Z953rr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 2 S7 EDGE το δευτερο DUOS. τα ρουταρησα απο την πρωτη στιγμη..10 ωρε πρπ ς sot κ φορτιζω καθε τριτη μερα....με πολυ serfarisma,viber βιντεοκλησεις,πολυ chat κ πρπ 1 ωρα κλησεις...φυσικα εχουν βγει τα σκουπιδια που φορτωνει η sammy.............κ εχοντας δοκιμασει την Ν, ακομα η custom MM που φοραει ,παει καλυτερα σε αυτονομια κ επιδοσεις
redcom7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ποιος να το έλεγε και να τον πίστευε ότι θα πάρει ίσως το Samsung πιο γρήγορα την nougat από το HTC10...
giannisv6 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Xiaomi με μπαταρια 4100mah και κόστος λιγότερο απο 200, γατακια. Ενω υπάρχει το Android 6 εγω κραταω το 5.1.1. γιατι ειμαι απολυτα ευχαριστημένος.Αλλά για να μη βγαινω way oftopic πολυ ομοροφο το S7 ρε παιδιά!
kirileman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 2 S7 EDGE το δευτερο DUOS. τα ρουταρησα απο την πρωτη στιγμη Τα έβγαλες εκτός εγγύησης, δηλαδή;
koutsis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ζ953rr μπράβο σου! Έβγαλες εκτός εγγύησης, με το που τα αγόρασες, 2 κινητά αξίας 600€ το καθένα! Κι αυτό για να σου κρατάει λίγο παραπάνω η μπαταρία. Θα πρέπει να νιώθεις πολύ έξυπνος!
slk200gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 2 S7 EDGE το δευτερο DUOS. τα ρουταρησα απο την πρωτη στιγμη..10 ωρε πρπ ς sot κ φορτιζω καθε τριτη μερα....με πολυ serfarisma,viber βιντεοκλησεις,πολυ chat κ πρπ 1 ωρα κλησεις...φυσικα εχουν βγει τα σκουπιδια που φορτωνει η sammy.............κ εχοντας δοκιμασει την Ν, ακομα η custom MM που φοραει ,παει καλυτερα σε αυτονομια κ επιδοσεις σου ευχομαι να μην σου δημιουργηθει ενα απο τα 2 βασικα θεματα που εβγαλε το s7 ,οθονη και ακουστικο (εμενα εχει τριγμους το ακουστικο που ειναι θεμα πλακεττας και θα παει για επιδιορωση εντος εγγυησης ) αλλα και 2 τηλ?σαν jack pot μου ακουγεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα