Mpiftekis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 εχει δυνατη κολλα? Αφηνει σημαδη μετα στην αφερεση? Εγώ το είδα χαλασμένο σε αυτοκίνητο γνωστού. Έτσι όπως το είδα, δεν ξέρω αν μπορεί να το ξεκολλήσει χωρίς να μείνει κάτι πίσω. Εγώ που είχα πάρει κάτι αντίστοιχο, δεν το κόλλησα και το είχα απλά σε μια εσοχή του ταμπλώ, μετά από κάποιο διάστημα είχε γεμίσει τόσο σκόνη που δεν κολλούσε τίποτα πια.
baskon Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Thanks, τσιμπησα 2 να υπάρχουν.. Επειδή είχα 1 αλλά πριν καμια βδομαδα το εχασα, να πω ότι γενικά όταν είναι καινούριο είναι σουπερ..Κανει πολυ καλή δουλεια. Μετά από καποιο καιρό γεμίζει σκόνη και αρχίζει να χάνει ιδιότητες.. Ηθελα να το πλύνω για να δω αν επανελθει, αλλά το εχασα εν το μεταξύ. Ζημια στο ταμπλό δεν θα προκαλέσει, αλλά σημάδι εξαιτίας διαφορετικής εκθεσης στον ηλιο αφήνει σιγουρα..και αν μεινει σε ιδιο σημειο για πολύ καιρό πιθανώς να ειναι και μόνιμο. (*Δε το δοκίμασα με 40αρι και το αμαξι στον ηλιο οπότε θελει και λίγο προσοχή)..
tomar26 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Παλιότερα, είχα γράψει ότι έχει σημασία αν έχεις πάρει το ακριβό ή το φτηνό. Μετά από κάποια χρόνια με το ακριβό, έλιωσε κι αυτό και άφησε όχι σημάδι αλλά ένα πράγμα ρευστό σαν κόλλα που παιδεύτηκα να βγάλω. Ένα φτηνό σαν το θέματος έφαγε σουτ αμέσως, πεταμένα λεφτά, όσο λίγα κι αν είναι. @Μπιφτέκης: Το πλένεις κάτω από τη βρύση κι αφού στεγνώσει γίνεται σαν καινούργιο, αν είναι το ακριβό. Και καθαρίζουμε πού και πού και το ταμπλό. Τώρα, έχω πάρει ένα πολύ μεγαλύτερο από τον Σκλαβενίτη, σαν πανάκι είναι με τρυπούλες. Για κέρματα κι άλλα ψιλολοΐδια είναι μια χαρά, για το δικό μου αυτοκίνητο που έχει ελάχιστη κλίση. Για το κινητό έχω πάρει μια πάμφθηνη μαγνητική βάση. Αυτό λέω ή, αν είστε φραγκάτοι, αυτό, πρέπει να είναι και μεγαλύτερο
thunderstorm Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ!! Ιδανικό δωράκι για κανένα "φίλο"
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 τσιμπησα ενα και γω. πραγματικα αχρηστο, ειχα παρει ενα χρονια πριν, αλλα δεν μπορεσα να αντισταθω στην τιμη του!
madnifestah Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Το πήρα και εγώ για το αμάξι.. όχι για το ταμπλό και σίγουρα όχι για να βάζω το κινητό. Μιας και η βάση με έχει βγάλει ασπροπροσωπο ένα χρόνο τώρα. Έχω μία "θήκη" αριστερά από το τιμόνι κάτω (opel corsa c) και ότι βάζω εκεί(κανέναν αναπτήρα,μαντιλακια κτλ) στις στροφές το ψάχνω κάτω από το κάθισμα... Thenks ts.
killertomato Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 για παγίδα μυγών κάνει; να πάρω 2-3 για το εξοχικό 2
AntiCambeR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Προσπάθησα να το ξεκολλήσω και ξηλώθηκε το ταμπλό!!! Θα με καλύψει η αντιπροσωπεία του αυτοκινήτου;
paylidis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Από το AliExpress τα βρίσκετε και με 30-40 cents τα ίδια. Τίμια αλλά δεν κάνουν αυτά που δείχνουν. 1
madnifestah Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Από το AliExpress τα βρίσκετε και με 30-40 cents τα ίδια. Τίμια αλλά δεν κάνουν αυτά που δείχνουν. Σίγουρα αλλά 10 sent με τον κωδικό και για αυτό που λέω παραπάνω μια χαρά είναι.εναν αναπτήρα θα τον κρατάει για να μην τον ψάχνω.. 1
alfas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Εχω βάλει στο αμάξι πάνω απο χρόνο και κάνει ακόμα δουλειά. Σε εμένα τουλάχιστον δεν μου έχει αφήσει σημάδι. Το φοβόμουν αυτό το καλόκαίρι (πρώτο καλοκαίρι στο αμάξι) αλλα και που το ξεκόλλησα δεν άφησε σημάδι ή κομμάτια. Το μόνο που εντάξει ήταν φυσιολογικό μάζευε σκόνη. Τώρα το αμάξι μετά απο βιολογικό (μάλλον το πλύνανε και αυτο) λάμπει και κάνει ακόμα τη δουλειά του. Δε ξέρω αν "πέτυχε" το συγκεκριμένο(μου το είχαν στείλει δώρο με ενα κινητό που είχα αγοράσει απο εξωτερικό) ή αν ολα είναι το ίδιο καλά. Το εχω τοποθετημένο στο ταμπλό στο Corsa D είναι πλαστική και λεία η επιφάνεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα