Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω σηκωθηκα το πρωι σκεπτομενος να αλλαξω τον σκληρο του ps4 .ειδα του κωτσου την προσφορα στο 1,5τ intenso στα 67 και λεω να ταν ο 2tb ρε παιδι μου.... Και εσκασε αυτο το βραδυ λουκουμι.

Και enclosure για τον 500αρι του ps4 και 2 tb αναβαθμιση. Μεσα ο σκληρος έιναι samsung spitpoint νομιζω

το ίδιο και εγώ τον χτύπησα 

• Like 1
  • Απαντ. 264
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην ταχύτητα εκτός του ότι είναι στις 5400 rpm,παίζει ρόλο οτι είναι Sata II και 8 MB cache;Ποιό απο τα 3 στοιχεία παίζει σημαντικότερο ρόλο;

Συνήθως οι 2,5" που είναι στις 7200 rpm είναι στα 32 Mb cache και όσοι είναι στις 5400 rpm είναι στα 8MB cache.Υπάρχουν όμως και κάποιοι στις 5400rpm-32 Mb cache.

Δημοσ.

Η τιμη παντως ειναι πολυ καλη,ευχαριστουμε τον ts για την ενημερωση.Προβλεπω να εξαντληθει αμεσα!...Λογικα θα παιζει και σε tv και media players.

• Like 1
Δημοσ.

Στην ταχύτητα εκτός του ότι είναι στις 5400 rpm,παίζει ρόλο οτι είναι Sata II και 8 MB cache;

Μικρό το κακό με το cache. Καλό θα ήταν το 16MB αλλά μάλλον δε θα δεις διαφορά στην πράξη.

Το 5400 είναι το ουσιώδες, αλλά τα 7200 συνήθως κάνουν θόρυβο και αυτό εδώ υποτίθεται είναι σχετικά αθόρυβο.

Στα επίσημα specs του γράφει 75-85MB/s, ένας σχολιαστής στο skroutz μιλάει για 110MB/s.

Δημοσ.

Μικρό το κακό με το cache. Καλό θα ήταν το 16MB αλλά μάλλον δε θα δεις διαφορά στην πράξη.

Το 5400 είναι το ουσιώδες, αλλά τα 7200 συνήθως κάνουν θόρυβο και αυτό εδώ υποτίθεται είναι σχετικά αθόρυβο.

Στα επίσημα specs του γράφει 75-85MB/s, ένας σχολιαστής στο skroutz μιλάει για 110MB/s.

Οι ταχύτητες αυτές είναι με τον δίσκο στην θήκη.Εκτός θήκης όμως σε laptop;Μειώνονται;

Δημοσ.

Στα επίσημα specs του γράφει 75-85MB/s

Δεν είναι στάνταρ αυτό, εξαρτάται από τον δίσκο που έχει μέσα. Έχω 2 500άρηδες της ίδιας σειράς ο ένας έχει toshiba MQ01ABF050:

SYqdNFH.jpg

Ο άλλος έχει Seagate ST500LM012 και το CrystalDiskMark έδειξε 90/90MB/s.

Και οι δυο πάντως στην πραγματικότητα κάνουν εγγραφή σταθερά με 60mb/sec

Δημοσ.

η τιμη ειναι πολυ καλη.οποιος τον χρειαζεται να τον τσιμπησει.εχω τον ιδιο τα 500gb.το μονο κουλο που εχει ο δισκος ειναι καποιο ειδος ασυμβατοτητας με το hd sentinel και παγωνει ο δισκος οταν τρεχει το sentinel. στον ιντενσο 1tb δεν εχει θεμα με το sentinel.ισως ειναι κουσουρι μονο στους 500 αρηδες.

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Οι ταχύτητες αυτές είναι με τον δίσκο στην θήκη.Εκτός θήκης όμως σε laptop;Μειώνονται;

Δεν βλέπω το λόγο να μειώνονται. Ο ελεγκτής usb από όσο ξέρω δεν αυξάνει την ταχύτητα ενός δίσκου, μόνο το αντίθετο είναι πιθανό να συμβεί.

Δημοσ.

Ειχα δυσαρεστηθει που εχασα τον 1.75 στα €60 αλλα τωρα αποζημιωνομαι :)

Για τα 4τβ που λεει ο Ματριξ, γενικα με το ζορι περνω και αυτον στα 2 γιατι αποτι ακουω οι εξωτερικοι τα φτυνουν ευκολα και χωρις προειδοποιηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...