normal40 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Οι εξωτερικοί 2,5άρηδες δεν είναι φτιαγμένοι για τέτοια χρήση. Να σαι καλά παλικάρι μου.
stroumfita2 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις τον έσφαξα TOSHIBA MQ03ABB200 14,5mm Σε ps4 slim ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ
VonLoutsos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Σε ps4 slim ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ Μέχρι 9mm αναφέρει το PS4 οτι πρέπει να είναι ο δίσκος
Zandim Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα, τον αγορασα τον δισκο, τον εχω στα χερια μου και λειτουργει κανονικα αλλα το hard disk sentinel δεν τον αναγνωριζει σωστα ωστε να δω την υγεια του. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Αν δε μπορουμε να δουμε την υγεια του δισκου με το hard disk sentinel λογω ασυμβατοτητα τοτε με ποιο προγραμμα θα μπορεσουμε να το δουμε?
johnpap21 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δεν μου χτυπησε ποτε κανενας δισκος και δεν δινει λογικος ανθρωπος διπλασια χρηματα για να μην παιξει λοττο που στην τελικη μηχανηματα ειναι και ολα μπορει να σου μεινουν στα χερια. Backup κανουν σε ολους τος δισκους. Ακομα και σε evo pro εχω κανει backup μην τα τιναξει... Επισης και 15mm μπαινουν σε ps4. Απλα δεν βιδωνονται Εσύ μπορεί να είσαι τυχερός, αυτό δε σημαίνει ότι είναι ο κανόνας... Ο λογικός άνθρωπος κρατάει τα λεφτά του για να αγοράσει όταν πέσουν οι τιμές, κι άμα δε μπορεί να κάνει αλλιώς παίρνει εξωτερικούς δίσκους με μεγαλύτερη αξιοπιστία π.χ. HGST κάνοντας θυσία στα TB και με ελαφρώς χαμηλότερη τιμή. Με πατέντες πολλά γίνονται ακόμα και εξωτερικός 3.5αρης αρα ουτε για ps3 κανει. To ps3 δεν υποστηρίζει δίσκους 2ΤΒ οπότε έτσι κι αλλιώς δεν θα δούλευε. 1
Eddy_Gordo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Όχι ρε, πάρτον και δώστον μου μια και εξαντλήθηκε. Τον θέλεις όντως η να ρίξω άκυρο; (Μέχρι στιγμής δεν μου έχει έρθει μήνυμα για ακύρωση και δεν τον έχω ακόμα στα χέρια) Αν ναι στείλε πμ στοιχεία κλπ. Στον δίνω όσο θα τον πάρω συν τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής τον ΕΛΤΑ
Mr_Terror Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα, τον αγορασα τον δισκο, τον εχω στα χερια μου και λειτουργει κανονικα αλλα το hard disk sentinel δεν τον αναγνωριζει σωστα ωστε να δω την υγεια του. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Αν δε μπορουμε να δουμε την υγεια του δισκου με το hard disk sentinel λογω ασυμβατοτητα τοτε με ποιο προγραμμα θα μπορεσουμε να το δουμε? Φιλε μου με το crystal disk info
Zandim Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 επεσα σε ελατωματικο εγω. Παω να κανω copy και πεφτει η ταχυτητα στο 0. Παω για επιστροφη, τι γκαντεμης...
Mr_Terror Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 για τσεκαρε τον δισκο με το crystal disk info να δουμε την υγεια του.
Zandim Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 μια χαρα ειναι απο υγεια, ο controller πρεπει να εχει προβλημα και κολαει η ταχυτητα στο 0 και η χρηση στον τασκ μαναγερ 100%. Δοκιμασα με αλλο εξωτερικο δισκο και κανει κανονικα copy τα ιδια αρχεια χωρις να κολαει
vdeseris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 μια χαρα ειναι απο υγεια, ο controller πρεπει να εχει προβλημα και κολαει η ταχυτητα στο 0 και η χρηση στον τασκ μαναγερ 100%. Δοκιμασα με αλλο εξωτερικο δισκο και κανει κανονικα copy τα ιδια αρχεια χωρις να κολαει Θυρα μητρικης η θυρα κουτιου? Δοκιμασε για σιγουρια θυρα μητρικης
Zandim Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 δοκιμασα σε 5 usb θυρες και κανει παντου το ιδιο. Με τον αλλο δισκο δουλευει σε ολες τις θυρες μια χρα. Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθω με την επιστροφη τωρα.
vdeseris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Το καλο τουλαχιστον ειναι οτι το ειδες απο την αρχη και οχι αργοτερα
Mr_Terror Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 και σε usb 2 αν τον βαλεις στο κανει? Αλλο καλωδιο δοκιμασες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις