DedSecz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Τώρα που "πέθανε" το CyanogenMod, τι να κάνω; Το έβαλα στο G3 μου (περίμενα να λήξει η εγγύηση) και τώρα δεν θέλω να ξανακάνω flash το Lineage γιατί θα χάσω τα Apps που έβαλα (λίγα είναι, αλλά μέχρι να κατεβάσω ROM, να την περάσω με adb, να περάσω το πακέτο με τα GApps... ZzZz). Λένε να αρχίσει να υπολειτουργεί το κινητό; Δεν νομίζω, γιατί δεν έχω τίποτα σχετικό με Cyanogen (εκτός από το ίδιο το λειτουργικό φυσικά) Τρέχω CM 14.1 NIGHTLY Build (ποιο ακριβώς δεν θυμάμαι, άμα είναι ανάγκη θα το κάνω update μετά). Λέτε να το αφήσω ή να βάλω άλλη ROM; Ευχαριστώ! Υ.Γ: Συγνώμη αν ο τίτλος είναι λίγο παραπλανητικός.
Grim Ripper Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Άστο έτσι αν δεν έχεις θέμα. Μόνο μέσω adb βάζεις custom rom; Μέσα από την custom recovery (TWRP λογικά) δεν μπορείς; Όσο για τα apps, πφφ titanium backup. Θα τα κάνεις backup/restore τσακ μπαμ.
DedSecz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μόνο μέσω adb βάζεις custom rom; Έτσι περνάω το αρχείο στο internal storage. Αν και απ'όσο γνωρίζω γίνεται πολύ εύκολα και μέσω TWRP. Είμαι πολύ καινούργιος στην όλη σκηνή και δεν ξέρω πολλά, πριν ένα μήνα άρχισα να ασχολούμαι με Customized Android.
Grim Ripper Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Με custom recovery κάνεις mount το internal storage οπότε περνάς τα αρχεία με drag 'n' drop ή πολύ απλά βάζεις την rom στο κινητό πριν σβήσεις το λειτουργικό. Backup ότι χρειάζεσαι. (εικόνες/βίντεο/μουσική/εφαρμογές) Περνάς τα αρχεία στη συσκευή. (rom/gapps και ότι άλλο θες kernel-supersu-busybox-etc) Reboot σε TWRP Wipe cache/dalvik cache/data/system. ΌΧΙ ΤΟ INTERNAL STORAGE. Install rom/gapps/etc Wipe cache/dalvik cache (θα στο έχει σαν επιλογή μόλις κάνεις install την rom) Done. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2016 από Grim Ripper 1
DedSecz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ! Αυτό θα βοηθήσει αρκετά στα μελλοντικά flashes. 2
saruman123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Με custom recovery κάνεις mount το internal storage οπότε περνάς τα αρχεία με drag 'n' drop ή πολύ απλά βάζεις την rom στο κινητό πριν σβήσεις το λειτουργικό. Περνάς τα αρχεία στη συσκευή. (rom/gapps και ότι άλλο θες kernel-supersu-busybox-etc) Reboot σε TWRP Wipe cache/dalvik cache/data/system. ΌΧΙ ΤΟ INTERNAL STORAGE. Install rom/gapps/etc Wipe cache/dalvik cache (θα στο έχει σαν επιλογή μόλις κάνεις install την rom) Done. Ας κανει και ενα backup στην αρχει...ποτε δεν ξερεις. 1
Grim Ripper Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Ας κανει και ενα backup στην αρχει...ποτε δεν ξερεις. Σωστός.
tsilitheo1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Απορω πως μερικοι διαβαζοντας αυτο http://www.insomnia.gr/_/articles/providers-telecoms/κινητό/τέλος-στις-υπηρεσίες-και-στο-λειτουργικό-της-σύ-r13226βγαζουν αυτα τα συμπερασματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα