teo20net Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 εχω παραγγειλει κι εγω εντωμεταξυ (αυριο ληγει), αλλα δυσκολευομαι να αποφασισω αν θα παραλαβω.. Μια από τα ίδια. Αν κ πιστεύω ότι θα τον πάρω. Για backup των backup δίσκων μου τον θέλω. Θεωρώ από όσα διάβασα ότι δεν έχει ένα αξιοπιστίας παρα μόνο ελαφρώς αμφίβολες επιδόσεις. 1
vgiozo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 εχω παραγγειλει κι εγω εντωμεταξυ (αυριο ληγει), αλλα δυσκολευομαι να αποφασισω αν θα παραλαβω.. Επειδή υπάρχουν καλύτερες λύσεις στην ίδια τιμή ή σε παρόμοια τιμή ή για άλλους λόγους, αν το χρειάζεσαι δλδ πραγματικά, αν είναι καλύτερα να πάρεις κάποιον μεγαλύτερο κοκ (κι αν δώσεις τώρα τα 65€ θα καθυστερήσει η αγορά του πχ) Αν υπάρχουν καλύτερες λύσεις σε παρόμοια τιμή (πχ όσον αφορά τον περιλαμβανόμενο δίσκο), ενημέρωσε για εναλλακτικές. Κι εγώ τον παρήγγειλα, λόγω προσφοράς, αλλά είμαι σε παρόμοιο δίλημμα για τον δεύτερο λόγο, δλδ γενικά πήγαινα είτε για 5ΤΒ 3.5" για αύξηση χωρητικότητας, είτε για 500GB SSD 2.5" για να μειώσω το θόρυβο στον φορητό μου. Εναλλακτικά με τον συγκεκριμένο θα μπορούσα να αντικαταστήσω δύο 500άρηδες που έχω... Ερώτηση για όποιον γνωρίζει Αν συνδέσω σε φορητό υπολογιστή δίσκο μέσω esata, αυτός καταγράφεται στο λειτουργικό σύστημα ως εσωτερικός ή ως εξωτερικός; Ρωτάω γιατί έχω ένα λογισμικό cloud syncing, το syncplicity, που δεν επιτρέπει συγχρονισμό σε εξωτερικές συσκευές (σε USB 3.0 δεν μου επιτρέπει)... Αν σε σύνδεση esata φαίνεται στο σύστημα ως εσωτερικός, σκεφτόμουν μήπως έπαιρνα κάποια expresscard esata μαζί με συμβατό καλώδιο ή θήκη και χρησιμοποιούσα τον συγκεκριμένο hdd (θα τον έβγαζα από τη συσκευασία) για συγχρονισμό των αρχείων μου.
Mr_Terror Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 για 2μισαρη 2tb εξωτερικο νομιζω δεν παιζει αλλος σε τετοια τιμη. εγω εχω τον ιδιο 500gb ο γαμπρος μου τον ιδιο 1tb και δεν εχουμε θεματα εκτος τα κουλα που κανει οταν τρεχει το hd sentinel. στα 65 ευρω και με δυναυοτητα 12 ατοκες δοσεις( 5.40 ευρω η δοση) αξιζει να τον παρετε. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App 2
patrickdrd Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 μηπως να παρουμε στικακι καλυτερα; Kingston DataTraveler Ultimate GT: Ένα USB flash drive με χωρητικότητα 2TB! [CES 2017]
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 μηπως να παρουμε στικακι καλυτερα; Kingston DataTraveler Ultimate GT: Ένα USB flash drive με χωρητικότητα 2TB! [CES 2017] Το στικάκι που δείχνεις ΘΑ κυκλοφορήσει, δεν υπάρχει ακόμα, και σίγουρα η τιμή του δεν θα έχει καμία σχέση με τα 65 σε προσφορά και 95 κανονική τιμή που κοστίζει ο δίσκος του θέματος.
Balrog Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Τελικά όλοι μας στα ίδια διλήμματα πάνω - κάτω είμαστε Πάντως, δε νομίζω ότι μπορούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές χωρητικότητες, ούτε να πούμε απόλυτα αν θα είναι αξιόπιστος κλπ εφόσον εξαρτάται από ποιον έχει μέσα. Από την αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα να υπάρχουν άλλοι 2.5" στα ~15mm σε αυτή την χωρητικότητα, εκτός από Toshiba MQ03ABB200 και WD Blue/ Green (WD20NPVZ/ WD20NPVX), καθώς και παλιότερά τους μοντέλα SATA II (MQ01ABB200, WD20NPVT). Seagate/ Samsung στα 2ΤΒ βγαίνουν είτε σε λεπτότερα προφίλ ή σε enterprise εκδόσεις. Αν βρήκε κανείς διαφορετικό μοντέλο 2TB μέσα ας μας πει αν έχει την καλοσύνη. Παραθέτω τη σύγκριση των τριών αυτών πιθανών δίσκων μεταξύ τους καθώς και με έναν 500GB και έναν 3.5" από τα επίσημα specs των εταιρειών (όσα δίνουν). Τα συμπεράσματα που βγάζω από αυτά που διάβασα μέχρι στιγμής είναι ότι οι 2.5" 15mm δεν προορίζονται γενικά για mobile χρήση, αλλά μια σχετική φορητότητα σε mini desktop. Εκεί είναι η καλύτερή τους, μιας και είναι μισό κιλό ελαφρύτεροι, έχουν 5W χαμηλότερη κατανάλωση και είναι λίγο πιο αθόρυβοι (σημ: 6-10dB είναι διπλάσιο apparent loudness), χωρίς να υστερούν πάρα πολύ σε ταχύτητα. Ένας φίλος πιο πριν που ανέβασε φωτό από CDM έγραψε για 60MB/s sustained στο 500αράκι που έχω συμπεριλάβει στη σύγκριση (τέρμα αριστερά), ευελπιστώ για 70~80MB/s στα 2TB. Η τιμή είναι καλή σήμερα για 2.5" 2ΤΒ (εσωτερικοί από 100+/ εξωτερικοί από 78€) ενώ και οι 3.5" 2ΤΒ παίζουν στα 70-75€ (έσω-έξω). Το μόνο θέμα είναι η εγγύηση μην χαθεί σε όσους τον κάνουμε κάποια στιγμή εσωτερικό, γιατί βλέπω πολλές αστοχίες (βέβαια όσοι δεν έχουν πρόβλημα δεν γράφουν κριτική το ίδιο εύκολα). Καλύτερη τιμή ανά GB (εσωτερικό για να 'χεις εγγύηση) μόνο σε 3.5" 3ΤΒ βρίσκεις (sweet-spot). Και προσφορές σε εσωτερικούς σκληρούς δεν παίζουν εύκολα. Το δίλημμα για μας που θέλουμε εσωτερικό είναι μεταξύ αυτού με ρίσκο να βγει εκτός εγγύησης αν σπάσει η θήκη ή ενός εσωτερικού με λίγα € παραπάνω. 1
patrickdrd Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Το στικάκι που δείχνεις ΘΑ κυκλοφορήσει, δεν υπάρχει ακόμα, και σίγουρα η τιμή του δεν θα έχει καμία σχέση με τα 65 σε προσφορά και 95 κανονική τιμή που κοστίζει ο δίσκος του θέματος.Ναι μωρέ, πλάκα κάνουμε 1
iznotak Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 το καταλαβα φιλε μου.δεν ενοχληθηκα.οποιος προλαβε στα 64.90 θα παραλαβει.απλα προσοχη πριν πληρωσετε δειτε την συσκευασια οτι ειναι σφραγισμενη.εχει ενα αυτοκολλητο στο σημειο που ανοιγεις να βγαλεις τον δισκο.μπας και ειναι απο καμια επιστροφη.Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App Θα πάω να παραλάβω 2 δίσκους. Θυμάσαι που ακριβώς έχει το αυτοκόλλητο; - εκεί που ενώνεται το γκρι πιαστηράκι με την υπόλοιπη μαύρη συσκευασία που περιέχει τον δίσκο; Μην την πατήσω και μου δώσουν κανέναν ανοιγμένο...
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Θα πάω να παραλάβω 2 δίσκους. Θυμάσαι που ακριβώς έχει το αυτοκόλλητο; - εκεί που ενώνεται το γκρι πιαστηράκι με την υπόλοιπη μαύρη συσκευασία που περιέχει τον δίσκο; Μην την πατήσω και μου δώσουν κανέναν ανοιγμένο... Εδώ φαίνεται καθαρά: http://oi64.tinypic.com/11ccf0p.jpg 1
iznotak Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Εδώ φαίνεται καθαρά: http://oi64.tinypic.com/11ccf0p.jpg To διαφανές κυκλικό αυτοκόλλητο πάνω από το 2.5" λες ε; Ευχαριστώ! 1
IoannisSM Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Εγώ τον παράγγειλα 31/12/16, και ακόμα η παραγγελία είναι "Υπό επεξεργασία"... Εκτιμώμενο διάστημα παράδοσης: Πέμπτη 05/01 έως Κυριακή 08/01 Το public πάντως σπάνια δίνει άκυρα, συνήθως εκτελεί κανονικά. Σου ηρθε κανενα μηνυμα για παραλαβη? κι εμενα ετσι λεει.
boubounash Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Παρήγγειλα στις 31 κι εγω. Ερχεται email που λεει Η παραγγελία σου είναι έτοιμη προς παραλαβή! Μπορείς να περάσεις από τώρα να την παραλάβεις απο το κατάστημα ! Προσοχή!: Μετά απο 5 εργάσιμες ημέρες τα προϊόντα θα αποδεσμευτούν και ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα για παραλαβή.
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Σου ηρθε κανενα μηνυμα για παραλαβη? κι εμενα ετσι λεει. Όχι ακόμα
k_dinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Παρέλαβα και εγώ, βλέπω είναι FAT32 όμως... Το κάνω κατευθείαν δεξί κλικ και format σε NTFS?
Προτεινόμενες αναρτήσεις