Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πέσουν να με φάνε, και εγώ το ίδιο θα έκανα αν διάβαζα αυτό, αλλά... Μάθε PHP. Δεν τη συμπαθώ καθόλου, however, αν πιάσεις το κομμάτι του WordPress μπορείς και να χτίζεις πράγματα που θα βλέπεις να δουλεύουν πραγματικά και θα χαίρεσαι και θα βγάζεις λεφτά, αφού το WordPress έχει πολύ ψωμί! Γενικά είμαι κατά και του WordPress και της PHP αλλά αν γίνεις καλός εκεί και το εξελίξεις, δεν θα πεινάσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον τα πόστ σας.Είμαι και εγώ σχετικά νέος στον προγραμματισμό.Έχω κάποιες γνώσεις σε C,C++ και Java.Πρόσφατα διάβασα κάποια ελληνικά εγχειρίδια στο διαδύκτιο της Python και τελείωσα την σειρά μαθημάτων στην Python της ιστοσελίδας codeacademy.Δεν μπορώ να πώ ότι έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος μιας και έχω κάποιες απορίες πάνω στις κλάσεις κυρίως.Υπάρχει κάποιο βιβλίο που μπορείτε να μου συστήσετε για να μάθω καλύτερα την Python; Ασχολούμαι εντελώς ερασιτεχνικά με τον προγραμματισμό και έχω θέσει ως στόχο να ασχοληθώ με προγράμματα ανοιχτού κώδικα.

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Εννοείς ότι θα καταλάβω καλύτερα πως λειτουργούν οι κλάσεις αν τις δώ μέσα σε ένα προγραμμα παρά αν διαβάσω θεωρητικά για αυτές;Απλά νομίζω ότι πρέπει να έχω ένα θεωρητικό υπόβαθρο πριν μπώ σε πιο πρακτικά ζητήματα..Η αλήθεια είναι ότι πιστεύω ότι έχω μια ικανοποιητική βάση για να ξεκινήσω να διαβάζω προγράμματα άλλων απλά δεν ξέρω απο πού να αρχίσω :Ρ.

'

@proandy

άνοιξε ένα δικό σου θέμα καλύτερα

Είναι η πρώτη φορά που ποστάρω σε φορουμ και δεν είμαι εξοικειωμένος.Συγγνώμη!

Δημοσ.

Αφότου έχεις αποκτήσει κάποιες βασικές θεωρητικές γνώσεις σε κάποια γλώσσα, το καλύτερο είναι να αρχίσεις να γράφεις προγράμματα. Δεν πρόκειται πότε να κατανοήσεις πλήρως τις κλάσεις και τον σκοπό τους αν δεν δοκιμάσεις δικό σου κώδικα. Get your hands dirty

Δημοσ.

java και αν θες και βιβλίο για αρχή (blue j) http://www.biblionet.gr/book/137077/Barnes,_David_J./ Αντικειμενοστρεφής_προγραμματισμός_σε_Java

..αν και παρέχονται εκατομμύρια παραδείγματα στο διαδίκτυο για όπου συναντήσεις δυσκολία.!!!! 

Έχω ψάξει στο internet και βλέπω την Java πολύ περιζήτητη γλώσσα. Είναι οπωσδήποτε μια από τις γλώσσες που έχω σκοπό να μάθω εννοείτε..Ευχαριστώ και για το link με το βιβλίο!!!

Δημοσ.

java και αν θες και βιβλίο για αρχή (blue j) http://www.biblionet.gr/book/137077/Barnes,_David_J./ Αντικειμενοστρεφής_προγραμματισμός_σε_Java

..αν και παρέχονται εκατομμύρια παραδείγματα στο διαδίκτυο για όπου συναντήσεις δυσκολία.!!!!

Όχι ελληνικά βιβλία ρε παιδιά προς θεού.

Αν είσαι τελείως αρχάριος δες το head first java.

• Like 1
Δημοσ.

+1 στο οχι ελληνικα βιβλια. 2016 εχουμε παιδια, μπορουμε να εχουμε ευκολα προσβαση στο καλυτερα βιβλια (μερικες φορες μαλιστα πιο ευκολα απο τα ελληνικα βιβλια B) ), κριμα να περιοριζομαστε. Ασε που πολλοι οροι και γενικα λεξιλογιο πανω στον προγραμματισμο καλο ειναι να μαθευονται στα αγγλικα...

To Head First Java ειναι εγγυηση, να προτεινω και το Core Java 10th edition του Horstman, ειχα διαβασει παλιοτερη εκδοση οταν μαθαινα και ηταν πολυ καλο...

Δημοσ.

+1 στο οχι ελληνικα βιβλια. 2016 εχουμε παιδια, μπορουμε να εχουμε ευκολα προσβαση στο καλυτερα βιβλια (μερικες φορες μαλιστα πιο ευκολα απο τα ελληνικα βιβλια B) ), κριμα να περιοριζομαστε. Ασε που πολλοι οροι και γενικα λεξιλογιο πανω στον προγραμματισμο καλο ειναι να μαθευονται στα αγγλικα...

To Head First Java ειναι εγγυηση, να προτεινω και το Core Java 10th edition του Horstman, ειχα διαβασει παλιοτερη εκδοση οταν μαθαινα και ηταν πολυ καλο...

Που μπορώ να τα βρω αυτά??? Έχουμε κάποιο link , μπορώ να τα βρω σε e-book η τα αγοράζω???
Δημοσ.

2017 έχουμε  :-D

Btw, για ξεκίνημα θα πρότεινα java ή python.

Χρονια πολλά καλή χρονια να έχουμε  :-D

Java και Python πιστεύω είναι από τις must γλώσσες για να μάθει κανεις !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...