epsilon753 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Στα mediamarkt στα γνωστά καλάθια τρέχει η παραπάνω προσφορά. Τα παιχνίδια έχουν 20€ αλλά αν πάρεις 3 σου δίνουν ένα ακόμα δώρο. Άρα βγαίνει 15€ το ένα. Λίστα παιχνιδιών -οσα θυμάμαι να ειδα- : Battlefield 4 Battlefield Hardline Assassins Creed Syndicate Assassins Creed Unity Assassins Creed Black Flag Assassins Creed Chronicles Dragon Age Inquisition Mad Max Batman Arkham Knight Shadow of Mordor GOTY Homefront the Revolution Knack Little Big Planet 3 Deadpool Transformers Devastation Need for speed Rivals Injustice gods among us Tales from the borderlands MX vs ATV Killzone Shadowfall Infamous first light Zombi Battleborn MGS Ground zeroes Tomb raider definitive edition Wolfenstein the old blood EA Sports UFC Uncharted 1 Uncharted 2 Uncharted 3 Zombie Vikings Devil May Cry WRC Call of duty Advanced Warfare Γενικά δεν πρόκειται για ακριβούς τίτλους και βγαίνουν οριακά πιο φθηνά από ότι στο skroutz όπου όμως θα πρέπει να παραγγείλετε από διαφορετικά καταστήματα. Δεν ξέρω σε κάθε κατάστημα τι ποικιλία έχει. Ο πωλητής μου είπε ότι τρέχει και αλλού η προσφορά και πως αλλάζει τους τίτλους ανάλογα. Εγώ πήγα στο κατάστημα Πυλαίας Θεσσαλονίκης. ΥΓ. Όποιος ψάχνει το NES Mini έχει δύο διαθέσιμα στα 70€ κανονικά.
dimyok Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Uncharted 1Uncharted 2Uncharted 3 είναι του ps3 εκτός και αν έχει την Collection
soik85 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Uncharted 1 Uncharted 2 Uncharted 3 είναι του ps3 εκτός και αν έχει την Collection βγήκαν σε remastered κανονικά για Ps4 ξεχωριστά 1
Big Boss Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 κανένα από αυτά ται παιχνίδια δεν αξίζει 20 ευρώ 2
epsilon753 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 κανένα από αυτά ται παιχνίδια δεν αξίζει 20 ευρώ Γούστα είναι αυτά φίλε μου αλλά στα 15€ το ένα αξίζουν αρκετά. Ειδικά για όσους απέκτησαν PS4 αυτήν την εορταστική περίοδο και ψάχνουν να φτιάξουν μία gaming βιβλιοθήκη. Καλή χρονιά. 1
dkmaster Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Στο κατάστημα της Συγγρού στην Αθήνα, δεν υπάρχει αυτή η προσφορά. Υπάρχει αντίστοιχη για Ps3 τίτλους για όποιον ενδιαφέρεται.
Ghost_Rider Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Γούστα είναι αυτά φίλε μου αλλά στα 15€ το ένα αξίζουν αρκετά. Ειδικά για όσους απέκτησαν PS4 αυτήν την εορταστική περίοδο και ψάχνουν να φτιάξουν μία gaming βιβλιοθήκη. Καλή χρονιά. καλη χρονια φιλε
Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 κανένα από αυτά ται παιχνίδια δεν αξίζει 20 ευρώ Εχεις δικιο,οχι μονο 20ευρω αλλα ουτε 10δεν αξιζουν......Επρεπε να μας πληρωνανε οι εταιρειες για να παιζαμε τα παραπανω παιχνιδια
NickSym Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μια χαρα παιχνιδια ειναι. Απλα καπως παλια καποια αλλα στα15€ δεν νομιζω να χαλαει καποιον νεο gamer. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Ωραια ηρθε η ωρα να χτυπησω tomb raider,shadow of mordor και ενα batman μιας και τα ειχα βαλει καιρο στο ματι και διαβασα καλες κριτικες.
petritis31 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 mono για απο καταστηματα ειναι? οχι για internet?
saxos55 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 ΥΓ. Όποιος ψάχνει το NES Mini έχει δύο διαθέσιμα στα 70€ κανονικά. Ποιος θα το πάρει φίλε μου στα 70€ από κατάστημα όταν υπάρχει σφραγισμένο στις αγγελίες για 400€; mono για απο καταστηματα ειναι? οχι για internet? Στα mediamarkt στα γνωστά καλάθια τρέχει η παραπάνω προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα