Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και σε usb 2 αν τον βαλεις στο κανει?

Αλλο καλωδιο δοκιμασες?

Ναι σωστος. Μου εχουν τυχει 2 χαλασμενα usb 3.0 καλωδια μεχρι στιγμης

• Απαντ. 264
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To ps3 δεν υποστηρίζει δίσκους 2ΤΒ οπότε έτσι κι αλλιώς δεν θα δούλευε.

Κάνεις λάθος, φυσικά και υποστηρίζει 2tb το ps3 και μάλιστα πολλοί επέλεγαν έναν συγκεκριμένο 2,5αρη samsung(πριν γίνουν seagate).

Δημοσ.

Εσύ μπορεί να είσαι τυχερός, αυτό δε σημαίνει ότι είναι ο κανόνας...

Ο λογικός άνθρωπος κρατάει τα λεφτά του για να αγοράσει όταν πέσουν οι τιμές, κι άμα δε μπορεί να κάνει αλλιώς παίρνει εξωτερικούς δίσκους με μεγαλύτερη αξιοπιστία π.χ. HGST κάνοντας θυσία στα TB και με ελαφρώς χαμηλότερη τιμή.

Με πατέντες πολλά γίνονται ακόμα και εξωτερικός 3,5

Για ps4 εγινε η αγορα, δεν ηξερα να περιμενω 6 μηνες μπας και πεσουν οι τιμες για να αυξησω το χωρο στο ps4. Μια χαρα έιναι για απλη χρηση η για back up. Μην τρελαθουμε κιολας
Δημοσ.

Ναι σωστος. Μου εχουν τυχει 2 χαλασμενα usb 3.0 καλωδια μεχρι στιγμης

Κι εμένα στο παρελθόν μου έχει τύχει δίσκος intenso με ελαττωματικό usb 3.0 καλώδιο.

Δημοσ.

Μετα απο 2 δισκους ζητησα επιστροφή χρημάτων. Ευτυχως μενω κοντα στο κατάστημα και ολα γίνονται γρήγορα.

Οταν παιρνω τον δισκο τον φορμαρω σε ntfs. Με usb 2.0 δουλεύει οκ. Με usb 3.0 κολλάει, ακομα και με αλλο καλωδιο. Πιστευω πως υπαρχει προβλημα με τον controller της θήκης σε ntfs και usb 3.0. Επισης υπάρχει πιθανότητα να ειμαι απολυτως γκαντέμης και να επεσα σε 2 ελατωματικους στη σειρα

• Like 2
Δημοσ.

Μετα απο 2 δισκους ζητησα επιστροφή χρημάτων. Ευτυχως μενω κοντα στο κατάστημα και ολα γίνονται γρήγορα.

Οταν παιρνω τον δισκο τον φορμαρω σε ntfs. Με usb 2.0 δουλεύει οκ. Με usb 3.0 κολλάει, ακομα και με αλλο καλωδιο. Πιστευω πως υπαρχει προβλημα με τον controller της θήκης σε ntfs και usb 3.0. Επισης υπάρχει πιθανότητα να ειμαι απολυτως γκαντέμης και να επεσα σε 2 ελατωματικους στη σειρα

και εγω τα ιδια παθαινω γιαυτο και δεν αγοραζω ευκολα κατι :) Να φανταστεις πρωτη φορα πηρα καρτα γραφικων χωρις να εχει κατι μετα απο 20 χρονια περιπου,τρεμω οταν αγοραζω κατι καινουριο,προτιμω δευτερο χερι :)

Δημοσ.

Ε καλα οχι κι έτσι, απλα ο συγκεκριμένος φαινεται εκ κατασκευης να εχει αυτο το προβλημα. Θα ψαξω αλλο δισκο που παιζει με ntfs και usb 3.0 οπως και οι αλλοι εξωτερικοι δισκοι που εχω

• Like 1
Δημοσ.

θυμασαι αν ετρεχε απο πισω το hard disk sentinel?Ο δικος μου ο 500αρης οταν τρεχει το sentinel παγωνει ο δισκος.Και αλλα κουλα κανει.Οταν κλεινω το sentinel ο δισκος λειτουργει μια χαρα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειμαι σίγουρος, παντως κολησε και στον υπολογιστή του τεχνικού και μετα του εκανε και αποσυνδεση. Σε usb 2.0 με hard disk sentinel ανοιχτο δεν κολαγε καθολου

Δημοσ.

Ναι σε usb 3 με hd sentinel να τρεχει εχει θεμα και ο δικος μου ιντενσο.

Ο ιντενσο 1,75TB που εβγαλε προσφατα σε προσφορα ο κωτσοβολος δεν εχει προβλημα.Με ανοιχτο το sentinel σε usb2/usb3 δεν κανει κουλα.

Δημοσ.

Για ps4 εγινε η αγορα, δεν ηξερα να περιμενω 6 μηνες μπας και πεσουν οι τιμες για να αυξησω το χωρο στο ps4. Μια χαρα έιναι για απλη χρηση η για back up. Μην τρελαθουμε κιολας

Γιατί το παίρνεις προσωπικά;

Για σένα ήταν μια καλή αγορά/ευκαιρία για μένα όχι, αφού αιτιολόγησα την άποψή μου και εννοείται πως δεν θα τον αγόραζα για το PS4 γιατί απλά δεν έχω!

Στην τελική δε νομίζω πως όλοι εδώ μέσα ενδιαφέρθηκαν να τον αγοράσουν ή τον αγόρασαν για το PS4...

Κάνεις λάθος, φυσικά και υποστηρίζει 2tb το ps3 και μάλιστα πολλοί επέλεγαν έναν συγκεκριμένο 2,5αρη samsung(πριν γίνουν seagate).

Εσωτερικά εννοώ, δηλαδή να τον ανοίξεις και να τον τοποθετήσεις μέσα στο ps3. 

Σαν εξωτερικός δίσκος είναι overkill γιατί δεν μπορείς να κατεβάσεις παιχνίδια εκτός αν μιλάμε για jailbroken ps3 οπότε πάμε σε ... άλλα χωράφια.

Δημοσ.

Παιδια το πηρε γνωστο μ ατομο και ηθελε να περασει 5 photo απο κινητο στο σκληρο δισκο και εκανε 35 λεπτα ειναι φυσικο?

Δημοσ.

Και σε μενα κανει κουλα στο hdd sentinel και αναφερει σκληρο Link.png Site: wdblue . Καθυστερει να ανοιξει και sτο shrot self test εβγαλε αυτο 

post-303674-0-24877700-1483211359_thumb.gif

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...