NikosKallithea Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αρχικά χρόνια πολλά Μια ερωτησουλα μπορει κάποιος να ξέρει Εχω ενα σύστημα με Xp και ie8 το σύστημα τρεχει καποια προγραμματακια δικα μου 7/24 on και ψάχνει διάφορα πραγματακια, το πρόβλημα ειναι με το car.gr, εδω και λιγο καιρο το car απο http://www.car.gr πρέπει να εγινε https://www.car.gr/ οποτε ο ie βγάζει την παρακάτω ταμπέλα, ετσι το πρόγραμμα δεν μπορεί να ανοίξει την σελίδα, την σελίδα την εχω ηδη βάλει στις αξιόπιστες και εχω αφαιρέσει το επίπεδο ασφάλειας, αλλα το πρόβλημα πρόβλημα. Υπάρχει τρόπος να μην βγαίνει αυτη η ταμπέλα, κάποιο κολπο, ρύθμιση ισως? Μην αρχίσετε τα σχολια περι xp κλπ τα ξέρω αυτα Ευχαριστώ Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2017 από NikosKallithea
argimeg Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 φίλε μου σου κάνει το ίδιο και με firefox, chrome κτλπ?
NikosKallithea Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 οι υπόλοιποι browsers δεν με ενδιαφέρουν, όπως εξήγησα ειναι πρόγραμμα που χρησιμοποιεί μονο τον ie υγ οχι δεν το κάνουν αλλα ειναι ενημερωμενοι, μονο ο ie ειναι αντίκα και δεν γίνεται και να ενημερωθεί.
l337 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Πήγαινε internet options, βρες το security tab και πάτα στο custom level.Στη λίστα θα βρεις κάπου το "Miscellaneous". εκεί μέσα θα βρεις το "Display mixed content".Το "Display mixed content" από prompt που είναι τώρα κάνε το enable.Είσαι έτοιμος.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Πήγαινε internet options, βρες το security tab και πάτα στο custom level. Στη λίστα θα βρεις κάπου το "Miscellaneous". εκεί μέσα θα βρεις το "Display mixed content". Το "Display mixed content" από prompt που είναι τώρα κάνε το enable. Είσαι έτοιμος. Θεός !!! μόνο εκει δεν πήγε το μυαλό μου Ευχαριστώ καλή χρονιά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα