slk200gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 δουλευει οπως το ποντικι ,εκει που γραφει οκ στο στρογγυλο πατας δεξια και προχοραει η αριστερα για πισω,αν πατησεις οκ παγωνει εισαι youtube το γυρνας αναποδα και γραφεις αυτο που ψαχνεις,για τεμπεληδες
Nathan Drake!! Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 δουλευει οπως το ποντικι ,εκει που γραφει οκ στο στρογγυλο πατας δεξια και προχοραει η αριστερα για πισω,αν πατησεις οκ παγωνει εισαι youtube το γυρνας αναποδα και γραφεις αυτο που ψαχνεις,για τεμπεληδες Δηλαδη ειναι με τον κερσορα (βελακι) και περναει σκηνη σκηνη την ταινια η την τρεχει κανονικα την εικονα οπως τα χειριστηρια dvd,bluray κτλ; δουλευει οπως το ποντικι ,εκει που γραφει οκ στο στρογγυλο πατας δεξια και προχοραει η αριστερα για πισω,αν πατησεις οκ παγωνει εισαι youtube το γυρνας αναποδα και γραφεις αυτο που ψαχνεις,για τεμπεληδες Χαχαχαχα αυτο οντως ειναι βολικο!!!!!!Αλλα με τη διαφορα οτι εγω δεν ειμαι τεμπελης!Απλα εφοσον ειναι εφικτο απο ενα χεριστηριο δεν θα ελεγα κι οχι,να μην εχω πανω στο κρεββατι ενα σωρο χειριστηρια!
slk200gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 προχωραει κανονικα δες και αυτο για 10 ευρουλακια ισως και να αξιζει ,δεν το ειχε οταν πηρα το δικο μου http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/pontikia-mouse/Turbo-X-Wireless-Presenter-WPR-200-P003.htm προς θεου δ,δεν ειπα οτι εισαι,εγω ειμαι
Nathan Drake!! Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 προχωραει κανονικα δες και αυτο για 10 ευρουλακια ισως και να αξιζει ,δεν το ειχε οταν πηρα το δικο μου http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/pontikia-mouse/Turbo-X-Wireless-Presenter-WPR-200-P003.htm προς θεου δ,δεν ειπα οτι εισαι,εγω ειμαι Χαχαχα πλακα κανω βρε'συ.Ωραιο κι αυτο αλλα δεν εχει πισω πληκτρολογιο ε;Τι μου εκανες...Με εβαλες σε ιδεα τωρα και μου αρεσε αυτο με τις δυο πλευρες που εχει πληκτρα! Ειπες οτι τρεχει την εικονα κανονικα ε;
slk200gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Την τρέχει κανονικα ,την εχω καταβρει με το μαραφετι
Nathan Drake!! Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Ενα απο τα δυο λεω να χτυπησω με επεισες!!! Αλλα ποιο προτεινεις εσυ για καλυτερο;
slk200gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Κοιτά πριν είχα ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο ασύρματο στο σαλόνι (όχι το καλυτερο θέαμα )τώρα εχω μια συσκευή σε μέγεθος και όψη τηλεχειριστήριο ,δεν λέμε να γράψουμε έκθεση αλλα για αναζήτησή ειναι απλα τέλειο ,θα το φχαρηστηθεις .τωρα χωρις να θελω να σου αλαξω γνώμη αν θελεις μονο για kodi και λίγο web πάνε σε tv box αν θελεις να κανεις και άλλες δουλειές πάνε σε mini pc ,εγω το μίνι pc το ξήλωσα ,λίγο ο θόρυβος ,λίγο ο όγκος λίγο το οτι το βαρέθηκα λίγο το οτι εχω καλο υπολογιστή ,δες τις ανάγκες σου
Nathan Drake!! Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Σου εστειλα πμ. Γι'αυτα τι γνωμη εχεις; https://www.skroutz.gr/c/329/barebones.html?from=catspan&keyphrase=raspberry
Nathan Drake!! Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Λες ε;Τοσο παιδεμα εχει;Αν το παρω μεταχειρισμενο με ηδη το kodi εγκατεστημενο;
slk200gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Και γιατι να μην πάρεις ενα όμορφο λειτουργικο tv box ?
Nathan Drake!! Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Γιατι δεν εχω βρει καποιο γρηγορο και αξιοπιστο σε σχεση με codecs κι αν πετυχω καμια παραξενη ταινια που δεν θα την παιζει θα ξενερωσω...
slk200gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 https://www.amazon.de/WINTERANGEBOT-EgoIggo-Betriebsystem-Arbeitsspeicher-vorinstallierter/dp/B01N3OTFKA/ref=sr_1_92?ie=UTF8&qid=1483027339&sr=8-92&keywords=tv+box Kodi ειναι εγκαταστημενο απο την μαμά Αν παραταύτα βρεις μια περίεργη ταινεια θελω να την δω
Nathan Drake!! Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Τωρα ξεφυγαμε πολυ απο το budget βρε'συ.90 ευρω βαλε και τιποτα τα μεταφορικα.Για media player δεν θελω να δωσω τοσα.Η τιμη που ψαχνω ειναι για καποιο (καινουριο η μεταχειρισμενο) 40-50 το πολυ 60 ευρω. Γι'αυτο τι λες;Εχω ακουσει παρα πολυ καλα σχολια! https://www.amazon.com/Fire-TV-streaming-media-player/dp/B00CX5P8FC 1
speedman_26 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Το Apple TV μπορεί να παίξει ταινίες ΧΩΡΙΣ υπολογιστή ΜΟΝΟ αν τις νοικιάσεις ή αγοράσεις από το iTunes Store (ή αν είσαι συνδρομητής στο Netflix). Αν έχεις τις ταινίες σε υπολογιστή (που όμως πρέπει να είναι ανοιχτός για να παίζουν οι ταινίες) μπορείς να κάνεις τα παρακάτω: Μπορείς να περάσεις τις κατεβασμένες σου ταινίες στο iTunes, αρκεί να είναι σε μορφή MP4. Αν είναι σε MKV τότε υπάρχουν εφαρμογές που τις μετατρέπουν σε mp4 σε λίγα λεπτά, χωρίς μείωση ποιότητας - αν είναι σε AVI η μετατροπή παίρνει αρκετό χρόνο και χάνεις και σε ποιότητα. Αντίστοιχα υπάρχουν εφαρμογές που κατεβάζουν αυτόματα εξώφυλλο, τίτλο κλπ metadata για να φαίνονται οι ταινίες ωραία στο iTtunes. Αν δεν θέλεις να κάνεις μετατροπές κλπ, μπορείς να εγκαταστήσεις τον Plex Server στον υπολογιστή σου και να του ορίσεις τους φακέλους που έχεις τις ταινίες σου. Αυτό θα ψάξει μόνο του για εξώφυλλα κλπ. Μετά, θα βάλεις την εφαρμογή Plex Media Player στο Apple TV και θα βλέπεις από εκεί τις ταινίες κανονικά. plex tv και καθαρισες πολυ δυνατο και αυτο NVIDIA SHIELD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα