paniti Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Τσίμπησα έναν WD και έναν Toshiba. Ποιον θεωρείτε καλύτερο; (για να τον κρατήσω εγώ και τον άλλον να τον δώσω σε συγγενή που δεν έχει πολλές απαιτήσεις, απλά να αποθηκεύει τα αρχεία που και που). Ο Toshiba είναι ταχύτερος από τον Western Digital στα τεστ του CrystalDiskMark (σε όλα εκτός του 4Κ read). Αρκεί αυτό ή πρέπει να λάβω και άλλους παράγοντες υπόψη μου; Εσείς ποιον θα διαλέγατε; ΥΓ: Τον θέλω για να βάζω ταινίες 1080p και ίσως time machine backups του macbook.
Mr_Terror Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Αν νιωθεις ασφαλεια με τους Wd οτι δεν χαλανε κρατα τον Wd.Διαφορετικα κρατα τον toshiba που ειναι ελαφρως γρηγοροτερος απο τον WD.Εγω θα κρατουσα τον toshiba.
vgiozo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Παρέλαβα κι εγώ τον δικό μου σήμερα...TOSHIBA MQ03ABB200... Περιέργως στο HDSentinel εμφανίζεται ως "intel raid" και δεν δείχνει καθόλου στοιχεία smart ή άλλες πληροφορίες... ...τον μετέτρεψα σε GPT και τον φόρμαρα σε NTFS, αλλά δεν άλλαξε κάτι... Δεν κατάφερε κανείς να αποκτήσει πρόσβαση σε πληροφορίες μέσω HDSentinel με τον συγκεκριμένο δίσκο, ε; (αν κατάλαβα καλά οι intenso που έχουν WD δίσκο μέσα αναγνωρίζονται κανονικά ή όχι; )
mp3buddy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δεν κατάφερε κανείς να αποκτήσει πρόσβαση σε πληροφορίες μέσω HDSentinel με τον συγκεκριμένο δίσκο, ε; (αν κατάλαβα καλά οι intenso που έχουν WD δίσκο μέσα αναγνωρίζονται κανονικά ή όχι; ) Όχι, ούτε με τον WD τον βλέπει το HD Sentinel. Εγώ θεωρώ ότι το HDSentinel δεν αναγνωρίζει τον controller του συγκεκριμένου εξωτερικού δίσκου.
vgiozo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Κάποιοι εδώ ανέφεραν ότι τους αναγνωρίζει σωστά το HDSentinel. Ίσως είναι ο συνδυασμός USB 3.0 chipset του υπολογιστή + usb 3.0 ελεγκτής του δίσκου που δημιουργεί αυτό το θέμα. ...εγώ έχω intel controller στη μητρική του υπολογιστή Όχι, ούτε με τον WD τον βλέπει το HD Sentinel. Εγώ θεωρώ ότι το HDSentinel δεν αναγνωρίζει τον controller του συγκεκριμένου εξωτερικού δίσκου. Ξέρουμε μήπως τί ελεγκτή χρησιμοποιεί η Intenso στο κουτί;
mp3buddy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Κάποιοι εδώ ανέφεραν ότι τους αναγνωρίζει σωστά το HDSentinel. Με το HDSentinel κανένας, με το CrystalDiskInfo το αναγνώρισαν. Ξέρουμε μήπως τί ελεγκτή χρησιμοποιεί η Intenso στο κουτί; Δεν το ξέρω.. Πάντως μόνο ο δημιουργός του HDSentinel μπορεί να δώσει λύση. Αδυναμία της εφαρμογής του είναι. Πως τα καταφέρνει το CrystalDiskInfo;
vgiozo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εγκατέστησα και τη τελευταία έκδοση του Hdsentinel, δεν παρέχει υποστήριξη. ...έστειλα προσωπικά ένα εμαιλ στην Ιντενσο, να δω αν/τί θα μου απαντήσουν.
Gary_Kokkin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Ασυμβατοτητα controller με το προγραμμα .Σε πολλα μοντέλα της γίνεται αυτο.
greengr21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 παιδια πηρα σημερα αυτο το χαρτακι σημαινει οτι ο δισκος ειναι κλειστος σωστα?εχω φαει κολλημα λολ και θελω να ξερω πριν τον ανοιξω
skar1983 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 παιδια πηρα σημερα αυτο το χαρτακι σημαινει οτι ο δισκος ειναι κλειστος σωστα?εχω φαει κολλημα λολ και θελω να ξερω πριν τον ανοιξω σφραγισμενος φαινεται. ετσι ηταν και σε μενα και ηταν μια χαρα!
dimyok Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Σε εμενα ηταν ανοιχτος φανερα δεν ειχε ταινια και ηταν σε ελεεινη κατασταση με σκισμενη συσκευασια . Το ειπα και πηρα αλλον αλλα μου εκανε εντυπωση που και ο δισκος μεσα φαινοταν χρησιμοποιημενος . Το μοντελο σε μενα ετυχε Western Digital Blue 2TB (WD20NPVZ)
Mr_Terror Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 puplic χαλανδριου το ιδιο.σκισμενη συσκευασια χωρις αυτοκολλητο και ο δισκος μεσα στις δακτυλιες. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
Craven Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Παρέλαβα και εγώ το απόγευμα. WD20NPVZ μέσα, σφραγισμένο σωστά το κουτί και ολοκαίνουριος ο δίσκος με 0 ώρες χρήσης. Τέλος καλό όλα καλά έστω και μετά απο 15 μέρες
Diskimpex Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 TOSHIBA MQ03ABB200 με ανοικτη συσκευσια ,θα τον αλλαξουν ,περιμενουν παραλλαβη
Προτεινόμενες αναρτήσεις