Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους, Είναι το πρώτο μου post οπότε συγνώμη για τυχόν λάθη που θα κάνω :D

Έχω τον i5 3470 και μια μητρική H61-M από την turbo-x (ναι ναι ήμουν μικρός δεν ήξερα τι πήρα :wacko:) και μια gt 730 της Asus. Πρόσφατα αγόρασα μια νέα μητρική την Gigabyte p67a-ud4 καθώς και μια νέα κάρτα γραφικών την MSI r9 380. Κάπου εδώ ξεκινούν τα προβλήματα και θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αναλυτικός μπορώ. 

Για την μητρική: Βάζοντας την νέα μητρική επάνω με την νέα κάρτα γραφικών το σύστημα ξεκίναγε κανονικά όπως όταν μπαίνει στα bios όμως δεν μου έδινε εικόνα. Βάζοντας την παλιά κάρτα γραφικών το ίδιο. Με λίγη έρευνα είδα ότι οι μητρικές 2ης γενιάς για να διαβάσουν επεξεργαστή 3ης θέλουν update στα bios. Πως όμως να κάνω update όταν δεν έχω εικόνα? :/

Για την κάρτα γραφικών: Βάζοντας πάλι επάνω την παλιά μητρική με την καινούργια κάρτα γραφικών αυτή την φορά πάλι δεν έχω εικόνα.

Σημειώσεις: Η κάρτα δοκιμάστηκε σε σύστημα φίλου και λειτουργεί κανονικά. Η μητρική είχε δοκιμαστεί πριν κάποιους μήνες με επεξεργαστή 2ης γενιάς και λειτουργούσε κανονικά, ωστόσο ο επεξεργαστής δεν υπάρχει πλέον στην κατοχή μου για να κάνω το bios update. Από τροφοδοσία ρεύματος είμαι εντάξει (650w). 

Έχει κάποιος κάποια συμβουλή ή λύση στο παραπάνω παράξενο θέμα μου?  :wacko:

Y.Γ. Συγνώμη για το κατεβατό αλλά προσπαθούσα να είμαι αναλυτικός. Αν το post έχει μπει σε λάθος ενότητα ζητώ συγνώμη. 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, Βασίλης  :-D

Επεξ/σία από BillPeristeri
Δημοσ.

Mέχρι το 1155 το είχαν αυτό το θέμα με bios update... θα χρειαστεις supported cpu για να περάσεις το f8 bios βρες απο κάποιο μαγαζί ή κάποιο φίλο να σου κάνει εξυπηρέτηση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...