teotsiposg4 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Γειά σας θέλω να πάρω μια καρτουλα όσο το δυνατόν πιο φθηνή για το pc μου...κυρίως ασχολουμαι με World of Tanks....τι πιστευετε θα μπορώ να παίζω max graphics τουλάχιστον 60 fps;;
Apocalyptica Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Γειά σας θέλω να πάρω μια καρτουλα όσο το δυνατόν πιο φθηνή για το pc μου...κυρίως ασχολουμαι με World of Tanks....τι πιστευετε θα μπορώ να παίζω max graphics τουλάχιστον 60 fps;; τι επεξεργαστη εχεις? Νομιζω με 60 θα παιζεις ανετα. 1
teotsiposg4 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Έχω έναν i5 6500 8 gb ram hyperx x fury Kai enan ssd OCZ Trion 150 240gb....Αυτό είναι το pc μου.....απλά θέλω την φθηνωτερη κάρτα που θα δώσει τουλάχιστον 60 fps με max graphics....Χωρίς fps drops
Apocalyptica Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Νομιζω 470 θα ησουν πιο σιγουρος για τα fps drops, μαζεψε μια 100σταρα ακομα και παρε την 470 να σαι σιγουρος.Εγω παιζω Wot αλλα τα εχω ολα φουλ, δεν ειμαι σιγουρος αν εσυ με φουλ και 460 δεν θα πεφτεις κατω απο 60, ισως να χρειαστει να βλαλεις γρασιδια,καπνους και κατι τετοια. Μη βιαστεις να παρεις καρτα.
teotsiposg4 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Νομιζω 470 θα ησουν πιο σιγουρος για τα fps drops, μαζεψε μια 100σταρα ακομα και παρε την 470 να σαι σιγουρος.Εγω παιζω Wot αλλα τα εχω ολα φουλ, δεν ειμαι σιγουρος αν εσυ με φουλ και 460 δεν θα πεφτεις κατω απο 60, ισως να χρειαστει να βλαλεις γρασιδια,καπνους και κατι τετοια. Μη βιαστεις να παρεις καρτα. Εγινε φιλε μου....ευχαριστω πολυ...και καλη χρονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα