Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κάθισα πρόσφατα και ξαναείδα όλα τα keynotes παρουσιάσεων iphone, από το πρώτο του 2007 μέχρι και το πιο πρόσφατο. Βαθμιαία όλο και πιο μικρή καινοτομία, λογικό βέβαια, τι άλλο να βάλουν πάνω σε ένα τηλέφωνο.

Τα νέα μοντέλα (όχι μόνο της apple) φαίνονται σαν versions και όχι σαν κάτι πραγματικά καινούριο.

Θα προτιμούσα να έβγαινε κάτι νέο όταν είχε κάτι να πει και όχι λόγω marketing...

• Like 1
Δημοσ.

εσεις εχετε την εντυπωση οτι δεν μπορουν να βγαλουν ενα κινητο  με ολο γυαλι χωρις κουμπια και μπεζελς ανοητα , πυρηνες 10, ραμ 10, χωρητικοτητα στο θεο, καμερα 50μπξ  και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε....??? 

απλα αν βγαλουν ενα υπερτουρμπο κινητο , την επομενη χρονια πως θα αυξησουν τ εσοδα τους???

καθε χρονο λιγα λιγα πραγματα κ ολοι χαρουμενοι μονο που το εχεσαν τ θεμα και βαζουν τ ιδια , μικρες αλλαγες για τ ματια του κοσμου και καθε χρονο λενε " καλυτερο οσο ποτε αλλοτε" . ειλικρινα τωρα... αν δεν ηταν καλυτερο απο το προηγουμενο θα το βγαζατε σε κυκλοφορια? ? οχι... τοτε θα το επαιρνε κανεις? οχι...θα ειχατε εσοδα? οχι... τοτε τι μου τ λετε για να  ριξετε σταχτη στα ματια..

γ τον παραπανω λογο οι τιμες παραμενουν υψηλες... 

φανταστειτε το κινητο που κανει φετος 820 αν του χρονου κοστιζει 750 .

αποριες  1) γιατι ειναι φθηνοτερο  ?   -  2) μηπως δεν  ειναι καλο απο το προηγουμενο - 3) μηπως δεν αξιζει? - 4) εχει λιγοτερης ποιοτητας υλικα?    -  σκεφτητε τ παραπανω και αναθεωρηστε. απλα δεν θα επρεπε η διαφορα να ειναι τοσο μεγαλη. ενα 20αρικο θα ηταν καλα οχι 100 ευρω :P

• Like 2
Δημοσ.

Πολλα android fanboys δεν εχουν καταλαβει ποσο μπροστα ειναι η Apple και οτι εχει 40% κερδος ανα συσκευη, ενω πχ η Google με τα Pixel εχει 20%

Αν ζοριστει η Apple, θα μειωσει το κερδος της και θα εχει καλυτερη τιμη ή θα δωσει specs (μπαταρια ή 2k οθονη + edge) και θα παραμεινει πρωτη. Ειναι χαοτικη η διαφορα χρηστων που εχει η Apple στο high end κοματι.

ΥΓ

Και εγω Android fanboy ειμαι και δεν θα παρω ποτε iphone, αλλα ουτε pixel θα παρω στην ιδια τιμη φυσικα.

• Like 2
Δημοσ.

Λογικά αυτό το κινητό να μην πάει τόσο καλά έχει την ίδια περίπου κάσα με τα προηγούμενα ,ο επεξεργαστής μπορεί να ειναι ποιο δυνατός αλλα τον απλό κόσμο δεν τον ενδιαφέρουν αυτά και καλά κάνουν αφού ακόμα και το 5αρι ανταποκρίνεται αξιοπρεπώς (όχι τέλεια)

Δημοσ.

Λογικά αυτό το κινητό να μην πάει τόσο καλά έχει την ίδια περίπου κάσα με τα προηγούμενα ,ο επεξεργαστής μπορεί να ειναι ποιο δυνατός αλλα τον απλό κόσμο δεν τον ενδιαφέρουν αυτά και καλά κάνουν αφού ακόμα και το 5αρι ανταποκρίνεται αξιοπρεπώς (όχι τέλεια)

Δεν νομιζω να υπαρχει απλος κοσμος που δινει 300+ ευρω για κινητο.

Δημοσ.

Ολα τα κινητα της τελευταιας 2-3ετιας "ανταποκρινονται αξιοπρεπως", ακομα και ενα Nexus 5. Τι θελεις να πεις;

Οι διαφορες ομως με τα φετινα μοντελα ειναι χαοτικες.

Δημοσ.

Όταν λέω για τον απλό κόσμο εννοώ για τα άτομα που έχουν τα λεφτά να το πάρουν και δεν τους ενδιαφέρει αν βγάζουν 170κ benchmark αλλα να τρέχουν καλά οι καθημερινές εφαρμογές τους,έχω Εντύπωση πως το iPhone 5 με το nexus 5 δεν βγήκαν την ίδια Χρονια και το nexus σταμάτησε να παίρνει αναβάθμιση,ότι και να πούμε για αυτήν την εταιρία προσέχει τον πελάτη της απο το 2012 με καινούργιες αναβαθμίσεις αυτό δεν το κάνει ούτε η google ούτε η Microsoft εκεί πιστεύω κερδίζει πολλούς fans ,εγώ γνώμη μου λέω δεν έχω iPhone

• Like 1
Δημοσ.

Έλα μωρέ με τα placebo των αναβαθμίσεων και των benchmarks. Κατστε ρε παιδιά όταν δίνει iOS 10 τι future δίνει ? Κανένα απλά σου δίνει μία αισθητική αναβαθμιση στο UI μέχρι εκεί. Ένα s4 mini που είχα πριν κάτι χρόνια μία μέρα το άνοιξα από το ντουλάπι και είχε security ,updates. Άρα ποιος χέστηκε και αν ειναι με 4.4 ? Αυτή είναι η άποψή μου για αυτό και δεν θέλω να δίνω 800 ευρώ ούτε για Android ούτε για i-phone. Όποιος τα έχει ας τα πάρει εμείς βολετομαστε και με παλιότερα λογισμικά. Καλή χρονιά ????

• Like 1
Δημοσ.

Η Apple το παράκανε με τις μικροαναβαθμίσεις κάθε φορά και το πληρώνει... Η σχεδίαση των κινητών η ίδια, η οθόνη η ίδια όταν ακόμα και Κινεζοι εχουν πια AMOLED, και το χειρότερο, το λειτουργικό είναι ελάχιστα παραμετροποιήσιμο και συνεπώς βαρετό... Και τα widgets που στοίβαξαν σε μια οθόνη χάρη έκαναν, όταν στο android των 150 ευρώ μπορείς να έχεις widgets διαφορων μεγεθών στη home screen κι σε όσες screens γουστάρεις! Ναι, γενικά τα apps βγαίνουν πρώτα στο μήλο, ίσως είναι μερικές φορές και καλύτερα, αλλά κάποια apps επί πληρωμή στο store της συχνά στο Google play είναι τζάμπα! Όσο για τα προβλήματα στη μεταφορά αρχείων ήχου και στην αυτονομία της μπαταρίας δεν έχω ιδία άποψη, αλλά δεν έχω ακούσει καλά πράγματα... Κρίμα το πρώτο iPhone επί Τζομπς ήταν η επιτομή της καινοτομίας. Ήταν ΤΟ κινητό που άνοιξε μόνο του μια νέα αγορά.

Δημοσ.

Η apple βγάζει κάθε χρόνο ένα μοντέλο ναυαρχίδα συνήθως σε δύο εκδόσεις (απλή και Plus ) ενώ οι άλλες εταιρίες βγάζουν 1 ναυαρχίδα και καμιά δεκαριά μετριότητες για να καλύψουν και την οικονομική αγορά. Άρα για ποια μείωση μιλάμε στην παραγωγή ? 

Δημοσ.

Η apple βγάζει κάθε χρόνο ένα μοντέλο ναυαρχίδα συνήθως σε δύο εκδόσεις (απλή και Plus ) ενώ οι άλλες εταιρίες βγάζουν 1 ναυαρχίδα και καμιά δεκαριά μετριότητες για να καλύψουν και την οικονομική αγορά. Άρα για ποια μείωση μιλάμε στην παραγωγή ? 

Η σύγκριση γίνεται μεταξύ των πωλήσεων των προηγούμενων Apple με τα φετινά. Με άλλα λόγια δε συγκρίνουν apples with oranges αλλά apples with apples.

• Like 2
Δημοσ.

Θα πέσει πολύ ακόμα στην αρχή είμαστε. Φούσκα ήταν και έσκασε. Ήδη είναι στο 11% και πέφτει συνέχεια. Βέβαια τα κέρδη θα παραμείνουν υψηλά γιατί κάθε χρόνο ανεβάζει και άλλο την τιμή. Οπότε αν φτάσει σε ένα 5% market share Θα τα βάλει 1300 οπότε πάλι το κέρδος θα παραμείνει υψηλό. Τα μάθαμε τα κόλπα της τόσα χρόνια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...