Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι εξωτερικοί 2,5άρηδες δεν είναι φτιαγμένοι για τέτοια χρήση.

Να σαι καλά παλικάρι μου.

• Απαντ. 264
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα, τον αγορασα τον δισκο, τον εχω στα χερια μου και λειτουργει κανονικα αλλα το hard disk sentinel δεν τον αναγνωριζει σωστα ωστε να δω την υγεια του.

Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

Αν δε μπορουμε να δουμε την υγεια του δισκου με το hard disk sentinel λογω ασυμβατοτητα τοτε με ποιο προγραμμα θα μπορεσουμε να το δουμε?

post-218072-0-56096700-1483198327_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν μου χτυπησε ποτε κανενας δισκος και δεν δινει λογικος ανθρωπος διπλασια χρηματα για να μην παιξει λοττο που στην τελικη μηχανηματα ειναι και ολα μπορει να σου μεινουν στα χερια. Backup κανουν σε ολους τος δισκους. Ακομα και σε evo pro εχω κανει backup μην τα τιναξει...

Επισης και 15mm μπαινουν σε ps4. Απλα δεν βιδωνονται

Εσύ μπορεί να είσαι τυχερός, αυτό δε σημαίνει ότι είναι ο κανόνας...

Ο λογικός άνθρωπος κρατάει τα λεφτά του για να αγοράσει όταν πέσουν οι τιμές, κι άμα δε μπορεί να κάνει αλλιώς παίρνει εξωτερικούς δίσκους με μεγαλύτερη αξιοπιστία π.χ. HGST κάνοντας θυσία στα TB και με ελαφρώς χαμηλότερη τιμή.

Με πατέντες πολλά γίνονται ακόμα και εξωτερικός 3.5αρης

αρα ουτε για ps3 κανει.

To ps3 δεν υποστηρίζει δίσκους 2ΤΒ οπότε έτσι κι αλλιώς δεν θα δούλευε. 

• Like 1
Δημοσ.

Όχι ρε, πάρτον και δώστον μου μια και εξαντλήθηκε.

Τον θέλεις όντως η να ρίξω άκυρο; (Μέχρι στιγμής δεν μου έχει έρθει μήνυμα για ακύρωση και δεν τον έχω ακόμα στα χέρια) Αν ναι στείλε πμ στοιχεία κλπ. Στον δίνω όσο θα τον πάρω συν τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής τον ΕΛΤΑ

Δημοσ.

Καλησπερα, τον αγορασα τον δισκο, τον εχω στα χερια μου και λειτουργει κανονικα αλλα το hard disk sentinel δεν τον αναγνωριζει σωστα ωστε να δω την υγεια του.

Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

Αν δε μπορουμε να δουμε την υγεια του δισκου με το hard disk sentinel λογω ασυμβατοτητα τοτε με ποιο προγραμμα θα μπορεσουμε να το δουμε?

Φιλε μου με το crystal disk info

Δημοσ.

μια χαρα ειναι απο υγεια, ο controller πρεπει να εχει προβλημα και κολαει η ταχυτητα στο 0 και η χρηση στον τασκ μαναγερ 100%.

Δοκιμασα με αλλο εξωτερικο δισκο και κανει κανονικα copy τα ιδια αρχεια χωρις να κολαει

post-218072-0-58015800-1483201354_thumb.png

Δημοσ.

μια χαρα ειναι απο υγεια, ο controller πρεπει να εχει προβλημα και κολαει η ταχυτητα στο 0 και η χρηση στον τασκ μαναγερ 100%.

Δοκιμασα με αλλο εξωτερικο δισκο και κανει κανονικα copy τα ιδια αρχεια χωρις να κολαει

Θυρα μητρικης η θυρα κουτιου? Δοκιμασε για σιγουρια θυρα μητρικης

Δημοσ.

δοκιμασα σε 5 usb θυρες και κανει παντου το ιδιο. Με τον αλλο δισκο δουλευει σε ολες τις θυρες μια χρα. Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθω με την επιστροφη τωρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...