Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και η απαράδεκτη στην κυριολεξία μόλις της είπα πως δεν ενδιαφέρομαι για ανανέωση άλλαξε στάση απέναντι μου και έκανε λες και δεν είναι η δουλειά της να με εξυπηρετήσει

Ντροπή απλα! Είναι απαράδεκτοι.δε νομίζω πως μπορούν αλλιώς να μου δώσουν πιστοτικο παρά μόνο με ανανεωση

Δημοσ.

Και η απαράδεκτη στην κυριολεξία μόλις της είπα πως δεν ενδιαφέρομαι για ανανέωση άλλαξε στάση απέναντι μου και έκανε λες και δεν είναι η δουλειά της να με εξυπηρετήσει

Ντροπή απλα! Είναι απαράδεκτοι.δε νομίζω πως μπορούν αλλιώς να μου δώσουν πιστοτικο παρά μόνο με ανανεωση

.........'""απλά θα σου μείνει η ταλαιπωρεια από όλη αυτή τη 'κατάσταση' στο κλείσιμο του έτους..""

Δημοσ.

ε ναι οταν ειναι να ανανεωσεις ξαφνικα αλλαζουν πολλα .κανονικα εφοσον ειναι δικο τους λαθος δεν πρεπει να το χρεωθεις εσυ.απλα θα πρεπει να το αποδειξεις και θα ταλαιπωρηθεις λιγο.

Δημοσ.

Τιποτα.δεν έγινε τίποτα.μου είπε απλά πως θα πρέπει να πληρώσω κ απλά προσπάθησε να με αποφύγει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...