Προς το περιεχόμενο

MAvrisma Othonhs Meta Apo 15-20 Lepta Gaming...

Vasilius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia xara...

Doulevw sena net cafe k exw to ekshs problhma...

Se 2 pc apta 40 pou nai idia.

Sygekrimena...

To ena meta apo 20 lepta gaming se direct 3d perivalon (Generals)

MAvrizei H Othoni k xanei epikoinwnia genika to pc... diktyo ktlp...

Alla mono ekei ade k se kana allo.

To 2o Kollaei ana meres se sxedon ola ta games (k opengl) me to idio problhma...

Se windows perivallon pote.

Shmeiwsh , Exw dokimasei Tyxon problems (Direct x, drivers, bios settings, Kapoio software) alla papala...

Any ideas?

PC Config:

Win98

P4 2.4

512 Ram

Fx 5200

MSI mb

Ola me idious drivers.

P.S Afto to problhma den yphrxe panta... Ennow oti emfanistike sto 1 eidika meta apo ena diasthma...

Den exw dokimasei Lyseis opws na kanw ghost ton hd apo ena pou doulevei ok , H na valw allw sth thesh tou , H Na allaksw VGA akoma.

Elega mhpws de ftaei kapoio apo afta k mpas k exei tyxei se kanan allo k ftaiei kati allo...

Δημοσ.

Για αρχή, κοίτα μήπως έχει πρόβλημα το ανεμιστηράκι της VGA και ζεσταίνεται, ή μήπως έχει γενικότερα πρόβλημα η VGA...

Δημοσ.

Kαι εμένα εκεί πάει το μυαλό μου.

Το έχω πάθει και εγώ.

Αν σου δουλεύει το PC την ώρα που μαυρίζει η οθόνη τότε στάνταρ είναι VGA.

Υπάρχει και η περίπτωση τάσης τροφοδοτικού, την οποία θα κοιτάξεις ως δεύτερη αιτία γιατί είναι λίγο φλου!

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ έλυσα το πρόβλημά μου απενεργοποιώντας από το Bios τα fast writes.

Η κάρτα ήταν η Sapphire ΑΤΙ Radeon 7500.

Πριν είχα Creative GeForce2 GTS η οποία πολλές φορές κολούσε στιγμιαία ακόμα και μέσα στα Windows αλλά δε δοκίμασα να κάνω το ίδιο αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα δούλευε...

Αν τώρα έχεις νέες κάρτες γραφικών και ειδικά GeForce τότε ίσως να μη σε βοηθήσει η λύση αυτή...δε χάνεις και τίποτα πάντως!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...