Moderators stormrain Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 θα δοκιμαζα και να δω αν υπαρχει πιο νεο firmware. A ρε αθανατο insomnia, λυσεις στα παντα! Εψαξα λοιπον για νεo firm, υπηρχε ενα και ως δια μαγειας το προβλημα λυθηκε μετα την εγκατασταση. Αδικα τους ετρεχα στη Voda (αν και λενε διαπιστωναν αποσυνδεσεις που μου τις εφτιαξαν, αν κι εγω δεν ειχα δει κατι τετοιο αλλα τεσπα). :D Ευχαριστω πολυ οσους ασχοληθηκατε guys!!
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 A ρε αθανατο insomnia, λυσεις στα παντα! Εψαξα λοιπον για νεo firm, υπηρχε ενα και ως δια μαγειας το προβλημα λυθηκε μετα την εγκατασταση. Αδικα τους ετρεχα στη Voda (αν και λενε διαπιστωναν αποσυνδεσεις που μου τις εφτιαξαν, αν κι εγω δεν ειχα δει κατι τετοιο αλλα τεσπα). :D Ευχαριστω πολυ οσους ασχοληθηκατε guys!! μια χαρα.ελπιζω να μην ηταν τυχαιο. β.ελπιζω να μην σου μειωσαν Margin για τις αποσυνδεσεις διοτι θα χασεις σε ταχυτητα.βεβαια με την χαλια γραμμη που εχεις μικρες διαφορες αλλα οκ.
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 μια χαρα.ελπιζω να μην ηταν τυχαιο. β.ελπιζω να μην σου μειωσαν Margin για τις αποσυνδεσεις διοτι θα χασεις σε ταχυτητα.βεβαια με την χαλια γραμμη που εχεις μικρες διαφορες αλλα οκ. Oχι εκανα κανα δυο restart και συνδεεται αμεσα Τοσο χαλια η γραμμη ε?
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Oχι εκανα κανα δυο restart και συνδεεται αμεσα Τοσο χαλια η γραμμη ε? 43 attenuation Οτι παιζεις και 7+ Mbit Με 8 Margin δεν το λες πουθενα.43 attenuation παραπανω απο 3+ km απο τον οτε δυστυχως.θα δεις προκοπη μονο με vdsl απο kv. 1
IoannisDr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα Πρόβλημα με netgear D3600 σε γραμμή vodafone, δεν παίρνει παιρνει Ip και δεν έχω Internet. Με wind ωστόσο δούλευε μια χαρά! Από τεχνική υποστήριξη vodafone μου είπαν ότι είναι θέμα συμβατότητας (όντως δοκίμασα ένα παλιό κλασσικό της wind, zte με το οποίο συνδέομαι κανονικά αλλά με wifι για τα πανηγύρια). Δοκίμασα να κάνω modem το zte και router το netgear (bridge) αλλά δεν πέτυχε. Επομένως από όσο γνωρίζω έχω 2 επιλογές.. αγορά access point για να βελτιωθεί το wifi του ζτε (το οποίο το φοβάμαι μιας και to wifi το χρησιμοποιώ όχι μόνο για κινητά και laptop αλλά και για streaming, netflix και chromecast), επίσης με μια πρόχειρη αναζήτηση φαίνονται πιο ακριβά από την επόμενη επιλογή, Modem-router αγορά Νέου modem-router (dual band, επίσης ρίσκο μιας και δε ξέρω κατά πόσο θα είναι συμβατό με vodafone και αν θα επαναληφθεί το κάζο του netgear) Όποια πρόταση και βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Υ.Γ. α..ξέχασα να πω ότι δοκίμασα να κάνω upgrade firmware στο netgear, συγκεκριμένα να κατεβάσω το file με ιντερνετ από το ζτε και αφού αλλάξω στο netgear (χωρίς ίντερνετ) να κάνω αναβάθμιση από τον σκληρό αλλά έβγαζε μήνυμα update failed!
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Πολλα ρουτερ κατα καιρους οπως και Dlink εχουν θεματα με dslam hol/vodafone.δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται.αυτα που μπορει να δοκιμασει καποιος ειναι Firmware update ή αντι για Pppoe/llc να βαλει Pppoa/vcmux.μπορεις βεβαια να βαλεις το zte να παιζει κανονικα απλα με κλειστο wireless και το netgear να το κανεις access point.ειναι διαφορετικο αυτο απο το να κανεις Bridge το zte και το netgear να κανει το ρουτερ(αν εχει Wan θυρα).access point μπορει να γινει οποιοδηποτε ρουτερ/adsl/vdsl router. θελει δοκιμη κατι πριν το αγορασεις.λιγες ασυμβατοτητες αλλα υπαρχουν.αν παρεις κατι καλο θα ειναι να ειναι και για vdsl. gia to firmware βεβαιωσου οτι κατεβασες για το σωστο version>πολλες φορες ενα ρουτερ μπορει να εχει Version 1 version 2 version3 και το Firmware να ειναι διαφορετικο.επισης αν εχεις πολυ παλιο Firmware Καποιες φορες πρεπει να πας σε καποιο ενδιαμεσο και μετα στο τελευταιο.επισης το αρχειο να μην ειναι στο Desktop αλλα βαλτο χυμα στο c Μηπως για καποιο λογο αν εχεις ειδικα ελληνικα windows δεν μπορει να διαβασει το path του Desktop(επιφανεια εργασιας) λογω ελληνικων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα