Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα σαβουρα οχι - πως ειναι δυνατον να το ξερουν ; Ας δουμε σε ποσα ατομα εγινε αυτο πρωτα.

• Like 1
  • Απαντ. 264
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η συγκεκριμενη σειρα ιντενσο τρωει κουλα με το hd sentinel.Δουλεψτε τον δισκο σε usb2/usb3 χωρις ανοικτο το sentinel.Λογικα θα δουλεψει ο δισκος σωστα.Δειτε την υγεια του με καποιο αλλο προγραμμα η με το επισημο δικο του προγραμμα.

Μην ανγχωνεστε.

Δημοσ.

Γιατί το παίρνεις προσωπικά;

Για σένα ήταν μια καλή αγορά/ευκαιρία για μένα όχι, αφού αιτιολόγησα την άποψή μου και εννοείται πως δεν θα τον αγόραζα για το PS4 γιατί απλά δεν έχω!

Στην τελική δε νομίζω πως όλοι εδώ μέσα ενδιαφέρθηκαν να τον αγοράσουν ή τον αγόρασαν για το PS4...

Εσωτερικά εννοώ, δηλαδή να τον ανοίξεις και να τον τοποθετήσεις μέσα στο ps3.

Σαν εξωτερικός δίσκος είναι overkill γιατί δεν μπορείς να κατεβάσεις παιχνίδια εκτός αν μιλάμε για jailbroken ps3 οπότε πάμε σε ... άλλα χωράφια.

Για εσωτερικό 2tb λέω ότι δουλεύει κανονικά σε ps3. Το είχα ψάξει γιατί ήθελα να βάλω κι εγώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για εσωτερικό 2tb λέω ότι δουλεύει κανονικά σε ps3. Το είχα ψάξει γιατί ήθελα να βάλω κι εγώ.

Μπορείς να δώσεις κάποιο link όποτε μπορείς με περισσότερες πληροφορίες; 

Το psdevwiki γράφει ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, παρόλο που υπάρχουν ανεβασμένες photos και καταλήγει στο ότι είναι ψεύτικες! Σε άλλα sites που έχω διαβάσει και ρωτήσει επιμένουν ότι δε γίνεται και υπάρχουν μόνο κάποιες ελάχιστες αναφορές μέχρι 1.5TB σε OFW και 1.75TB σε CFW

Οπότε, επειδή κι εγώ το έχω ψάξει, γι' αυτό μου φαίνεται περίεργο... 

Επεξ/σία από johnpap21
Δημοσ.

Παιδια ο γνωστος μου ειπε σε usb θυρα 3.0 παει γρηγορα σε 2.0 ειναι αργο αυτο ειναι φυσικο να γινετε?

Φυσικό είναι, η θύρα usb3 είναι δέκα φορές πιο γρήγορη από την 2.

Δημοσ.

Εκαμα long test με το διαγνωστικο της wd και βγηκε οκ. Αρα θεμα εχει το sentinel.

το θεμα ειναι αν σου κανει copy σε πραγματικες συνθηκες σε σωστες ταχυτητες ή οχι. Αν το διαγνωστικο της wd το κανει αυτο τοτε οκ.

Δημοσ.

Μπορείς να δώσεις κάποιο link όποτε μπορείς με περισσότερες πληροφορίες;

Το psdevwiki γράφει ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, παρόλο που υπάρχουν ανεβασμένες photos και καταλήγει στο ότι είναι ψεύτικες! Σε άλλα sites που έχω διαβάσει και ρωτήσει επιμένουν ότι δε γίνεται και υπάρχουν μόνο κάποιες ελάχιστες αναφορές μέχρι 1.5TB σε OFW και 1.75TB σε CFW

Οπότε, επειδή κι εγώ το έχω ψάξει, γι' αυτό μου φαίνεται περίεργο...

Δεν έχω κρατήσει κάποιο link γιατί είχα ψαχτεί πριν 2-3 χρόνια αλλά γενικά στο google υπάρχουν αναφορές, όπως επίσης και στα reviews δίσκων στο amazon. Τώρα αν είναι όλοι ψεύτες τι να πω. Εγώ πάντως κατέληξα σε εξωτερικό δίσκο 2tb για να μην ανεβάζει ακόμα υψηλότερες θερμοκρασίες η κονσόλα λόγω του δίσκου.

Δημοσ.

Δεν έχω κρατήσει κάποιο link γιατί είχα ψαχτεί πριν 2-3 χρόνια αλλά γενικά στο google υπάρχουν αναφορές, όπως επίσης και στα reviews δίσκων στο amazon. Τώρα αν είναι όλοι ψεύτες τι να πω. Εγώ πάντως κατέληξα σε εξωτερικό δίσκο 2tb για να μην ανεβάζει ακόμα υψηλότερες θερμοκρασίες η κονσόλα λόγω του δίσκου.

OK τώρα κατάλαβα τι τρέχει. Οι αναφορές στο amazon είναι λανθασμένες, στον 2TB δίσκο εμφανίζονται από κάτω σχόλια για τον 1TB, τα υπόλοιπα στο google είναι fake. Καρατσεκαρισμένο μέχρι 1.5 εσωτερικός σε OFW. 

Καλά έκανες με τον εξωτερικό, άσε που έτσι είναι πιο εύκολο να τον έχεις και για άλλη χρήση εκτός του playstation.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...