB) PC3-15000 DUAL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα