fiotogr06 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Καλησμερα σας,Προσφατα εφτιαξια ενα απο pc(εικονα1) . Το συνδεσα μονος μου παρ`ολο που δεν ξερω πολλα απο αυτα και εβαλα τα windows 10 που δεινει η microsoft με κλειδι που πηρα απο τη σχολη μου (γνησιο).. Ολα καλα στη συνδεση αλλα εχει προβληματακια. Εκει που ειμαι για παραδειγμα στο chrome σε ακυρο χρονο και λογο, εμφανιζει ενα Blue screen με κατι γραματακια να λενε ομορφα και ωραια πως παρουσιαστηκε προβλημα και θα κανει επανεκκινηση για μενα.(εικονα2).. Τι παιζει?? Τι πρεπει να κανω??Ευχαριστω..
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 πολλα μπορει να φταινε για μια μπλε οθονη.καποιος driver,καποιο update,προβλημα με hardware.
Zaytsev Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Κατεβάζεις ένα προγραμματάκι, όπως το WhoCrashed και βλέπεις τι είναι αυτό που προκαλεί το BsOD. Αν είναι αρχείο των Windows, Πιθανόν να έχεις πρόβλημα με τις μνήμες και να έγινε corrupt κατά την αντιγραφή, οπότε ένα MemTest θα σε βοηθούσε. Αν είναι driver, τότε δοκίμασε να τους κατεβάσεις ξανά, ή να βάλεις παλαιότερη/νεώτερη έκδοση και να δεις πάλι. Αν κάνει το ίδιο και με άλλη έκδοση, το πιθανότερο να φταίει η συσκευή που οδηγεί ο συγκεκριμένος driver.
chriself Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά! Εδώ και 1 χρόνο το pc μου βγάζει το εξής σφάλμα: Υπογραφή προβλήματος: Όνομα συμβάντος προβλήματος: BlueScreen Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032Πρόσθετες πληροφορίες για το πρόβλημα: BCCode: 124 BCP1: 0000000000000000 BCP2: FFFFFA800827C038 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1Αρχεία για την περιγραφή του προβλήματος: C:\Windows\Minidump\041517-15522-01.dmp C:\Users\Christos\AppData\Local\Temp\WER-44522-0.sysdata.xmlΑνάγνωση της δήλωσής μας προστασίας προσωπικών δεδομένων ενώ είστε συνδεδεμένοι: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0408Εάν η ηλεκτρονική δήλωση απορρήτου δεν είναι διαθέσιμη, διαβάστε τη δήλωση απορρήτου χωρίς σύνδεση: C:\Windows\system32\el-GR\erofflps.txt Γνωρίζει κανείς κάτι που θα μπορούσε να με βοηθήσει?? Συνήθως το κάνει όταν κάνω stream κάποιον αγώνα για πολύ ώρα ή οταν παίζω κάποιο παιχνίδι (για λιγότερο από ώρα) ακόμα και πριν του 2000. Αυτό το σφάλμα εμφανίζεται κυρίως τους πιο ζεστούς μήνες.
Alex-V Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Καλο θα ηταν να γραψεις το προβλημα σου σε αυτο το νημα http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/ αλλα, συμφωνα με τα λεγομενα σου, ΙΣΩΣ...λεω ισως, να φταιει καποιος driver της καρτας γραφικων. Επισης ο επεξεργαστης η η καρτα να ανεβαζουν θερμοκρασιες. Για δες τις θερμοκρασιες με το speecy, η το hwmonitor.
chriself Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Καλο θα ηταν να γραψεις το προβλημα σου σε αυτο το νημα http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/ αλλα, συμφωνα με τα λεγομενα σου, ΙΣΩΣ...λεω ισως, να φταιει καποιος driver της καρτας γραφικων. Επισης ο επεξεργαστης η η καρτα να ανεβαζουν θερμοκρασιες. Για δες τις θερμοκρασιες με το speecy, η το hwmonitor. Ευχαριστώ για την απάντηση... Θα το γράψω κι εκεί που είπες. Έχω κάνει και φορματ κατα το διάστημ αυτό, κι έχω αλλάξει και δίσκο. Η θερμοκρασία φτάνει και 100 βαθμούς αλλά επειδή το παρακολουθώ αυτό έχει τύχει να μου το κάνει και με 70 βαθμούς. Μου το κάνει σχεδόν 2 χρόνια αυτοό και έχω κάνει και 2 φορές φορματ γιαί είχα φανταστεί πως θα είναι κάποιος driver. Για την ακρίβεια, δεν μου βγάζει μπλε οθόνη ποτέ, απλά κλείνει ο υπολογιστής και μετά από λίγο ανοίγει πάλι.
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση... Θα το γράψω κι εκεί που είπες. Έχω κάνει και φορματ κατα το διάστημ αυτό, κι έχω αλλάξει και δίσκο. Η θερμοκρασία φτάνει και 100 βαθμούς αλλά επειδή το παρακολουθώ αυτό έχει τύχει να μου το κάνει και με 70 βαθμούς. Μου το κάνει σχεδόν 2 χρόνια αυτοό και έχω κάνει και 2 φορές φορματ γιαί είχα φανταστεί πως θα είναι κάποιος driver. Για την ακρίβεια, δεν μου βγάζει μπλε οθόνη ποτέ, απλά κλείνει ο υπολογιστής και μετά από λίγο ανοίγει πάλι. τι σηκωνει 100 βαθμους;ειτε καρτα γραφικων ειτε cpu δεν παιζουν σδ τετοιους βαθμους και για αυτο μολε οθονη.καποιο φαν χεν πρεπει να δουλευει η καποια ψυκτρα δεν παταει καλα αμα μιλαμε για cpu
taxudromos69 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 καλησπερα , μου πεταξε και εμενα μπλε οθονη με κωδικο διακοπης reference by pointer . ξερεις καποιος τι ειναι ? εκανα μεμ τεστ αλλα δεν μου βγαζει καποιο σφαλμα .
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 αν το εκανε μια φορα μπορει να μην ειναι τιποτα παραξενο και απλα να ετυχε.το βασικο ειναι να μην ειναι επαναλαμβανομενο καλησπερα , μου πεταξε και εμενα μπλε οθονη με κωδικο διακοπης reference by pointer . ξερεις καποιος τι ειναι ? εκανα μεμ τεστ αλλα δεν μου βγαζει καποιο σφαλμα .
taxudromos69 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 μου το εχει κανει 3 φορες σε διαστημα μιας εβδομαδας , την μια μπορει να επαιζα ενα παιχνιδακι ελαφρυ τις αλλες απλα surfarisma. to pc να ζοριζοταν δυσκολα γιατι ειναι αρκετα καλο και σχετικα καινουριο.
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Memtest ενα δυο κυκλους,δοκιμη σκληρο δισκο οτι δεν εχει τιποτα bad sectors.τελευταιους drivers και windows updates οσο γινεται σε ολα.εκτος αν μετα ειναι κανα μαπα τραφοδοτικο. μου το εχει κανει 3 φορες σε διαστημα μιας εβδομαδας , την μια μπορει να επαιζα ενα παιχνιδακι ελαφρυ τις αλλες απλα surfarisma. to pc να ζοριζοταν δυσκολα γιατι ειναι αρκετα καλο και σχετικα καινουριο.
chriself Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 τι σηκωνει 100 βαθμους;ειτε καρτα γραφικων ειτε cpu δεν παιζουν σδ τετοιους βαθμους και για αυτο μολε οθονη.καποιο φαν χεν πρεπει να δουλευει η καποια ψυκτρα δεν παταει καλα αμα μιλαμε για cpu Η κάρτα γραφικών σηκώνει τόσους βαθμούς. Η cpu δεν πάει πάνω απο 60κάτι.
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Παλι μου φαινεται πολυ να ειναι 100 βαθμους.τσεκαρε οτι το fan λειτουργει σωστα μην εχει τιποτα.σε full load ή οχι το 100 αρι? σιγουρα οι καρτες εχουν ορια κατι 120 βαθμους αλλα το 100αρι θα πρεπε να ειναι σε full load Και εκει παλι λιγο δυσκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα