dimyok Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Τεταρτη εφτασε το μηνυμα για Ηρακλειο Κρητης χωρις αλατιερες . Αντε και στα δικά σας
spysif Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Με ενδιαφέρει κι εμένα αυτό. Καμιά γνώμη ? Κάτι τέτοιο άραγε ? Ίσως να βολεύει κι αυτό http://www.ebay.com/itm/1PC-2-5-External-Hard-Disk-Drive-Bag-Protector-Cover-Silicon-Rubber-Case-Radom-/322056807042?hash=item4afc14e282:g:kMAAAOSwepJXYOtq
Craven Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Είναι πραγματικά για γέλια η κατάσταση ... Κάλεσα πριν λίγο στο Public Αιγάλεω, αφού έπρεπε να επαναλάβω τα πάντα σε 2 διαφορετικούς ανθρώπους, η δεύτερη εκπρόσωπος μου είπε "ναι βλέπω ότι είναι καθ' οδόν λογικά και δεν μπορώ να δω κάτι παραπάνω" Λέω ότι καθ' οδόν είναι εδώ και σχεδόν 10 μέρες, ήταν να το παραλάβω μέχρι Σάββατο, μετά μου είπατε είναι καθ' οδόν και θα το παραλάβω αρχές με μέσα της βδομάδας και τώρα πάλι είναι καθ' οδόν... έχω και άλλη παραγγελία και περιμένω να ρθει ο σκληρός να ρθω να τα πάρω όλα μαζί" μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα, υπάρχει και άλλη μια παραγγελία για σκληρό σε αυτό το κατάστημα, έχουν φύγει τα κομμάτια απο άλλο κατάστημα (καιρό πριν απ ότι κατάλαβα και.... έρχονται. Λέω πως μπορώ να μάθω πότε θα φτάσουν? δεν μπορείτε απαντάει.. δεν υπάρχουν διαδικασίες? δεν τα στέλνει κάποιος? υπάρχουν αλλά εγώ δεν μπορώ να δω τίποτε παραπάνω.. οκ λέω στα κεντρικά μπορώ να μάθω? όχι.. και πως μπορώ? δεν μπορείτε "δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι εδώ και 10 μέρες έχουν φύγει απο ένα άλλο κατάστημα είναι σε ένα φορτηγάκι το οποίο γυρνάει γύρω γύρω στην Αθήνα που ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να ξέρει πότε θα φτάσει?" μέσες άκρες απ τα συμφραζόμενα μάλλον η απάντηση ήταν σαν ένα ναι. Μάλιστα άκουσα την φοβερή ατάκα πως "ναι βλέπω πως το σύστημα έλεγε πως θα το παραλάβετε μεταξύ 4 και 7/1 που όμως σημαίνει στην ουσία ότι απο 7/1 θα άρχιζε η διανομή άρα μετά τις 7/1 θα έφευγε για να έρθει εδώ" δηλαδή ΑΝ τώρα εγώ κατάλαβα καλά το ότι το site μου έλεγε ότι θα ειδοποιηθώ να το παραλάβω μέχρι 7/1 δεν το εννοούσε έτσι ακριβώς (παρεξήγησις) αλλά ότι μέχρι 7/1 ο σκληρός θα φύγει από κάπου για να φτάσει μετά απο μέρες στο κατάστημα του Αιγάλεω.... ότι καταλάβατε απ αυτή τη φοβερή λογική κατάλαβα και εγώ. Είναι προφανώς η πρώτη και τελευταία μου εμπειρία για οποιαδήποτε συναλλαγή όσον αφορά προϊόντα τεχνολογίας με το public. Δεν με ενοχλεί καν αν θα παραλάβω τον σκληρό δεν τον έχω τόσο τεράστια ανάγκη θα ζήσω και χωρίς αυτόν, με ενοχλεί όμως πάντα η κοροϊδία και η αγένεια. Και μόνο στην παραμικρή πιθανότητα ότι θα φτάσω στο τέλος τις 15 και πάνω μέρες και παίζει να είναι και τίποτα χρησιμοποιημένος ο δίσκος (γιατί τόσο καιρό καμιά επιστροφή θα δώσουν στο τέλος) θα με κάνει σίγουρα να ακυρώσω και την δεύτερη παραγγελία μου απο εκεί (βιβλία) και να τελειώνω μια για πάντα με αυτή την αλυσίδα Μετά λέμε για την Κίνα και αν θα κάνουμε dispute αν αργήσουν πάνω απο xx μέρες και πως πρέπει να στηρίζουμε τις αλυσίδες στην Ελλάδα... εγώ θέλω, με αφήνουν? 1
dimyok Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 welcome to the club . Τουλάχιστον έχεις τις ειδοποιήσεις και τα μηνύματα για απόδειξη . Γιατί πχ στον κοτσο ηρακλειου ηρθε δεν ηρθε δεν σε ειδοποιεί κανένας .
ChrisN.S. Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 παρέλαβα και εγώ τον toshiba, μου φαίνεται λίγο αργός πάντως και στο read και στο write σε usb 2.0 σε σχέση με άλλους που έχω
IcemanGr71 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 παρέλαβα κι εγώ. WDC WD20NPVZ έχει μέσα. Πολύ καλή τιμή, ελπίζω να μην συναντήσω προβλήματα κατά την χρήση. Και εγώ τον ίδιο έχω μέσα.... 0 ώρες λειτουργίας, 2 start/stop... Είναι fat32 οπότε έφαγε και ένα quick format asap σε ntfs... mac δεν έχω .... 1
sierra1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μολις παρελαβα sms για παραλαβη, παραγγελια 31/12...
paniti Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Παρέλαβα και εγώ 2 δίσκους (ο ένας WD, ο άλλος Toshiba) αλλά οι επιδόσεις στο CrystalDiskMark είναι χαμηλές νομίζω, τουλάχιστον σε σχέση με του Joshua21 ειδικά στα Read - Seq. Υπάρχει πρόγραμμα αντίστοιχο του CrystalMark για macOS;
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Παρέλαβα και εγώ 2 δίσκους (ο ένας WD, ο άλλος Toshiba) αλλά οι επιδόσεις στο CrystalDiskMark είναι χαμηλές νομίζω, τουλάχιστον σε σχέση με του Joshua21 ειδικά στα Read - Seq. Υπάρχει πρόγραμμα αντίστοιχο του CrystalMark για macOS; Τους έβαλες σε usb 3.0 θύρα? Το ενδεικτικό λαμπάκι πάνω στο σκληρό ήταν μπλε η πράσινο?
paniti Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Πράσινο. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά γιατί ακόμα και στις θύρες στο μπροστά μέρος του tower (που δεν θυμόμουν αν είναι USB 2.0 ή 3.0) που συνέδεσα τους σκληρους πάλι πράσινο ήταν το λαμπάκι.
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Πράσινο. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά γιατί ακόμα και στις θύρες στο μπροστά μέρος του tower (που δεν θυμόμουν αν είναι USB 2.0 ή 3.0) που συνέδεσα τους σκληρους πάλι πράσινο ήταν το λαμπάκι. Πράσινο = σύνδεση σε usb 2.0 mode, οπότε λογικό είναι που σου έβγαλε τόσο μικρές ταχύτητες. 2
paniti Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Α, εγώ νόμισα ότι είχα διαβάσει για το αντίστροφο για αυτό και απόρησα. Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση πάντως ο εν λόγω δίσκος είναι αρκετά ογκώδης και βαρυσ, τουλάχιστον σε σχέση με έναν παλιό WD passport που έχω ακόμα 1
keysmith Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Τον αγόρασα πάνω στην "'εξαψη" της "ευκαιρίας" χωρίς στα αλήθεια να τον έχω μεγάλη ανάγκη αν και βρήκε τελικά την θέση του. Εντυπώσεις - Λίγο μεγάλος για 2.5'' καθώς 15mm αλλά και στο μάκρος το κουτί είναι μεγάλο (περί το 1-1,5cm μακρύτερος από WD 1TB που έχω) αλλα συνηθίζεται και δεν ειναι τίποτα τραγικό. - Δεν ζεσταίνει, δεν ακούγεται (ελάχιστα και στα δύο). - Εννοείτε τέτοιο δίσκο τον φορμάρεις σε ntfs (σε fat32 ούτε αρχείο >4gb δεν μπορείς να γράψεις εκτός της απουσίας indexing και ασφάλειας EFS). - Σε usb2 πάει καλά >25mb/sec writeσε μεγάλα αρχεία το οποίο είναι καλό για usb 2 στο δικό μου laptop. Δεν έχω usb3 να πιάσω >100 - Με ενοχλεί που γυαλίζει αλλά οκ.. Να αναφέρω ότι τον συνέδεσα σε παλιούτσικη LG TV (2011) και τον διαβάζει κανονικά σε ntfs μάλιστα. Είχα εναν ενδοιασμό λόγω χωρητικότητας μήπως δεν "βλέπει" τους 2TB. Αλλά τον βλέπει μια χαρά και χωρίς καθυστερήσεις. Αυτό θα πεις οι απαιτήσεις για ρεύμα είναι χαμηλές/κανονικές (<0,5Α) αν και με κανέναν δίσκο δεν είχα θέμα σε αυτή την τηλεόραση. Ισως κάποιος με Samsung (πιο προβληματικές με τους δίσκους) να μας πει αν τον διαβάζει. Για την δικιά μου TV πάντως κάνει για media hdd και ως αυτό θα υπηρετήσει αποδεσμεύοντας παλαιότερους δίσκους που χρησιμοποιώ για αυτή τη δουλειά. Δεν ξέρω τι έχω μέσα (Toshiba ή WD) αλλά θα προτιμούσα Toshiba καθώς τους θεωρώ κάπως πιο αξιόπιστους από WD. Βέβαια είναι να μη σου τύχει. 1
paniti Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Τον αγόρασα πάνω στην "'εξαψη" της "ευκαιρίας" χωρίς στα αλήθεια να τον έχω μεγάλη ανάγκη αν και βρήκε τελικά την θέση του. Εντυπώσεις - Λίγο μεγάλος για 2.5'' καθώς 15mm αλλά και στο μάκρος το κουτί είναι μεγάλο (περί το 1-1,5cm μακρύτερος από WD 1TB που έχω) αλλα συνηθίζεται και δεν ειναι τίποτα τραγικό. - Δεν ζεσταίνει, δεν ακούγεται (ελάχιστα και στα δύο). - Εννοείτε τέτοιο δίσκο τον φορμάρεις σε ntfs (σε fat32 ούτε αρχείο >4gb δεν μπορείς να γράψεις εκτός της απουσίας indexing και ασφάλειας EFS). - Σε usb2 πάει καλά >25mb/sec writeσε μεγάλα αρχεία το οποίο είναι καλό για usb 2 στο δικό μου laptop. Δεν έχω usb3 να πιάσω >100 - Με ενοχλεί που γυαλίζει αλλά οκ.. Να αναφέρω ότι τον συνέδεσα σε παλιούτσικη LG TV (2011) και τον διαβάζει κανονικά σε ntfs μάλιστα. Είχα εναν ενδοιασμό λόγω χωρητικότητας μήπως δεν "βλέπει" τους 2TB. Αλλά τον βλέπει μια χαρά και χωρίς καθυστερήσεις. Αυτό θα πεις οι απαιτήσεις για ρεύμα είναι χαμηλές/κανονικές (<0,5Α) αν και με κανέναν δίσκο δεν είχα θέμα σε αυτή την τηλεόραση. Ισως κάποιος με Samsung (πιο προβληματικές με τους δίσκους) να μας πει αν τον διαβάζει. Για την δικιά μου TV πάντως κάνει για media hdd και ως αυτό θα υπηρετήσει αποδεσμεύοντας παλαιότερους δίσκους που χρησιμοποιώ για αυτή τη δουλειά. Δεν ξέρω τι έχω μέσα (Toshiba ή WD) αλλά θα προτιμούσα Toshiba καθώς τους θεωρώ κάπως πιο αξιόπιστους από WD. Βέβαια είναι να μη σου τύχει. Αν τον φορμάρεις σε exFAT ξεπερνάς τον περιορισμό των 4GB (το λέω πληροφοριακά για όποιον ενδιαφέρεται για ένα file system που να παίζει και σε windows και σε macOS (ανάγνωση & εγγραφή). +1 για την απορία με τις Samsung γιατί ψάχνομαι για καινούρια τηλεόραση και θα ήθελα να της συνδέω τον δίσκο.
dimyok Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Το exFAT πιθανοτατα δεν θα στο διαβαζουν .
Προτεινόμενες αναρτήσεις