Charlie53 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Όποιος θέλει τον δίσκο , μου έχουν στείλει μήνυμα για παραλαβή από το κατάστημα στο Περιστέρι, εγώ δ εν τον χρειάζομαι πλέον. Ας μου στείλει ένα μήνυμα ,ισχύει μέχρι την Τρίτη.(Η αγορά εγινε, τον σκληρό τον πηρε μέλος του φόρουμ) Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2017 από Charlie53
ChrisN.S. Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 πάντως εγώ θα ήθελα να πω ένα μπράβο στα public γιατί σε αντίθεση με άλλα μαγαζιά και περιπτώσεις δεν έχει το συγνώμη λάθος - άκυρο στο τσεπάκι. 1
Mr_Terror Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 ενταξει εχουν ριξει και αυτοι παχουλα ακυρα χρησιμοποιωντας γνωστες δικαιολογιες , αλλα το εχουν κανει λιγες φορες συγκριτικα με αλλους. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
vgiozo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Παρέλαβα σήμερα και εγώ, Toshiba MQ03ABB200 είχε μέσα. Το στρογγυλό αυτοκόλλητο της συσκευασίας φαινόταν πως ήταν ξανά ξεκολλημένο, δαχτυλιές πάνω στο πλαστικό δεν βρήκα. Το hard disk sentinel το βλέπει μόνο αν συνδεθεί σε usb 2.0 αλλά χωρίς να δείχνει χρόνο ενεργοποίησης και εκτίμηση διάρκειας ζωής, start/stop count έδειξε 4. Το crystal disk info έδειξε μηδέν ώρες λειτουργίας. Επίσης σε πραγματική δοκιμή εγγραφής μεγάλου αρχείου κατά μέσο όρο έπιασε 85MB/sec, ανάγνωση στο ίδιο αρχείο 75MB/sec. Εμένα δεν τον βλέπει το HDSentinel ακόμη κι όταν το συνδέω στε USB 2.0 θύρα....έχει τον Toshiba MQ03ABB200 μέσα https://toshiba.semicon-storage.com/ap-en/product/storage-products/specialty/mq03abbxxx.html Κατά τ' άλλα καλά τα πηγαίνει. Δεν έχω αποφασίσει όμως αν θα τον κρατήσω, γιατί θα μπορούσε μόνο να αντικαταστήσει τον WD WD20EARS που έχω συνδεδεμένο ως εξωτερικό και τρέχει 24/7... Δεν θα με χάλαγε να έχω τα ίδια αρχεία σε πιο φορητό μέγεθος και χωρίς ανάγκη μεταφοράς μετασχηματιστή...αλλά δεν ξέρω αν από άποψη αξιοπιστίας είναι η καλύτερη επιλογή για 24/7 λειτουργία. Προς το παρόν τον έχω και τρέχει ένα πλήρες HDD Surface Scan που θα διαρκέσει 1-2 μέρες, για να σιγουρευώ ότι ξεκινάμε καλά, είτε το κρατήσω είτε το δώσω, εγώ το κάνω πάντα σε κάθε δίσκο που παίρνω... ...τους βασανίζω καμιά βδομάδα με διαγνωστικά, γιατί κατά την εμπειρία μου αν βγουν οι πρώτες μερες χωρίς θέμα, μετά οι πιθανότητες βλάβης μειώνονται Από επιδόσεις είμαι ευχαριστημένος...μέση πραγματική ταχύτητα (με διάφορα αρχεία, μικρά/μεγάλα, 76-80μβ/δ
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Εμένα δεν τον βλέπει το HDSentinel ακόμη κι όταν το συνδέω στε USB 2.0 θύρα....έχει τον Toshiba MQ03ABB200 μέσα https://toshiba.semicon-storage.com/ap-en/product/storage-products/specialty/mq03abbxxx.html Μήπως έχεις παλιότερη έκδοση από τη δική μου? 4.60 έχω.
vgiozo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μήπως έχεις παλιότερη έκδοση από τη δική μου? 4.60 έχω. 4.71 εδώ... ...όπως είπα και πιο πριν, ίσως παίζει ρόλο και ο ελεγκτής της μητρικής...ή ο συνδυασμός ελεγκτή μητρικής + εξ.κουτιού. Το καλό σε κάθε περίπτωση είναι ότι, ακόμα κι αν δεν βλέπει στοιχεία smart κτλ το HDsentinel, ΔΕΝ κολλάει ο δίσκος ενώ τρέχει το πρόγραμμα, όπως είχαν γράψει στην αρχή κάποιοι.
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Εχετε παραλαβει ολοι; Ειναι καποιοι που ακομα περιμενουν παρτιδες παραλαβων;
Mr_Terror Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Εγκατέστησα και τη τελευταία έκδοση του Hdsentinel, δεν παρέχει υποστήριξη. ...έστειλα προσωπικά ένα εμαιλ στην Ιντενσο, να δω αν/τί θα μου απαντήσουν. Απαντησαν φιλε μου? να δουμε τι θα πουν.
vgiozo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 συνέδεσα σήμερα πρώτη φορά τον δίσκο στον Τ520 Λενοβο φορητό μου και προς μεγάλη μου έκπληξη είδα να αναγνωρίζεται κανονικότατα από το το HDSentinel με το όνομα του εσωτερικού δίσκου, υποστηρίζοντας πλήρως τις ενδείξεις smart κτλ.
dimyok Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Το working hours ενδιαφερει το χα δει με το CrystalDiskInfo Shizuku Edition
Προτεινόμενες αναρτήσεις