Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά όντως δεν κάνει για ps4 ??? Αν δεν κάνει να ρίξω άκυρο τώρα που είναι νωρίς

Όχι ρε, πάρτον και δώστον μου μια και εξαντλήθηκε.

• Απαντ. 264
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έτσι είναι! Όποιος δεν κάνει backup παίζει με τη φωτιά...

Τώρα, αν η χρήση που θα κάνεις είναι π.χ. για να κατεβάζεις παιχνίδια σε κονσόλα, ε δεν χάθηκε κι ο κόσμος αν «χτυπήσει» ο δίσκος, τα ξανακατεβάζεις.

Απλά, γιατί να μπαίνεις σε πρόσθετη ταλαιπωρία αγοράζοντας κάτι με κριτήρια τύπου «λόττο», όταν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

Δημοσ.

Έτσι είναι! Όποιος δεν κάνει backup παίζει με τη φωτιά...

Τώρα, αν η χρήση που θα κάνεις είναι π.χ. για να κατεβάζεις παιχνίδια σε κονσόλα, ε δεν χάθηκε κι ο κόσμος αν «χτυπήσει» ο δίσκος, τα ξανακατεβάζεις.

Απλά, γιατί να μπαίνεις σε πρόσθετη ταλαιπωρία αγοράζοντας κάτι με κριτήρια τύπου «λόττο», όταν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

Δεν μου χτυπησε ποτε κανενας δισκος και δεν δινει λογικος ανθρωπος διπλασια χρηματα για να μην παιξει λοττο που στην τελικη μηχανηματα ειναι και ολα μπορει να σου μεινουν στα χερια. Backup κανουν σε ολους τος δισκους. Ακομα και σε evo pro εχω κανει backup μην τα τιναξει...

Επισης και 15mm μπαινουν σε ps4. Απλα δεν βιδωνονται

• Like 3
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους και Καλη Χρονια ευχομαι, Ερωτηση κρισεως : σε 24/7 λειτουργια θα την παλεψει ;

Δημοσ.

εξαντλημενο βλεπω εγω.Για το xbox one που ρωτατε λογικα κανει.Στο xbox 360 ιντενσο 500αρης τον βλεπει.

Αμεσα διαθεσιμο τον εχει τωρα παλι ;)

Δημοσ.

Μόνο 1 τεμάχιο μου βγάζει διαθέσιμο

Μπααα, εμένα ούτε αυτό, "μόλις εξαντλήθηκε!"

Όποιος δεν πάει να πάρει ένα μηνυματάκι να παραλάβουμε εμείς  :-)

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους και Καλη Χρονια ευχομαι, Ερωτηση κρισεως : σε 24/7 λειτουργια θα την παλεψει ;

Οι εξωτερικοί 2,5άρηδες δεν είναι φτιαγμένοι για τέτοια χρήση.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...