Undertaker25 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Παρατήρησα σήμερα ένα φαινόμενο με τον αποκωδικοποιητή μου. Επειδή τον χρησιμοποιώ για να βλέπω ταινίες μέσα από φλασάκι, πρόσεξα από καιρό ότι ο ελεύθερος χώρος μειώνονταν συνεχώς χωρίς να βάζω κάποια ταινία μέσα. Μπήκα να δω αν ξέχασα κάποια εγγραφή στον φάκελο ALIDVR και είδα ότι μόνος του, ο αποκωδικοποιητής είχε γράψει προγράμματα μεγέθους 6.5GB από τυχαίες μέρες και ώρες χωρίς εγώ να έχω δώσει καμία τέτοια εντολή και χωρίς να φαίνεται κανένα σύμβολο εγγραφης στην οθόνη. Eπίσης, όταν το φλασάκι είναι συνδεδεμένο χωρίς να παίζει κάποια ταινία, πάντοτε ζεματάει. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια εντολή ή επιλογή που δίνει την αρμοδιότητα στη συσκευή να κάνει κάτι τέτοιο? Ρωτάω μήπως το έχω ενεργοποιήσει κατά λάθος. Έψαξα, αλλά δε βρήκα κάτι. Ο αποκωδικοποιητής είναι αυτός. http://www.e-shop.gr/lifeview-lv6tboxhda2-set-top-dvb-t-mpeg4-hd-p-PER.702537 EDIT: Βρέθηκε ο ένοχος. Στη κατηγορία για το πόσο χώρο μπορεί να δεσμεύει στο φλασάκι, είχε μια υποκατηγορία που έλεγε DVR ρύθμιση. Εκεί είχε τρεις επιλογές: record, timeshift, rec+tms. Τι είναι το timeshift? Συνεχόμενη εγγραφή ενός καναλιού για να μπορείς να ξαναδείς κάτι που έχασες. Είχε επιλεγμένο το rec+tms, το γύρισα σε σκέτο record και όλα κομπλέ.
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 σιγουρα δεν εχεις ορισει κατι εσυ?θα δοκιμαζα.α.κανα Firmware update.β.hard reset(factory defaults)
Undertaker25 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δεν υπάρχει firmware φιλε. Είχα προσπαθήσει να κάνω παλιά με firmware που κατέβασα από την Lifeview αλλά δεν το δέχονταν. Επίσης το site της εταιρίας έκλεισε πρόσφατα. Γνωρίζεις αν υπάρχει κάποια τέτοια επιλογή για αυτόματη εγγραφή?
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 α.μπορει να θελει προηγουμενο firmware Πριν παει στο τελευταιο.πολλες φορες θελει Fat32 για να γινει το update.δεν ξερω τι επιλογες δινει.ισως να λεει στο Manual.αλλα δες και για Hard reset.
Λύση Undertaker25 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Λύση Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Το θέμα είναι ότι έκανα hard reset σε έναν digital line που είχε στη κρεβατοκάμαρα ο πατέρας μου αλλά δεν επανήλθε ποτέ και κόλλησε. Φοβάμαι μη μου πάθει τα ίδια και αυτός γιατί προφανώς είναι no name κινεζιά που της κολλήσανε μια ταμπέλα lifeview από πάνω. Τεσπα, βρήκα στις pvr ρυθμίσεις μια που έλεγε "Χρονική διάρκεια: Auto" και το έβαλα στο "Kλειστό". Όλες οι άλλες επιλογές ήταν off. Δεν νομίζω όμως ότι έχει σχέση με το πρόβλημα. Το εγχειρίδιο το έχω πετάξει εδώ και καιρό. EDIT: Βρέθηκε ο ένοχος, φίλε. Στη κατηγορία για το πόσο χώρο μπορεί να δεσμεύει στο φλασάκι, είχε μια υποκατηγορία που έλεγε DVR ρύθμιση. Εκεί είχε τρεις επιλογές: record, timeshift, rec+tms. Τι είναι το timeshift? To googlαρα και βρήκα ότι πρόκειται για συνεχόμενη εγγραφή ενός καναλιού για να μπορείς να ξαναδείς κάτι που έχασες. Είχε επιλεγμένο το rec+tms, το γύρισα σε σκέτο record και όλα κομπλέ.
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 μια χαρα.ειδες δεν ηταν τοσο δυσκολο το manual ολο και καπου στο ιντερνετ μπορει να το εβρισκες. το χρονικη διαρκεια μηπως ειναι για standby? timeshift μπορει να ειναι να ορισεις ωρες ισως?σε καθε περιπτωση μια χαρα αφου το ελυσες. 1
Undertaker25 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Όχι, δεν ήταν δύσκολο. Απλά οι άνθρωποι είναι για τον πέοντ@. Αντί να έχουν την DVR ρύθμιση στο μενού μαζί με τις PVR ρυθμίσεις, την έχουν σε υποκατηγορία και μάλιστα και κάτω δεξιά στην οθόνη και προσβάσιμη μόνο πατώντας το μπλε κουμπί στο χειριστήριο. Όλα καλά λοιπόν και σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 ενταξει οτι το εχουν κρυψει λιγακι δεν ειναι κακο.οτι δεν υπαρχει υποστηρικη και ανηκει στην κατηγορια εταιρεια για μισο χρονο αυτο ειναι το προβλημα.και γενικοτερα αυτο ειναι το προβλημα με κινεζικα και τετοια.support μηδεν απλα ενα προιον που βγηκε λειτουργει οπως λειτουργει και τερμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα