Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 οι γλώσσες top level που από ότι φαίνεται θα κερδίσουν το στοίχημα...C# & Javascript...C/C++ ειναι οι απόλυτα σταθερές αξίες...Από εκεί καί πέρα τα υπόλοιπα είναι παροδικές καταστάσεις... Όπως π.χ Java..Perl.Ruby κ.α....Παίζει να επιβιώσει η Python και PHPκαι αναλόγως με τα κέφια των μεγάλων θα δούμε για Swift/Go τι μέλει γενέσθαι.

Πιστεύω ότι οι γλώσσες που είναι ποιο διαδεδομένες είναι η c η java και η python....Τις οποίες θα προσπαθήσω σιγά σιγά να μάθω..

Δημοσ.

Πιστεύω ότι οι γλώσσες που είναι ποιο διαδεδομένες είναι η c η java και η python....Τις οποίες θα προσπαθήσω σιγά σιγά να μάθω..

Δυστυχως η Java αν και μεσουράνησε μέχρι προσφάτως και έχει τεράστιο userbase και applications αποτι φαίνεται μόνο το Android της εχεις μείνει...μετά απο αυτό....μαύρο σκότος....καλύτερα C# & Xamarin

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως η Java αν και μεσουράνησε μέχρι προσφάτως και έχει τεράστιο userbase και applications αποτι φαίνεται μόνο το Android της εχεις μείνει...μετά απο αυτό....μαύρο σκότος....καλύτερα C# & Xamarin

Έχεις κάποιο link να διαβάσουμε? Γιατί δεν έχω δεί κάτι σχετικό

Δημοσ.

Έχεις κάποιο link να διαβάσουμε? Γιατί δεν έχω δεί κάτι σχετικό

Δεν νομίζω οτι χρειάζεται Link...οι σελίδες στο Web φεύγουν απο .jsp και πάνε σε JS (netflix/paypal)...η διαδικασία για να τρέξει Java applet έχει γίνει σχεδον απαγορευτική...το JRE εχει τόσα security exceptions που εχει καταντήσει εξοντωτικό...η Oracle κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να μην ασχολειται μαζί της και προωθεί JS.. (http://www.oracle.com/technetwork/developer-tools/jet/overview/index.html) ...1 desktop Framework φτιάξανε και αυτό το σκοτωσαν (JavaFX)...η Google το γύρισε σε OpenJDk με μάλλον προφανής σκοπούς να την κάνει με ελαφρά πηδηματακια (Go)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...