thetall Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα καλη χρονια να εχουμε! Εχω κανει εγκατάσταση ενα νεο ssd , στην διαχείριση δίσκων τον εχω κανει καταχώρηση η μπάρα ειναι μπλε , στο bios φαίνεται κανονικα αλλα δεν φαίνεται στον υπολογιστη μου . Μπορείς καποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και παλι καλη χρονια με υγεία!
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Τι εννοείς ότι εχεις καταχώρηση? Του έδωσες γράμμα? Ανέβασε μια φωτό από το Device manager?
FarCry Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα καλη χρονια να εχουμε! Εχω κανει εγκατάσταση ενα νεο ssd , στην διαχείριση δίσκων τον εχω κανει καταχώρηση η μπάρα ειναι μπλε , στο bios φαίνεται κανονικα αλλα δεν φαίνεται στον υπολογιστη μου . Μπορείς καποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και παλι καλη χρονια με υγεία! εννοεις στο my computer?
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 στην διαχειριση δισκων θα πρεπει περα απο τον να τον φτιαξεις να του δωσεις και γραμμα.assing drive letter και να γινει και format.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα