Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 264
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια και να μην εχουν διαθεσιμα κομματια, θα παραγγειλουν απο τον προμηθευτη.Για να ριξουν ακυρο δεν το νομιζω.

Φιλος μου πηγε να τον παρει την τριτη και ηταν απο επιστροφη.Ανοιγμενη σκισμενη συσκευασια.Γιαυτο προσοχη να τσεκαρετε πρωτα την συσκευασια οτι ειναι σφραγισμενος.

• Like 1
Δημοσ.

Να ριξω καμια ιδεα?εαν τον θελετε τοσο πολυ τον δισκο,εχετε και κανενα laptop η netbook μαζι σας και κατεβασμενο το crystaldiskinfo μεσα και σας δωσουν ανοιγμενη συσκευασια,τον συνδεσετε απευθειαν μεσα στο μαγαζι για να δειτε το ποσες ωρες εχει δουλεψει ο δισκος.εαν ειναι οκ τοτε γνωμη μου να τον παραλλαβετε.

Δημοσ.

Να ριξω καμια ιδεα?εαν τον θελετε τοσο πολυ τον δισκο,εχετε και κανενα laptop η netbook μαζι σας και κατεβασμενο το crystaldiskinfo μεσα και σας δωσουν ανοιγμενη συσκευασια,τον συνδεσετε απευθειαν μεσα στο μαγαζι για να δειτε το ποσες ωρες εχει δουλεψει ο δισκος.εαν ειναι οκ τοτε γνωμη μου να τον παραλλαβετε.

Απαγορεύεται η πώληση ανοιγμένης συσκευασίας. Ας το δώσουν στην τιμή εκθεσιακού ή να το αναφέρουν κατά την διάρκεια της πώλησης. Αυτή η πράξη αποτελεί εξαπάτηση και η προτροπή να αγοραστεί δεν είναι αποδεκτή.

Έτσι δίνουμε "αέρα" να κάνουν ότι γουστάρουν

Δημοσ.

Πηρα σημερα το δισκο. Πολύ bigfoot φάση αν με καταλαβαίνουν οι παλιοι, χοντρός, καμία σχέση με τους slim 2.5 που κυκλοφορούν.

Ας ελπίσουμε ότι θα αποδειχθεί αξιόπιστος.

Δημοσ.

εγώ δεν θα παραλάβω τελικά γιατί όσο κι αν το σκέφτηκα δεν βρίσκω τι να τον κάνω/του βάλω μέσα, παιχνίδια δεν παίζω, ταινίες δεν συλλέγω, έχω κι έναν 640gb wd, καλά είμαστε

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα θα ελεγα παρτον να τον εχεις σε περιπτωση που καποια στιγμη θα χρειαστεις δισκο.

Για να πεσουν οι τιμες προς τα κατω στους δισκους δεν παιζει με τιποτα.Μονο απο προσφορα θα πετυχεις φθηνοτερη τιμη.

Για 2μισαρη εξωτερικο 2Tb η τιμη ειναι πολυ καλη.

• Like 1
Δημοσ.

Πηρα σημερα το δισκο. Πολύ bigfoot φάση αν με καταλαβαίνουν οι παλιοι, χοντρός, καμία σχέση με τους slim 2.5 που κυκλοφορούν.

Ας ελπίσουμε ότι θα αποδειχθεί αξιόπιστος.

Αυτό το ξέρω ήδη, και ας μην έχω παραλάβει.

127x78x13mm / 168 γραμμάρια είναι οι μικρότεροι της σειράς (από 500 ως 1,75TB), και 127x78x20mm / 236 γραμμάρια ο 2TB.

http://www.intenso.de/multimedia/produktblatt/1308731404_en.pdf

Δημοσ.

Και εγω ηταν να παραλαβω σημερα αλλα δεν τους εχει ερθει ακομα στο κατάστημα της περιοχης μου.!!

Λες να υπαρξει πρόβλημα τελικα ?

Δημοσ.

Αν και κανονικά θα έπρεπε να ανοίξω καινούριο τόπικ για τους τραγικούς υπαλλήλους του Public και της συνολικής εικόνας του σαν εταιρεία θα αρκεστώ στο να αναφέρω εδώ καποια τραγικα πραγματα που συνεβησαν σημερα..

Ειχα δωσει online παραγγελια στις 31/12 για 2 δισκους με παραλαβη απο το καταστημα της Χαλκιδας

4/1 μου ερχεται μηνυμα να παραλάβω αν και η εκτιμηση ηταν απο 5/1 εως 8/1 επομένως ολα καλα μεχρι εδω και παραλαμβανω κανονικα χωρις να δωσω ιδιαιτερη βαση στη συσκευασια και σε καποια πραγματα που επερεπε να προσεξω

Σημερα λοιπον κι ενω παω να ανοιξω τους σκληρους παρατηρω οτι η συσκευασια του ενος εμοιαζε ανοιγμενη εκει που ειναι το αυτοκολλητο και το ενα "αυτι" της συσκευασιας ηταν χωμενο μεσα οπως συμβαινει αν βγαλεις ενα προιον απο την θηκη του και το ξαναβαλεις μεσα

Αμεσως παω στο Public Καλλιθεας με σκοπο την επιστροφη του προιοντος και αρχιζει το θεατρο του παραλογου

Ο πωλητης προσπαθει να με πεισει με ενα καρο δικαιολογιες οτι ο δισκος ειναι καινουριος, δεν ειναι απο επιστροφη, δεν ειναι δυνατον να δωσουν ξανα δισκο απο επιστροφη κτλ...Κι εγω ρωταω πως γινεται το αυτοκολλητο να ειναι ετσι οπως και το αυτι χωμενο μεσα και η απαντηση ηταν αποστομωτικη: Επειδη εχουν μεινει καιρο στα ραφια απο την πολυκαιρια ανοιγουν κι εμεις απλα τους ξανασφραγιζουμε!!

Για να μην τσακωθω φευγω και παω Νεα Σμυρνη με σκοπο την αλλαγη του δισκου οπου συνανταω μια αγενεστατη υπαλληλο που μου λεει με μια ανεση να επιστρεψω τον δισκο στην Χαλκιδα γιατι ο δισκος μαλλον εχει ανοιχτει και δεν μπορει να γινει επιστροφη σε οποιοδηποτε καταστημα!!!!!!!!(κλαιω απο τα γελια)

Να μην τα πολυλογω αφου αρχιζω και της μιλαω με επιθετικο τροπο και ζηταω να μιλησω με καποιον υπευθυνο με τα πολλα ερχεται ενα παλικαρι και δεχεται να γινει αλλαγη αφου τσεκαρει αν ο δισκος λειτουργει κατι που δεν με απασχολει καθολου.

Το θεμα μου ειναι οτι εχω παρει κατι απο επιστροφη που εχει ανοιχτει στα σιγουρα...Παλι προσπαθει να με πεισει οτι δεν δινουν προιοντα απο επιστροφη ανοιγει το δισκο και βλεπουμε μια γρατζουνια διπλα απο την υποδοχη του καλωδιου..Εκει καταπινει την γλωσσα του και μου λεει οτι μαλλον απο απροσεξια αλλου υπαλληλου που δεχτηκε επιστροφη εγινε το ολο θεμα που σημαινει οτι τελικα σου πουλανε μεταχειρισμενα και ανοιγμενα για καινουρια

Τελος εγινε η επιστροφη κι εγω πηρα την επιστροφη χρηματων αφου το προιον εχει εξαντληθει.. 

Ακολουθησε κι αλλο σόου στο ταμειο με υπαλληλο που δεν μπορουσε να επιστρεψει τα λεφτα στην καρτα αλλα θα εχετε κουραστει ηδη να διαβαζετε!

1)Απαντηση στον πρωτο πωλητη: Φιλε οταν ξανασφραγιζετε τους δισκους που ανοιξαν απο την πολυκαιρια τους τραβατε και μια γρατζουνια για να τους θυμαστε?

2)Απαντηση στην δευτερη πωλητρια: Τελικα δεν πηγα Χαλκιδα!

• Like 1
Δημοσ.

Ολοι οι δισκοι ιντενσο,3,5/2,5 εχουν το ιδιο στρογγυλο διαφανο αυτοκολλητο.Αν το δειτε να λειπει η να εχει σημαδια οτι ξεκολλησε εχει μπει χερι στον δισκο.Γιαυτο προσοχη πριν πληρωσετε να τσεκαρετε την συσκευασια.

Του φιλου μου ο δισκος δεν ειχε το αυτοκολλητο και η συσκευασια ηταν σκισμενη,Ο δισκος ηταν μεσα στις δακτυλιες.Ο υπαλληλος δεν τολμησε να πει τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ δεν έχω πρόβλημα να είναι ανοιγμένος και πλήρως λειτουργικός, αλλά το πιο πιθανό είναι να ανοίχτηκε, να βρέθηκε ελαττωματικός από τον πρώτο αγοραστή και να επιστράφηκε. Οπότε μετά μπλέκεις με εγγυήσεις, αντικαταστάσεις, πιστωτικά ιστορίες κλπ. Αυτό είναι το θέμα.

Δημοσ.

Δυστυχως αν ειναι λειτουργικος θα το ανακαλυψεις στο σπιτι.Φανταζεσαι να εχει πεσει ο δισκος απο τον προηγουμενο, να εχει σημαδια πεσιματος και να μην λειτουργει?Πολυ ευκολα μπορει να στον βγαλει εκτος εγγυησης και καλεισαι μετα να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.Μπαινεις σε περιπετειες.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως όπως φαίνεται, ο Toshiba είναι αυτός που τα πηγαίνει καλύτερα, αφού "πιάνει" 125 και ο Blue 118 (στα υπόλοιπα έχουν ίδιες ακριβώς επιδόσεις όταν είναι FAT32). Δεν τον κάνεις κι εσύ NTFS να μας ανεβάσεις ένα ακόμη Crystal για σύγκριση?

Επιπλέον ο Toshiba έχει διπλάσιο buffer και παίζει να είναι πιο αξιόπιστος. Η τιμή του Toshiba (ως εσωτερικός SATA) και εδώ και έξω είναι παραδόξως λίγο χαμηλότερη.

Έκανα Quick Format σε NTFS και να τα αποτελέσματα.

Στο πρώτο τεστ οι ταχύτητες είναι κοντά, στα υπόλοιπα δεν υπάρχει καμία σχέση.

Τι στο καλό είναι τα άλλα τεστ? Γιατί τέτοια διακύμανση? 

post-67232-0-13950900-1483813775_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...