enlightened Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλές γιορτές στο φόρουμ! Αγόρασα πρόσφατα το καινούργιο macbook pro και όπως το 'χω στο κρεβάτι και σηκώνομαι, παίρνω και το καλώδιο μαζί και ως γνωστόν, ελλείψει magsafe, πήγε να πέσει. Ευτυχώς δεν έπεσε, αλλά πραγματικά παιδιά, έκανε παρέλαση όλο το δωδεκάθεο μπροστά μου. Είχα αγοράσει μαζί και το Apple Care αλλά μόλις τώρα διάβασα ότι δεν καλύπτει τίποτα από accidental damages. Και διερωτώμαι αν υπάρχουν ασφαλιστικές στην Αθήνα που να μπορώ να ασφαλίσω το προϊον για 2-3 χρόνια με ένα φιξ ποσό και για όλες τις περιπτώσεις (κλοπή, θραύση κρυστάλλου, water damage και όλα αυτά τα ωραία). Κάτι σαν αυτό που έχουν τα media markt/public κλπ, αλλά προφανώς εγώ δεν δικαιούμαι γιατί έχω απόδειξη Apple Store ( μήπως άμα τους πω να αγοράσω την ασφάλεια από εκεί, θα το κάνουν; ) Μίλησα και με αυτήν την ασφαλιστική που συνεργάζονται πολλά σκρουτζομάγαζα (Generali) και θα το έκαναν ακόμα και υστερόχρονα, αλλά δυστυχώς αναλαμβάνουν μόνο κινητά και tablets. (Το λάπτοπ αγοράστηκε 14/12 και είναι άψογο ως τώρα) Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2016 από enlightened 1
atheatos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Κάνει και για το καινούργιο MacBook Pro https://griffintechnology.com/us/breaksafe-magnetic-usb-c-power-cable
enlightened Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Κάνει και για το καινούργιο MacBook Pro https://griffintechnology.com/us/breaksafe-magnetic-usb-c-power-cable Το έχω υπόψιν μου το προϊόν, αλλά περιμένω να βγει κάτι πιο κομψό, διακριτικό και versatile. Το ερώτημα έγκειται στο αν υπάρχει κάποια εταιρεία η οποία ασφαλίζει υπολογιστές.
atheatos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Το έχω υπόψιν μου το προϊόν, αλλά περιμένω να βγει κάτι πιο κομψό, διακριτικό και versatile. Το ερώτημα έγκειται στο αν υπάρχει κάποια εταιρεία η οποία ασφαλίζει υπολογιστές.Το μόνο πρόβλημα των MacBook Pro είναι το νερό. Η αντοχή του σκελετού και της οθόνης είναι σχετικά μεγάλη και ίσως η μεγαλύτερη αντίστοιχων laptop πλην ελαχίστων εξειδικευμένων εξαιρέσεων.Δεν φοβάμαι το MacBook Pro στην πτώση και μάλιστα ακούστηκε ότι το καινούργιο είναι και πιο ανθεκτικό από τα προηγούμενα λόγω μειωμένου βάρους. ΥΓ. Κάτοχος αρκετών MacBook Pro και πίστεψε με η αντοχή τους στην πτώση συγκρίνεται με αυτή κάποιων εξειδικευμένων toughbooks.
enlightened Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Το μόνο πρόβλημα των MacBook Pro είναι το νερό. Η αντοχή του σκελετού και της οθόνης είναι σχετικά μεγάλη και ίσως η μεγαλύτερη αντίστοιχων laptop πλην ελαχίστων εξειδικευμένων εξαιρέσεων. Δεν φοβάμαι το MacBook Pro στην πτώση και μάλιστα ακούστηκε ότι το καινούργιο είναι και πιο ανθεκτικό από τα προηγούμενα λόγω μειωμένου βάρους. ΥΓ. Κάτοχος αρκετών MacBook Pro και πίστεψε με η αντοχή τους στην πτώση συγκρίνεται με αυτή κάποιων εξειδικευμένων toughbooks. Συμφωνώ, αλλά υπάρχουν κι άλλα προβλήματα. Μπορεί να σου πέσει κάτι στην οθόνη και να σπάσει, ή νερό όπως είπες, να στο κλέψουν και χίλια δυο άλλα... Απλά για το peace of mind ρε παιδί μου, ρωτάω αν υπάρχει κάποια εταιρεία που να αναλαμβάνει ασφαλίσεις λάπτοπ... μάλλον για να μην έχει απαντήσει κανείς μέχρι τώρα που να ξέρει, δε νομίζω ότι θα υπάρχει.. και το έψαξα αρκετά στο νετ, τίποτα....
kriosgr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Σίγουρα πρέπει να υπάρχουν ασφάλειες για λάπτοπ αφού υπάρχουν για βυζιά. Οι ασφάλειες που έψαχνες απλά καλύπτουν την αστοχία υλικού κι όχι ζημιά ή κλοπή. Αν ήμουν στην θέση σου θα ρωτούσα τον ασφαλιστή του αυτοκινήτου-μοτοποδηλάτου μου. Αυτοί συνήθως ξέρουν και για ασφάλειες γενικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα