idomeneas7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Τελικά πήρα τον Samsung GE732K-S. Ηθελες και λιγα κουμπιά τρομαρα σου να μην μπερδεύεται η μανα... 2
funbreaker Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ηθελες και λιγα κουμπιά τρομαρα σου να μην μπερδεύεται η μανα... Υπερίσχυσε η αγάπη για την τεχνολογία... 1
thodoris_9 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, πιστεύετε ότι είναι καλή τιμή και φουρνος ο παρακάτω; Ψάχνω κάτι απλό και αξιόπιστο, grill δεν με πειράζει να μην έχει. Την τιμή αυτή την θεωρώ ταβάνι, θα δουλέψει 2 χρόνια και μετά γυρνάω σπίτι που έχω εντοιχισμενο. Θα πάει σε αποθήκη για όταν χρειαστεί πάλι. Αν έχετε υπ όψιν κάτι καλύτερο μέχρι αυτά τα λεφτά, θα το εκτιμούσα πολύ! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
thodoris_9 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 45 λεπτά πριν, phanispal είπε Ξέχασες το link. Τραγικός είμαι, αλλά που μυαλό αν τρέχεις όλη μέρα... Αυτός είναι λοιπόν, στα crazy για μια βδομάδα. Με βολεύει λίγο που είναι Πειραιά κιόλας https://www.e-shop.gr/foyrnos-mikrokymaton-samsung-ms23f301tak-ol-p-HAP.706032
phanispal Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Έχω [url=https://www.skroutz.gr/s/3695723/Samsung-MG23F301TAS.html]αυτόν[/url] που πάνω-κάτω είναι ίδιος με αυτόν που λες εδώ και ~1½ χρόνο. Δεν κάνω κάποια τρελή χρήση, μόνο ζέσταμα. Ένας απλός φούρνος μικροκυμάτων. Ειλικρινά δεν ξέρω πόσο μεγάλες διαφορές μπορεί να έχουν μεταξύ τους.
thodoris_9 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, phanispal είπε Έχω [url=https://www.skroutz.gr/s/3695723/Samsung-MG23F301TAS.html]αυτόν[/url] που πάνω-κάτω είναι ίδιος με αυτόν που λες εδώ και ~1½ χρόνο. Δεν κάνω κάποια τρελή χρήση, μόνο ζέσταμα. Ένας απλός φούρνος μικροκυμάτων. Ειλικρινά δεν ξέρω πόσο μεγάλες διαφορές μπορεί να έχουν μεταξύ τους. Συμφωνώ, ίσως να μην χρειάζεται και τόσο ψάξιμο. Θα πάρω αυτόν που έστειλα, 2 χρονάκια εγγύηση, όσο χρειάζομαι ουσιαστικά. Ευχαριστώ για την βοήθεια
anaximandros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Έβαλα πλαστικό καπάκι (υποτίθεται καπάκι για φούρνο μικροκυμάτων) για να σκεπάσω το φαγητό ενώ ζεσταινόταν, σε καινούργιο φούρνο μικροκυμάτων και το πάνω μέρος από το καπάκι έλιωσε. Άνοιξε τρύπα. Αυτό σημαίνει ότι ήταν κακή η κατασκευή από το καπάκι; Το φουρνάκι δεν χρειάζεται καπάκι; Να προτιμησω άλλο καπάκι, με τρύπα από πάνω;
korakios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, anaximandros είπε Έβαλα πλαστικό καπάκι (υποτίθεται καπάκι για φούρνο μικροκυμάτων) για να σκεπάσω το φαγητό ενώ ζεσταινόταν, σε καινούργιο φούρνο μικροκυμάτων και το πάνω μέρος από το καπάκι έλιωσε. Άνοιξε τρύπα. Αυτό σημαίνει ότι ήταν κακή η κατασκευή από το καπάκι; Το φουρνάκι δεν χρειάζεται καπάκι; Να προτιμησω άλλο καπάκι, με τρύπα από πάνω; Μπορεί να έλιωσε γιατί ακουμπούσε το φαγητό ,ίσως ?
villasg Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, anaximandros είπε Έβαλα πλαστικό καπάκι (υποτίθεται καπάκι για φούρνο μικροκυμάτων) για να σκεπάσω το φαγητό ενώ ζεσταινόταν, σε καινούργιο φούρνο μικροκυμάτων και το πάνω μέρος από το καπάκι έλιωσε. Άνοιξε τρύπα. Αυτό σημαίνει ότι ήταν κακή η κατασκευή από το καπάκι; Το φουρνάκι δεν χρειάζεται καπάκι; Να προτιμησω άλλο καπάκι, με τρύπα από πάνω; Ειχες επιλεξει προγραμμα με ΓΚΡΙΛ to opoio elivse to kapaki soy . Δες και μαθε τα προγραμματα σου
bluesattack Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Τι σκευη προτιματε να βαζετε στον φουρνο ? Ειδικα πλαστικα μπολακια η πυρεξ γυαλινα ?
phanispal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Συνήθως πορσελάνη βάζω, και μετά πλαστικά τάπερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα