Nathan Drake!! Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 plex tv και καθαρισες πολυ δυνατο και αυτο NVIDIA SHIELD Ναι plex tv φιλε μου αλλα δεν ειπες ποια συσκευη. Πολυ καλο μου φαινεται το NVIDIA SHIELD.Μου αρεσει πολυ αλλα που μπορω να το βρω και να δω και τιμη;Στο σκρουτζ δεν υπαρχει πλεον.
speedman_26 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Ναι plex tv φιλε μου αλλα δεν ειπες ποια συσκευη. Πολυ καλο μου φαινεται το NVIDIA SHIELD.Μου αρεσει πολυ αλλα που μπορω να το βρω και να δω και τιμη;Στο σκρουτζ δεν υπαρχει πλεον. Κάνε υπομονή θα παρουσιάσει την δεύτερη έκδοση ή Nvidia σύντομα
Nathan Drake!! Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Ναι και θα εχει 200-300 ευρω!Πολλα τα λεφτα Αρη.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια εχω αυτο το mac mini https://support.apple.com/kb/SP577?locale=el_GR&viewlocale=en_US λετε να σηκωνει απροβληματιστα το kodi?
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα!!!! Τελικα εγω εβαλα το kodi στο mac mini μου και το τρεχει απροβληματιστα!!!! Αργοτερα θα του κανω και μια αναβαθμιση (ram/ssd) για να πεταει ακομα καλυτερα!!!Τωρα να κανω μια ερωτηση;Υπαρχει καποιο τηλεκοντρολ που να ειναι συμβατο με το mac mini late 2009 και το kodi?Ας μην εχει πολλα πληκτρα για πολλες χρησεις αν δεν υπαρχει καποιο καλο,απλα τα πιο βασικα οπως πχ play-pause-front-back την ταινια.Της Site: Apple θα κανει λετε;Βρηκα και Site: αυτο κανει;Αλλιως υπαρχει καποιο αλλο;
basiliose Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Εγώ πηρα το beelink gt1 2 32 που σε συνδυασμό με ενα ασύρματο ποντίκι και ενα έτοιμο Greek kodi forum build και σε 15 λεπτά είσαι έτοιμος.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ναι αλλα εγω δεν θελω να το χειριζομαι (ειδικα οταν ειμαι ξαπλωμενος στο κρεββατι δεν με βολευει τοσο) με ποντικι. Δεν υπαρχει καποιο τηλεχειριστηριο που να ειναι συμβατο με το mac min/kodi?
basiliose Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Στο κρεβάτι το χρησιμοποιώ και εγώ και είναι ενα τούρμπο Χ των 16€ .Νομίζω όλα τα λεφτά είναι το έτοιμο Greek kodi forum build.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ναι αλλα με mac mini θα ειναι συμβατο;Εχω βρει Site: αυτο θα κανει λες;
basiliose Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/lenovo/η-lenovo-αποκάλυψε-το-500-multimedia-controller-r13298
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Ναι αλλα αυτο (απο μια ματια που εριξα στο google) δεν υπαρχει στην ελλαδα.Απο που θα το παρουμε;Δεν θελω και δεν ξερω διαδικασιες απο εξω κτλ.
Nathan Drake!! Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 εγω πηρα αυτο και ειμαι πολυ ευχαρηστημενος http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/pontikia-mouse/Turbo-X-Smart-Remote-Control-C120.htm Φιλε slk200gr το πηρα κι εγω τελικα αυτο και μπορω να πω πως δουλευει μια χαρα!Μονο να το συνηθισω λιγακι γιατι αυτο με την κινηση του καρπου/χεριου με μπερδευει λιγακι! Παντως ωραιο ειναι.Αξιζει τα 20 ευρω που εδωσα! Τωρα στο θεμα μας.Μου δινουν ενα apple tv 2 50 ευρω.Τι λετε,αξιζει;Μπορω να βαλω ευκολα το kodi η το plex η και τα δυο; Γινεται;Κι αν ναι,θα το παιζει σωστα;Γνωριζει κανεις που να το εχει;
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Βρηκα μεταχειρισμενο Site: αυτο στα 40 ευρω.Θα τρεχει απροβληματιστα το κodi η plex μονο;
stark Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Βρηκα μεταχειρισμενο Site: αυτο στα 40 ευρω.Θα τρεχει απροβληματιστα το κodi η plex μονο; Μάλλον θα εχεις δυσκολία να βρεις συγχρονες εκδόσεις KODI + SPMC για το συγκεκριμένο chip, ποσω μάλλον για την έκδοση αυτή του android.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ναι,ειδα οτι εχει παλιο android.Οποτε δεν το ρισκαρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα