Gkoukouz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Και η απαράδεκτη στην κυριολεξία μόλις της είπα πως δεν ενδιαφέρομαι για ανανέωση άλλαξε στάση απέναντι μου και έκανε λες και δεν είναι η δουλειά της να με εξυπηρετήσει Ντροπή απλα! Είναι απαράδεκτοι.δε νομίζω πως μπορούν αλλιώς να μου δώσουν πιστοτικο παρά μόνο με ανανεωση
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Και η απαράδεκτη στην κυριολεξία μόλις της είπα πως δεν ενδιαφέρομαι για ανανέωση άλλαξε στάση απέναντι μου και έκανε λες και δεν είναι η δουλειά της να με εξυπηρετήσει Ντροπή απλα! Είναι απαράδεκτοι.δε νομίζω πως μπορούν αλλιώς να μου δώσουν πιστοτικο παρά μόνο με ανανεωση .........'""απλά θα σου μείνει η ταλαιπωρεια από όλη αυτή τη 'κατάσταση' στο κλείσιμο του έτους..""
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Και η απαράδεκτη στην κυριολεξία μόλις της είπα πως δεν ενδιαφέρομαι για ανανέωση άλλαξε στάση απέναντι μου και έκανε λες και δεν είναι η δουλειά της να με εξυπηρετήσει Ντροπή απλα! Είναι απαράδεκτοι.δε νομίζω πως μπορούν αλλιώς να μου δώσουν πιστοτικο παρά μόνο με ανανεωση ε ναι οταν ειναι να ανανεωσεις ξαφνικα αλλαζουν πολλα .κανονικα εφοσον ειναι δικο τους λαθος δεν πρεπει να το χρεωθεις εσυ.απλα θα πρεπει να το αποδειξεις και θα ταλαιπωρηθεις λιγο.
Gkoukouz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Τιποτα.δεν έγινε τίποτα.μου είπε απλά πως θα πρέπει να πληρώσω κ απλά προσπάθησε να με αποφύγει
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 μονο με email στα κεντρικα.απο το καταστημα δεν θα ασχοληθουν αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα